to continue, please follow me on my page
نه بابا دکتر خوشتیپ تر هستش !!
دستم بگرفت و پا به پا برد...
پرسش های مجری صندلی داغ ...
1- چقدر به شایعات بازار توجه میکنی ؟تا حالا شده به خاطر همین شایعات ضرر کنی ؟
2- به نظرت بزرگترین ضعف و مشکل بورس ما چیه ؟
3- اگر الآن به گذشته برگردی،بازم وارد بورس میشی یا نه ؟
4- در کل وقتی به کارنامه خودت نگاه میکنی،توی بورس موفق بودی یا نه ؟
5- -لطفا یه مقایسه ای بین بورس ایران و بورس های جهانی داشته باش...
1-قدیمها زیاد توجه میکردم و بله ضرر هم کردم
2-مهمترین ضعف بورس ما وجود بیش از حد سفته باز و سهامدار ترسو
3-قطعا بله وارد میشدم
4-بله به طور نسبی موفق بودم
5-اصلا قابل مقایسه نیست مثلا با ژاپن وجود سفته باز لازم هست اما تو بازار ما گندشو در اوردن دیگه ژاپنی ها پس از سونامی اولین چیزی که به حالت قبل برکردوندن بورسشون بود اما اینجا!!!!
....من در حال نوشتن سوالات این متهم ردیف اول بودم که لازم دیدم نسبت به سروروم هم عرض ارادتی د اشته باشم و خاطر نشان کنم که....
..هر چه رو که ما با لاف و ادعا و سرو صدا و گزافه گویی هم نتونستیم بدست بیاریم خدا به تو موروثی عطا کرده....
....من سوالات مهدی رو بنویسم تا بعدا به اون عکسها هم برسیم...خدایی بازم دالایی...عجب ترکیده بوده این کنفوسیوس...
ادامه پرسش های مجری............
1-کدوم شیوه تحلیلی رو از همه بیشتر قبول داری؟
2-اگه یه روزی بهت بگن که دیگه حق نداری در بورس فعال باسی،چه حسی بهت دست میده؟
3-چقدر اهل ریسکی ؟
4-تا حالا بیشترین مدتی که سهامدار یه شرکت بودی چقدر بوده ؟کدوم سهم ؟
5-به نظرت سهامداری بهتره یا نوسان گیری ؟ چرا ؟
6- آینده بورس رو تا سال آینده چه طور می بینی ؟ اططفا یه مقدار توضیح بدید؟
7-نظرت در مورد گره معاملاتی ، حجم مبنا و دامنه نوسان چیه ؟
8-تا حالا شده کسی به خروج از بورس ترغیبت کنه و بهت بگه این کار به درد نمیخوره ؟
واکنشت چی بوده ؟
9-چرا به موج 5 صعودی میگن موج اغفالگر ؟لطفا توضیح بده
10-به روانشناسی بازار چه قدر اعتقاد داری ؟آیا از این مورد در معاملات خودت بهره می گیری ؟
آمن جان تا مهدی نیومده ؛ تشکر می کنم ازت عزیزم از اجرای خوبت .مثل همیشه عالی بود .انشاالله تو همه کارات موفق باشی و تنت سلامت
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
1-شیوه فاند و تکنیکال با هم خوبه
2-واقعا میمیرم!!
3-100% !!!
4-سهامدار گروه کاشی و اذراب که فعلا 4 5 ماهی شدن اما اذراب 9 ماه
5-با شرایط بازار باید سنجید که فعلا نوسان گیری اما به زودی سهامداری
6-اینده بورس بسته به شرایط کشور داره که تا حدودی همه میدونن چی مگم اما امسال بورس غوغا میکنه
7-یه مقدار نیاز به اصلاح داره گاهی هم که سلیقه ای انجام میشه یه نمادی که فکرشو نمیکنی میره تو گره یا بعضی نماده باید از حجم مبناشون کم بشه دامنه نوسان هم به نظرم خوبه
8-شدید تو باشگاه که همه میگن بیا بیرون البته خصلت بعضی ها هست که کاری رو که خودشون انجام نمیدن میگن تو هم انجام نده
9-والا بنده اطلاعی راجب این موج ندارم یعنی تکنیکالم در حد بسیار مبتدی هستش
10-روانشناسی بازار در سال 89 خیلی خوب بود اما پارسال و امسال فعلا جواب نداده اما در کل افراد زیادی با این روش خرید و فروش میکنن
.....حمید....
...1...خارج از جمله پردازی و صحبتهای شعاری کمی از ارمانها و ایده الهات تو زندگیت بگو...برای زندگیت برنامه ریزی کردی....هیچ به اهداف و خواسته های معنوی و الای زندگی توجه کردی...اصلا وجود این چنین معیارهایی رو در زندگی شخصیت احساس میکنی...
...2...خوب با توجه به سن وسالت و نوع کاری که داری معیارها و مختصات همسر اینده خودتو چه چیزایی میدونی....درگیر ظواهر فریبنده و صورتکهای بزک شده ای یا داشتن جوهر انسانی و ایمان و معیارهای اخلاقی برای تو ارزش و تقدم بیشتری نسبت به معیارهای ظاهری داره....
...3...تو جوابایی که به پستای بچه ها میدادی خیلی توجه کردم زیاد از نفرت به اعراب و دون شمردن اونها و از یه کینه و عداوت سختی که نهایتا باید به یه برخورد ختم بشه صحبت میکردی...این یه تقلید کورکورانه از یه دشمنی خود ساخته و فاقد دلایل روشن و موجه ایدلوژیک و سیاسیه یا براش توجیه معقولی داری...صرف عرب بودنشون مشکل سازه یا نوع کیش و پندارشون نسبت به ما ایرانیها...
....4...رابطه ات با مذهب کلا درکت از تعالیم دینی و احکامی که بر هر شیعه مسلمونی لازم الاجرا وحالا ما با ترفند ذهن و شعبده عقل اونها رو پشت گوش میاندازیم چیه...به مذهب حقه شیعه و سروری معصومین اعتقاد داری...
....5...تا چه حد جاه طلبی و برای این جاه طلبیت تا چه حد حاضری جلو بری و خط قرمزا رو رد کنی....
...6...دوست دارم از بحرانهایی که در زندگی شخصیت داشتی و برخوردت با اونها بگی...تا چه حد میتونی یه تعلیق و دگرگونی سخت رو در مسیر طبیعی زندگیت تحمل کنی...در هر بعدی...حرفه ای کاری شخصی عاطفی....بعنوان یه جوان برای روبرو شدن با این شرایط سخت اموزش دیدی.....
...7...از شادی و پشیمانی بزرگ زندذگیت بگو...
....8...حمید... این ادرس حجره اشو بزار اینجا بریم بتکونیمش...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)