البته خواستم بگم که اکثر دوستان بورسی رو بنده باهاشون ارتباط دارم و خدای ناکرده اگه از کسی نام میبرم حمل بر بی احترامی به بقیه دوستان نشه ساده ساده مصطفی عزیز اریو کیوان و ....
با تشکر
البته خواستم بگم که اکثر دوستان بورسی رو بنده باهاشون ارتباط دارم و خدای ناکرده اگه از کسی نام میبرم حمل بر بی احترامی به بقیه دوستان نشه ساده ساده مصطفی عزیز اریو کیوان و ....
با تشکر
دستم بگرفت و پا به پا برد...
خب من اومدم . مهدی همه ی سوالای منو جواب بده وگرنه فردا شیشه های مغازت میریزه
دوم هم اینکه تو 5000 تا کهرام رو همین الان پولشو نقدی بده. من یه ماه رو خانم آمن کار میکنم میارمش رو صندلی داغ
(بخاطر این میگم نقدی بده چون میترسم تا یه ماه دیگه کهرام بشه 50 تومن)
to continue, please follow me on my page
1-به طور کامل همه رو سهام میخرم!!!
2-اون کارگزار که هیچی کل شرکت کارگزاریشون رو باید فراموش کنید که اصلا وجود داشتن!!!!
3-از نظر من بهترین ماشین ماشین امریکایی هستش بنده پشت کامارو Ss مدل 2010 نشستم که به نظر من بهترین ماشین بوده اما با پونتیاک ترانس ام 220 تا رفتم!!!البته الان پرشیا دارم
4-زیاد دعوا نمیکنم مگه از حقم دفاع کنم اما اگر دعوا کنم یا خودم نقص عضو میشم یا طرف!!
5-از تیم اینتر میلان خوشم میاد که متاسفانه امسال خوب کار نکرده و دلیلشم اینه که اکثر استقلالیها اینتر میلانی هستن
6-کاملا حسم معمولی بود اینقدر برده بودیم که دیگه...
7-برای شروع ازدواج حداقل 50 میلیون لازم هست که 20 میلیون پول رهن بدی 10 میلیون ماشین بخری 20 میلیون هم خرج عروسیت!!!!!!
8-1 عدد به نیت خدای یکتا
9-بنده درسم عالی بود و رتبه دو رقمی کنکور بودم!!!!
10-والا بسته به سرمایه ای که دارم حداقل ماهی 5 میلیون!!!و خدا رو شکر لقمه نونی میرسه که از گشنگی نمیریم!!
ویرایش توسط roohe-khashen : 2012/04/23 در ساعت 22:33
بخش از پرسش های مجری ...
1- بهترین و بدترین سهمی که تا حالا خریدی چی بوده ؟
2----تا حالا چند تا مجمع شرکت کردی ؟
بهترین و بدترینش کدوم بوده ؟
3- تا حالا شده از کارگزارت برای خرید و فروش مشورت بگیری و ضرر کنی ؟
4- تا حالا شده با مشاوره ای که دادی باعث ضرر طرف مقابل بشی ؟
واکنش اون نفر چی بوده ؟
5- نظرت در مورد سرمایه گذاری روی ملک،طلا و سهام چیه ؟
کدومش بهتره ؟
to continue, please follow me on my page
1-بهترین خبهمن و بدترین خساپا
2-4تا مجمع رفتم که بهترینش ولساپا بوده و بدترینش خگستر
3-فقط یک بار که اولین و اخرین بارم شد!!!!!
4-بله واکنش ایشون چیز خاصی نبوده البته بعد از سود کردن تو سهم بعدی واکنشش خیلی خاص بوده!!!
5-والا به نظر من ملک و طلا مثل یه سری شغل ها کار هرکسی نیست البته سخت نیست ها اما هر کسی نمیتونه تو این صنف ها باشه
....خوب سلام به همه دوستان بویژ] خودم و مهدی و حمید و امن عزیز ....
..جناب علیرضا جمالی عزیز...سرعت این سایتو درستش کن....در ضمن نمیدونم چرا این پروفایلی که باید این گوشه باشه میپره اون گوشه....واقعا به امن تبریک میگم که نشون میده چقدر کاردانه و چه ابتکار جالبی به خرچ داده....
...من 14 سوال دارم...7 جدی....7 شوخی....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)