خسته نباشيد استاد مختاري
لطفا يک موج شماري هم از شصفها برامون بزنيد.
بسيار سپاسگزارم.
خسته نباشيد استاد مختاري
لطفا يک موج شماري هم از شصفها برامون بزنيد.
بسيار سپاسگزارم.
سلام محسن جان معاملات دو سه روزه اخیر رو بر روی نماد وملت رو چه جور می بینی آیا دوباره کف جدید خواهد زد یا حرکتش از فردا آغاز خواهد شد ؟ متشکرم
با سلام خدمت دوستان عزیز ؛؛ تحلیل تکنیکال دلار به ریال از دوست غزیزم احسان (burix)
در این پست سعی کردم تحلیلی از قیمت دلار در ایران خدمتتون ارایه کنم
همان طور که مشاهده می فرمایید در نمودار هفتگی دلار از زمان هدفمندی یارانه ها در سال 89 تا کنون یک موج صعودی بسیار قوی به وجود آمده است که باعث رشد 70 % درصدی در قیمت دلار تاامروز شده است و مرحله بعدی رشد دلار احتمالا در گرو فاز دوم هدفمندی یارانه ها است
در حال حاضر قیمت دلار در بالای پیوت هفتگی (پیوت هفتگی 1700 است ) قرار دارد و بعد اصلاح و برخورد به خط روند در حال صعود دوباره است که در این مدت با توجه به عدم نتایج مثبت در مذاکرات هسته ای رشد دوباره ای را آغاز کرده است
در روند مکدی شاهد نزدیک شدن مکدی و خط سیگنال در بالای صفر هستیم که در صورت کراس می توان رشد زیادی را در موج بعدی برای دلار متصور بود
با توجه به ناحیه prz می توان تارگت دلار را در موج بعدی با توجه به فیکس شدن فیبو 100% پروجکشن و 161% اکستنشن موج قبلی در ناحیه زرد حوالی 2500 تومان متصور بود
تذکر : چنانچه در روند سیاسی و اقتصادی اتفاق خاصی بیفتد و خط روند سفید شکسته شود می توان انتظار ریزش دلار تا 1400 تومان را داشت ولی فعلا روند کلی صعودی است
نمودار واضح : http://axgig.com/images/72246319767115042531.png
موفق باشید
2691, behnam, blackseven, bourse, eps, mehdi 1000, mohseni1353, آمن خادمی, بابک 52, شاهین محلوجی, فرزاد, محاد, محسن مختاری, کیوان
blackseven, bourse, eps, VM511, آمن خادمی, فرزاد, محاد, محسن مختاری
جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
با سلام و احترام
محسن جان ببخشید من همش مزاحم شما می شم
اگر زحمت بفرمایید و یه موج شماری از وتوکا هم ارائه فرمایید واقعا" سپاسگزارتون میشم
از زحمات بی دریغ جنابعالی کمال تشکر را داریم
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
سلام جناب vm511
اگر امکان دارد دیتای دلار ه ریال را آپلود کنی تا بتونیم بیشتر بررسی کنیم.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)