سلام محسن جان .....
بشهاب رو یه بررسی میکنید؟
ممنون
سلام محسن جان .....
بشهاب رو یه بررسی میکنید؟
ممنون
///
وقتی شمارشم از دیتای 25 ساله ی نفت برنت تموم شد ،نتیجه ش برام قابل باور نبود ،چون چند نفر از دوستانی که کارشونو توو الیوت قبول داشتم و دارم ،دیدگاه نزولی ای نسبت به نفت دارن، ولی به هر حال من موج شماری نفت رو بدین شکل میدونم:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظرم سقف 144 دلاری نفت در کمتر از 7 ماه آینده شکسته خواهد شد
زیرموج شماریه موج (3) :
زیرموج شماریه موج (5) (که الان درش به سر میبریم):
*.ذکر این نکته لازمه که توو بازه ی 19 ساله ای که دیتای شاخص بورس ایران وجود داره، این شاخص همبستگی بالایی با قیمت نفت داشته
جناب مختاری با سلام لطفا شاخص قند وشکر را هم تحلیل بفرمایید. با تشکر
با تشکر از استاد مختاري عزيز
واي خداي من چه اتفاقي مي خواهد بيفتد که در 7 ماه اينده نفت ممکنه سقف 144 دلاري را بشکونه.
ايا اقتصاد دنيا قراره از رکود در بياد؟نه نه گمان نکنم.هيچ پيش زمينه اي در اين خصوص وجود ندارد.
................................................
من فکر مي کنم اين علم تکنيکال يک جور جام جهان نما هست که حتي مي توان از روي ان يک سري اتفاقات و تحولات سياسي و بحرانهاي منطقه اي را باهاش حدس زد.مي گم حدس تا به جايي بر نخوره.
.............................................
انچه باعث شد اين سوال را از جناب مختاري بکنم که تکنيکال نفت را برايمون ترسيم کنيد اين بود.که بيداري اسلامي يا سياسي که در منطقه بزرگي از کشورهاي اسلامي راه افتاده و جديدا به اطراف خليج فارس خصوصا عربستان صعودي کشيده شده است هر هرروز در حال بزرگ شدن هست و کم کم داره از حالت جنبشهاي اجتماعي به انقلاب هاي اجتماعي ميرسد.
چند وقت پيش شنيدم عربستان از ترسش داره سهام فيس بوک را ميخره تا ان را بروي شهروندان و مردم کشورش ببنده.باز شنيدم که انگلستان داره يک نسخه سياسي براي عربستان مي پيچه که نظام سياسي عربستان به سلطنت مشروطه با يک سري تغييرات و ازاديهاي سياسي تغيير اساسي کنه.
همچنين تغيير و تحولات جنبشهاي اجتماعي که در يمن بحرين و.... داره هر روز گسترش مي يابد.
..........................................
نتيجه
شايد و اگه جنبشهاي اجتماعي که در منطقه خليج فارس خصوصا عربستان اگه کارش به انقلاب بکشه و توليد نفت را بشدت به مخاطره بياندازه انوقت ممکنه قيمت جهاني نفت حتي به 200 دلار برسه.
..............................................
بگمانم با توجه به روند قيمت جهاني نفت و قيمت دلار و فروشهاي خوب گروه پتروشيمي و تعديل هاي مثبت خوب اين گروه در گزارشهاي 6 و 9 ماهه تا هفت ماه اينده قسمت بزرگي از پرتفوي را به اينها اختصاص بدهيم بد نباشد.
.......................
hamid20, mohseni1353, P.J, rajabnejad, VM511, آمن خادمی, علی بابا, محاد, کیان
محسن جان ضمن تشکر
چقدر احتمال میدهید که که اونجایی که پایان موج 4 در نظرگرفتید a از 4 بوده و همینک نیز در b و یک موج ویرانگر c با هدف 30-40 دلار داشته باشیم ؟؟؟
alman, P.J, آمن خادمی, محاد, محسن مختاری
پیرو شمارش نفت ، داو رو هم بدین شکل میشمرم و انتظار دارم سقف 14000 واحدی رو بشکونه:
پی نوشت 1:کیانوش جان باهات هم نظر نیستم،چون علاوه بر نفت ، داو رو هم صعودی میبینم
پی نوشت 2:حبیب جان اونچه شما ذکر کردین ،نظر اکثریت تکنیکالیست هاست (ولی من نظر دیگه ای دارم و احتمال خطا بودن نظرمم هم مساوی احتمال خطا بودن سایر شمارش هامه)
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/08/10 در ساعت 02:17
افزایش قیمت نفت دردنیا بادموکراسی خاورمیانه پیوند دارد اگراتفاق بیافتد پیش بینی تحقق مییابد .
انتظار دارم موج 4 فولاد توو همین قیمتای فعلی تموم بشه:
پ.ن. : برا شمارش موج 3 از مجموع تعداد زیر موجها استفاده کردم(که 13=5+4n بوده و لذا یه 5 تایی میشه در نظرش گرفت)
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/11/13 در ساعت 21:21 دلیل: فیلتر شدن عکس
2691, alman, amir5151, arya89, blackseven, eps, hamid20, m.nouri, Merita, meysam_sh_2020, Mohsen Mehrvarz, P.J, rajabnejad, shanb3h, VM511, yousef, آریو, آمن خادمی, اشراق, امیر, امیر حسینی, ایرج اکبری, بابي چارلتون, بابک 52, حسگر, سيد ياسر شريعت, شاهین محلوجی, علی بابا, مجيد رادمنش, محاد, مصطفی مصری پور, کيانوش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)