صفحه 18 از 32 نخست ... 81516171819202128 ... آخرین
نمایش نتایج: از 171 به 180 از 319

موضوع: زرين معدن آسيا ( فزرين )

کاربر فعال arak_bourse آواتار ها
    تشکر شده 10,656 بار در 3,287 ارسال

پاسخ : زرين معدن آسيا ( فزرين )

http://www.ariva.de/zink_lme-kurs/ch...r&boerse_id=33
    آميرخان فزرين رو ول كرديد انگار؟ يه سر بهش بزن
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

2. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید arak_bourse از ایشان تشکر کرده اند:

کاربر ویژه بورسی rajabnejad آواتار ها
    تشکر شده 15,810 بار در 3,911 ارسال

زرین معدن آسیا (تارخ توقف: 01/11/92 ، توقف بواسطه تعدیل پیش بینی درآمد هر سهم)

شرکت در اطلاعیه شفاف سازی انتشار یافته مورخ 30/09/1392، مبلغ 601 ریال پیش بینی سود هر سهم برای سال مالی 1392 را تاکید نموده است. علیرغم اطلاعیه مذکور ، درصد پوشش عملکرد 9 ماهه ارسالی شرکت بالا بوده (حدود صد درصد) که منجر به توقف نماد معاملاتی شرکت گردید. بر این اساس از شرکت درخواست گردید اطلاعات پیش بینی 92 مورد بازبینی قرار دهد. بدیهی است پس از رفع ابهام درخصوص اطلاعات نماد شرکت قابل بازگشایی خواهد بود.
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

4. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید rajabnejad از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 45,465 بار در 2,874 ارسال

با سلام

گزارش وحشتناک فزرین :

پوشش کل سود پیش بینی شده سال 92 در 9 ماهه = 60 تومان
    پوشش 50% سود 92 فقط در سه ماهه سوم ( پاییز ) = 30 تومان

خوب چیزی است است که همه در گزارش امروز روی کدال دیدند
    http://www.codal.ir/Reports/InterimS...7WDOGhPQ%3d%3d

اما چیزی که خیلی ها ندیدند:

1- شرکت در 9 ماهه 61 هزار تن کنستانتره روی تولید کرده و 39 هزار تن فروخته و 21 هزار تن نفروخته
    حاشیه سود ناخالص در 9 ماهه = 47 %
    نرخ فروش هر تن = حدود 612 هزارتومان
    اگر 21000 تن را هم می فروخت سود ناخالص= 6 میلیارد تومان
    اگر 22.5 % مالیات کسر کنیم سود خالص می شود=4,681 میلیون ریال
    یعنی به ازای هر سهم ( با سرمایه جدید)= 40 تومان به سود هر سهم اضافه می گردد.

2- شرکت در 9 ماهه 1875 تن شمش روی تولید و مقدار 227 تن فروخته و حدود 1600 تن نفروخته
    حاشیه سود ناخالص در 9 ماهه 47%
    نرخ فروش هر تن در سه ماهه سوم = 6 میلیون تومان
    اگر 1600 بفروش برسه
    سود ناخالص 9600 میلیون تومان می شه
    اگر مالیات کسر کنیم سود خالص می شه = 3,496 میلیون تومان
    پس اگر کل شمش روی بفروش برسه به ازای هر سهم 30 تومان به سود شرکت اضافه می شد.

پس در صورت فروش موجودی های تولید شده سود شرکت در 9 ماهه
    130 تومان = 30 شمش + 40 تومان کنستانتره روی + 60 تومان

اگر سود تولید و فروش سه ماهه چهارم هم به اون اضافه کنیم eps شرکت به بالای 150 تومان خواهد رسید البته با سرمایه 18 میلیارد تومان
    با سرمایه قبلی 6 میلیارد تومان سود هر سهم می شه بالای 450 تومان

البته ما به سود 100 - 110 تومانی هم راضی هستیم

پس دوستان دقت کنند این سود 60 تومانی در حالی در 9 ماهه ساخته شده که بیشتر موجودی ها فروخته نشده

6. 14 کاربر به خاطر ارسال مفید شفاف سازی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال مسعود اب آواتار ها
    تشکر شده 3,953 بار در 1,303 ارسال

فزرین 33 درصد تعدیل مثبت داد و هنوز هم جا برای تعدیل دیگر وجود دارد

عمده دلايل افزايش سود هر سهم پيش بيني شده از 601 ريال به 800 ريال به ازاء هر سهم در سال مالي 1392 به شرح ذيل مي باشد:
    1- کاهش حدود 4% در ميزان مصرف مواد اوليه ماده معدني، که حدودا کاهش 22.000 ميليون ريال در بهاي توليد منجر گرديد و اين کاهش عمدتاء بابت افزايش راندمان خطوط توليد، کاهش ميزان باطله و بهينه سازي خطوط توليد و افزايش کيفيت خاک دريافتي که قابل پيش بيني نبوده است مي باشد.
    2- کاهش مبلغ 7.720 ميليون ريال در هزينه دستمزد مستقيم، استحصال شمش روي و سربار توليد که عمدتا بابت کاهش هزينه هاي انرژي، تعمير و نگهداري ماشين آلات، مواد کمکي مصرفي و هزينه استهلاک نسبت به برآورد اوليه مي باشد.
    3- کاهش مبلغ 2.320 ميليون ريال در هزينه هاي اداري، عمومي و فروش نسبت به برآورد اوليه پيش بيني شده.
    4- افزايش مبلغ 6.747 ميليون ريال در آمد حاصله در بخش پيش بيني خالص ساير درآمدها و هزينه هاي غيرعملياتي که اين افزايش معادل 122% نسبت به برآورد اوليه مي باشد.
    5- افزايش 18% در نرخ فروش کنسانتره سرب که معادل مبلغ 5.515 ميليون ريال نسبت به برآورد اوليه پيش بيني شده که عمدتا بابت افزايش نرخ LME سرب مي باشد.

شرکت زرين معدن آسيا (سهامي عام)

8. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید مسعود اب از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال amir2003 آواتار ها
    تشکر شده 6,244 بار در 1,084 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط شفاف سازی نمایش پست ها
    با سلام

گزارش وحشتناک فزرین :

پوشش کل سود پیش بینی شده سال 92 در 9 ماهه = 60 تومان
    پوشش 50% سود 92 فقط در سه ماهه سوم ( پاییز ) = 30 تومان

خوب چیزی است است که همه در گزارش امروز روی کدال دیدند

اما چیزی که خیلی ها ندیدند:

1- شرکت در 9 ماهه 61 هزار تن کنستانتره روی تولید کرده و 39 هزار تن فروخته و 21 هزار تن نفروخته
    حاشیه سود ناخالص در 9 ماهه = 47 %
    نرخ فروش هر تن = حدود 612 هزارتومان
    اگر 21000 تن را هم می فروخت سود ناخالص= 6 میلیارد تومان
    اگر 22.5 % مالیات کسر کنیم سود خالص می شود=4,681 میلیون ریال
    یعنی به ازای هر سهم ( با سرمایه جدید)= 40 تومان به سود هر سهم اضافه می گردد.

2- شرکت در 9 ماهه 1875 تن شمش روی تولید و مقدار 227 تن فروخته و حدود 1600 تن نفروخته
    حاشیه سود ناخالص در 9 ماهه 47%
    نرخ فروش هر تن در سه ماهه سوم = 6 میلیون تومان
    اگر 1600 بفروش برسه
    سود ناخالص 9600 میلیون تومان می شه
    اگر مالیات کسر کنیم سود خالص می شه = 3,496 میلیون تومان
    پس اگر کل شمش روی بفروش برسه به ازای هر سهم 30 تومان به سود شرکت اضافه می شد.

پس در صورت فروش موجودی های تولید شده سود شرکت در 9 ماهه
    130 تومان = 30 شمش + 40 تومان کنستانتره روی + 60 تومان

اگر سود تولید و فروش سه ماهه چهارم هم به اون اضافه کنیم eps شرکت به بالای 150 تومان خواهد رسید البته با سرمایه 18 میلیارد تومان
    با سرمایه قبلی 6 میلیارد تومان سود هر سهم می شه بالای 450 تومان

البته ما به سود 100 - 110 تومانی هم راضی هستیم

پس دوستان دقت کنند این سود 60 تومانی در حالی در 9 ماهه ساخته شده که بیشتر موجودی ها فروخته نشده
    خوشحالم که تو این بازار خیالم از بابت 50 درصد سرمایه ام راحته و تا اینجا بین دوستان و همشهریهای خودم بابت معرفی این سهم شرمنده نیستم.
    منم سود امسال را 120 تومان دراوردم و با توجه به تحلیل کامل دوست خوبمون جناب شفاف سازی چیزی برای نوشتن نمیمونه باید برای بازگشایی منتظر ارائه پیش بینی جدید باشیم
    این سهم تا پایان سال 93 و بهره برداری کامل از خط تولید جدید باید حداقل 250 تومان سود بسازه
    ا
    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

10. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 400 بار در 99 ارسال

امیر جان سلام....

تبریک

گزارش پیش بینی 93 اومد...

http://codal.ir/Reports/FirstEPSEsti...5zDF4aWg%3d%3d

3) شرکت اولين پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به سال مالي 93را با سرمايه 000ر180ميليون ريال طبق اطلاعات پيوست مبلغ 835ريال و طبق سناريوي دوم مبلغ 138ر1ريال برآورد نموده است.

* مزيد اطلاع، شرکت تفاوت هر دو سناريو در فايل پيوست را بشرح ذيل اعلام نموده است:

**تفاوت مبلغ 303 ريال در سود هر سهم مابين سناريو اول و دوم ناشي از تفاوت مقدار خريد خاک آزاد، مقدار توليد و مقدار فروش مي باشد و بقيه موارد در بودجه بصورت يکسان لحاظ شده است.
    دی: 35 درصد === وصنعت: 25 درصد ===ثمسکن: 15 درصد ===فزرین: 15 درصد=== خبهمن: 10 درصد

12. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید banker از ایشان تشکر کرده اند:

خوب دوستان اینم از پیش بینی 93 -نمی خوام حرفهای گذشته را تکرار کنم فکر کنم تنها شرکت رویی که گزارش 93 را تعدیل مثبت داده این فزرین خودمونه .اونایی که الان دارنش حداقل از بازار یه 30 درصدی جلو هستن و فکر کنم تا مجمع هم یه 50 درصدی بده و بعد تازه افزایش سرمایه دوباره در خردادماه و افتتاح فاز اول کنستانتره سولفوره سرب با روش جدید در ابتدای تابستان.من خودم قسمت عمده سرمایه را تبدیل به حقش کردم 100 تومان از قیمت سهم جلوتر بود و انشاالله بعد از بازگشایی با توجه به جو بازار همراه دوستان شروع به جمع کردن سهم میکنم فکر کنم تو این سال جدید با این شرایط بورس بهترین کار شریک شدن با همین حاجی جمیلیه هوای ثروتشو داره ما هم تو همین 5 درصد باهاش همسفر میشیم.راستی دقت کردین سال بعد بدون تولید شمش روی 835 ساخته خودتون حساب کنید امسال با فروش 1500 تن شمش چقدر سود میسازه من میگم 120 تومان امسال میسازه و سال بعد هم همون 150 تا 200 تومان با توجه به راه اندازی فاز جدید رو شاخشه.راستی آماده رسیدن خبرهایی از معدن روی مهد آباد باشید آخرین مذاکرات داره برای واگذاری به دو گروه نهایی میشه یکی از این دو شرکت فزرینه.
    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

14. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال amirabbas2011 آواتار ها
    تشکر شده 1,647 بار در 536 ارسال

فزرین هم سود 60 تومان رو کرده 80
    و 16 درصد مثبت باز شد

نقل قول نوشته اصلی توسط amir2003 نمایش پست ها
    خوب دوستان اینم از پیش بینی 93 -نمی خوام حرفهای گذشته را تکرار کنم فکر کنم تنها شرکت رویی که گزارش 93 را تعدیل مثبت داده این فزرین خودمونه .اونایی که الان دارنش حداقل از بازار یه 30 درصدی جلو هستن و فکر کنم تا مجمع هم یه 50 درصدی بده و بعد تازه افزایش سرمایه دوباره در خردادماه و افتتاح فاز اول کنستانتره سولفوره سرب با روش جدید در ابتدای تابستان.من خودم قسمت عمده سرمایه را تبدیل به حقش کردم 100 تومان از قیمت سهم جلوتر بود و انشاالله بعد از بازگشایی با توجه به جو بازار همراه دوستان شروع به جمع کردن سهم میکنم فکر کنم تو این سال جدید با این شرایط بورس بهترین کار شریک شدن با همین حاجی جمیلیه هوای ثروتشو داره ما هم تو همین 5 درصد باهاش همسفر میشیم.راستی دقت کردین سال بعد بدون تولید شمش روی 835 ساخته خودتون حساب کنید امسال با فروش 1500 تن شمش چقدر سود میسازهمن میگم 120 تومان امسال میسازه و سال بعد هم همون 150 تا 200 تومان با توجه به راه اندازی فاز جدید رو شاخشه.راستی آماده رسیدن خبرهایی از معدن روی مهد آباد باشید آخرین مذاکرات داره برای واگذاری به دو گروه نهایی میشه یکی از این دو شرکت فزرینه.
    این خبر را از منبع بورس 24 اینجا میزارم که تازه امروز رونمایی شد تو مجمع افزایش سرمایه وتقریبا یه 20 روز پیش فکر کنم اعلامش کردم.

حالا ببینید معدن به دو کنسرسیوم میخواد واگذار بشه یکی به سرپرستی کروی با اون همه یال و کوپال با شرکتهای زیرمجموعه مثل فاسمین و فراور و فسرب و جالبتر اینکه کنسرسیوم دومی فزرینه با شراکت یک شرکت از آفریقای جنوبی و یک شرکت عربی حوزه خلیج همیشه فارس.حالا ببینید رقیب کروی کیه و فکر میکنید در 4 سال آینده چه خبرهایی تو شرکت فزرین اتفاق میوفته. نقل قول دوست خوبم در شرکت اینه زمانی این خبرها رسانه ای بشه قیمت سهم باید بالای ......باشه
    موفق و پرسود
    "دیوید ویسکات"

17. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

سلام خدمت دوستان
    امیدوارم تعطیلات خوش بگذره.
    و اما فزرین خواستم یک نگاه نموداری هم روش انجام داده باشم:
    بنظر میرسه باید همین روزها مقاومت 560 شکسته بشه حجمهای معامله در منفی بشدت کاهش پیدا میکنه .در هفت روز گذشته معاملاتی فقط یک روز روند منفی در معاملات ثبت شده اونم با شروع 530 و بسته شدن 550 یعنی حتی همان یکروز هم خریدارها مجبور شدن بیان قیمتهای بالاتر را خرید کنن.در صورت عبور از 560 تومان میتونید حوالی 620 منتظر کف سازی سهم باشید.سهم از لحاظ موج شماری ظاهرا در شروع موج 5 صعودی قرار گرفته با هدف اولیه 860 تومان .تقریبا هر روز تو یه تعداد میخرم تا روزی که منتظرشم مجبور نشم تو صف خرید حجمهامو کامل کنم.الان داره شرکت در برای سال 93 با پی به ای 3 معامله میشه .از هفته آینده حقوقی شرکت شروع به خرید سهم و بالا بردن قیمتی سهم میکنه کسانی که سهمو دارن و قصد فروش حوالی 700دارن تا اول اردیبهشت ماه صبر کنند.یا در همین حوالی 550 من میخرم با نمایش اردر 2003 تایی .

"دیوید ویسکات"

19. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

صفحه 18 از 32 نخست ... 81516171819202128 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)