صفحه 21 از 32 نخست ... 111819202122232431 ... آخرین
نمایش نتایج: از 201 به 210 از 319

موضوع: زرين معدن آسيا ( فزرين )

عضو فعال amir2003 آواتار ها
    تشکر شده 6,244 بار در 1,084 ارسال

پاسخ : زرين معدن آسيا ( فزرين )

بازارهای جهانی بشدت روند صعودی گرفته اند سرب حوالی 2150 و روی 2100 دلاره
    اما خبر مهمتر در بازار داخلی این دو محصول کولاک کردن توجه داشته باشید قیمت روی در اکثر شرکتها حوالی 6400 تومان در بودجه 93 دیده شده است

در رویی ها نرخ روی در بازارهای جهانی خبر خوبی ست. گفته می شود کمبود خاکی که از طرف شرکت تهیه و تولید موادمعدنی به شرکت های تولیدکننده شمش روی تعلق می گیرد، موجودی انبارهای روی را کاهش داده و قیمت ها را بالا برده است.
    در حال حاضر هر تن شمش روی با عیار 99.95 و 99.96 در بازار داخل 7650 تومان معامله می شود.همچنین هر تن شمش روی با عیار 99.97 و 99.98 حدود 7750 تومان و عیار 99.99 این فلز، 7900 تومان مورد دادوستد قرار می گیرد.
    منبع :پرشین تحلیل
    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

2. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 573 بار در 178 ارسال

با سلام خدمت همه دوستان:
    دوستان من :
    فرآور
    فاسمین
    ذوب
    کسرا
    دانا
    وتوشه
    تو سبدم دارم حالا قصد خرید کاما یا فزرین هم دارم به نظرتون اوضاع سبد یه خورده خراب نمیشه منظورم تعادل تو هر گروه هست.دیدم هم حداقل 1 سال به بالاست با فاسمین رفتم افزایش سرمایه ، با فرآور رفتم مجمع الانم تو سودم با ذوب یه 6 ماهی هست دارم درجا میزنم.(با توجه به این که گروه روی اینده روش و پتانسیل خیلی خیلی بالایی دارند بازدهی اونا را چقدر می دونید.)
    ممنون میشم جناب شفاف ساز و بقیه دوستان نظر بدن.
    سرمایه هم 60 میلیون هست.

4. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید deh-ab از ایشان تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط deh-ab نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان:
    دوستان من :
    فرآور
    فاسمین
    ذوب
    کسرا
    دانا
    وتوشه
    تو سبدم دارم حالا قصد خرید کاما یا فزرین هم دارم به نظرتون اوضاع سبد یه خورده خراب نمیشه منظورم تعادل تو هر گروه هست.دیدم هم حداقل 1 سال به بالاست با فاسمین رفتم افزایش سرمایه ، با فرآور رفتم مجمع الانم تو سودم با ذوب یه 6 ماهی هست دارم درجا میزنم.(با توجه به این که گروه روی اینده روش و پتانسیل خیلی خیلی بالایی دارند بازدهی اونا را چقدر می دونید.)
    ممنون میشم جناب شفاف ساز و بقیه دوستان نظر بدن.
    سرمایه هم 60 میلیون هست.
    دوست عزیز شما در سبد خود 2 شرکت رویی جای دادی البته درصد وزن اونا رو عنوان نکردی ولی ریسک سرمایه گداری در شرکتهای معدنی رو باید کم کرد و هر چه بیشتر باید به سرخط تولید و معدن نزدیک شد مثلا اگر میخواهید در فلزات آهنی سرمایه گذاری کنید بنظر من بهترین آنها کگل و کچاده که دارن محصولشون را با شرایط سهمیه ای میدن به فولادیها و در روییها همین فزرین داره در قبال دریافت شمش به شرکتها کنستانتره میفروشه .این یعنی خیالتون را از بابت فروش راحت و محصولتون رو دست شرکت نمیمونه. البته کاما هم در اول چرخه تولیده مثل فزرین و بنظر من از دو تا رویی دیگر اینا بهترند
    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

6. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 573 بار در 178 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط amir2003 نمایش پست ها
    دوست عزیز شما در سبد خود 2 شرکت رویی جای دادی البته درصد وزن اونا رو عنوان نکردی ولی ریسک سرمایه گداری در شرکتهای معدنی رو باید کم کرد و هر چه بیشتر باید به سرخط تولید و معدن نزدیک شد مثلا اگر میخواهید در فلزات آهنی سرمایه گذاری کنید بنظر من بهترین آنها کگل و کچاده که دارن محصولشون را با شرایط سهمیه ای میدن به فولادیها و در روییها همین فزرین داره در قبال دریافت شمش به شرکتها کنستانتره میفروشه .این یعنی خیالتون را از بابت فروش راحت و محصولتون رو دست شرکت نمیمونه. البته کاما هم در اول چرخه تولیده مثل فزرین و بنظر من از دو تا رویی دیگر اینا بهترند
    از راهنماییتون ممنونم.
    فرآور 21 درصد.
    فاسمین 15 درصد.
    اگر فرآور حساب سازی نمی کرد و تو صورت حساباش درستکاری نمی کرد و مدیر عامل با لیاقتی داشت قطعا من تک سهم میشدم وقتی تحلیل بنیادیش را از استاد توپولی و استاد طیب عزیز دیدم و یه کم تحقیق کردم تازه فهمیدم عجب سهم پرپتانسیلی هست.تازه من درصد فرآور را قبل مجمع از 60 درصد رسوندم 21 درصد.

پس اولویت با فزرین نسبت به کاما هست؟؟

8. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید deh-ab از ایشان تشکر کرده اند:

تمودار جهانی عالی کار کرده برای فلز روی فقط حدود 30 دلار با شکستن مقاومت یکساله این فلز فاصله داریم با توجه به اینکه تا این لحظه روی تونسته خودشو بالای 2090دلار تثبیت کنه میشه امیدوار بود بتونه با قدرت به 2120 دلار تا پایان هفته حمله کنه و درصورت رد کردن این مقاومت باید منتظر روی 2250دلار باشیم.
    "دیوید ویسکات"

10. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

امسال فزرين پيشبيني فروش 70000 تن کنستانتره را تو بودجه ديده با قيمت 750 تومان که از اول ارديبهشت داره تو بازار زنجان سهميه اي کيلويي 950 تومان ميفروشه يعني حوالي 200 تومان اختلاف + و کساني که با شرکت بصورت تهاتري شمش روي بدن در اولويت هستن که از اين طريق هم 10 درصد افزايش سود در محصول ايجاد ميشه يعني مبلغ فروش کنستانتره ميشه حوالي 1050 تومان براي شرکت که ما فعلا از اين روش فروش شرکت صرف نظر ميکنيم و همون 950 را لحاظ ميکنيم و نکته جالب که قيمت سهميه خاک تحويلي شرکت پخش مواد معدني افزايش پيدا نکرده و از قرار هرکيلويي 430 تومان با شرکتهاي طرف قرار داد محاسبه ميشه و چون شرکتها با ظرفيت کمتر به علت کمبود خاک انگوران توليد ميکنن و به اصطلاح راندمان توليدشون پايينه شرکت تهيه مواد معدني افزايش قيمتي را فعلا براي اين شرکتها در نظر نميگيره.اگر شرکت بتونه پيشبيني خودشو محقق کنه و قيمتهاي فروش در همين حوالي بمونه که با گفتگو با دوستان شاغل در اين صنعت همه متفق قول از افزايش قيمت شمش روي به کيلويي 8400 تومان را تا اواسط خردادماه خبر ميدادند.ميتونيم پيش بيني کنيم شرکت با افزايش فروش محصول بميزانه 14ميليارد تومان در انتهاي سال دست پيدا ميکنه يعني تقريبا براي هر سهم حدود 70 تومان که با 84 تومان اي پي اس اعلامي ميشه حوالي 154 تومان و همه اينها به غير از درآمد حاصل ازخط توليد جديد است که حداکثردر نيمه دوم سال راه اندازي ميشه. شرکتهاي رويي بايد بزودي با توجه به اين اخبار پي به اي شون افزايش پيدا کنه . احتمالاا بايد خردادماه و گزارشات سه ماهه تاثير خودشو بابت اين افزايش قيمت محصولات بزودي نشون بده.راستی تعدیل 15 درصدی فزرین امروز تایید شد سود 92 شده همین حوالی 92 تومان
    موفق و پرسود باشيد
    "دیوید ویسکات"

12. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

آخر هفته دوستان خوش
    یک نگاه به صورتهای 12 ماهه میتونه روند سودسازی شرکت را برای همه مشخص کنه که البته با توجه به رشته تحصیلی بنده دوستانی که تخصصشان مالی است بهتر میتونن اونو موشکافی کنن ولی اهم نکاتی که من متوجه شدم
    :1شرکت نسبت به پارسال توانسته سودش را 21 درصد اضافه کند در صورتی که اکثر رقبا تعدیل منفی هم دادن
    2: شرکت توانسته وام 2/4میلیارد تومانی خودشو تسویه کنه و فقط 147 میلیون از اون باقیمانده
    3:موجودی نقد شرکت رشد بالایی داشته در حدود 900 درصد و میتونه شرکت را در خرید مواد اولیه و سرمایه در گردش کمک بالایی بکنه و در مقابل بررسی شرکتهای رقیب میبینیم قدرت نقدینگی شرکت را .
    4:موجودی انبار مواد و کالا هم تقریبا 100 درصد رشد داشته که این هم میتونه نتیجه فروش عالی شرکت و محصول انحصاری اون باشه
    تازه همه این موارد با 40 درصد ظرفیت شرکت انجام میشه انشاالله با شروع بکار تهیه کنستانتره از خاک سولفوره میتونیم رشد چشمگیر دیگری در سود دهی شرکت را شاهد باشیم

"دیوید ویسکات"

14. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

حمله به 2100 شروع شد تثبیت بالای 2120 میتونه بهترین رویداد روییها باشه در سال جدید

"دیوید ویسکات"

16. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

رشد قیمت روی در بازار داخلی .لازم بذکر است اکثر شرکتهای رویی در بودجه خود هر کیلو شمش روی را حوالی 6000 تومان در نظر گرفته اند

َ
    "دیوید ویسکات"

18. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

نقل قول نوشته اصلی توسط amir2003 نمایش پست ها
    حمله به 2100 شروع شد تثبیت بالای 2120 میتونه بهترین رویداد روییها باشه در سال جدید

این بازی روی هم امروز مثل بازی والیبال ایران برزیل نفسگیر بود امروز.از 1- تا درصدهای مثبت و نفوذ به بالای 2100 که امیدوارم امشب بتونه خودشو تا حوالی 2120 بکشه بالا و اگر همین بالای 2100 هم تثبیت بشه یعنی خاکریز اول فتح شده و در هفته آینده باید منتظر شکست 2120 باشیم.

"دیوید ویسکات"

20. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید amir2003 از ایشان تشکر کرده اند:

صفحه 21 از 32 نخست ... 111819202122232431 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)