آقاي مختاري در صورت فرصت ‘ زحمت تحليلي از كطبس و وبوعلي . ممنون مي شوم
آقاي مختاري در صورت فرصت ‘ زحمت تحليلي از كطبس و وبوعلي . ممنون مي شوم
محسن جان فاسمین رو چطور میبینید؟
2691, alman, amir5151, blackseven, eps, m.nouri, Merita, meysam, Mohsen Mehrvarz, mohseni1353, morteza93, P.J, rajabnejad, shadi, shanb3h, VM511, yousef, آمن خادمی, اشراق, امیر, امیر حسینی, بابي چارلتون, بابک 52, حبیب, سيد ياسر شريعت, علی بابا, مجيد رادمنش, محاد, مصطفی مصری پور, کیوان
جناب آقاي مختاري بسيار سپاسگزارم
آقای مختاری ممنون از راهنمایی های بیدریغتون
ممکنه در مورد کچینی یا کسعدی هم اعلام نظر بفرمایی
پیشاپیش از محبتتون ممنون
در مورد هر دوی این سهمها یه نکته وجود داره :
اونم اینه که شاخص این گروه هنوز تعداد زیر موجهای کافی رو برا اینکه بگیم اصلاحش تموم شده نزده
ببینید! برا اینکه بگیم زیگزاکی که باعث اصلاح کاشیها شده تموم شده، موج C مون باید 5 تایی بشه (یا به عبارتی تعداد زیر موجهاش پنج به علاوه ضریبی از چهار بشه) که خب هنوز نشده (خودم وقتی زیرموج نهم تشکیل شده بود فکر میکردم اصلاح تمومه(5+4=9)،که نشد)
فلذا یه جو منفی دیگه بر این گروه حاکم خواهد شد(انتظار دارم آخرین نزولش رو تا حدود 20 سپتامبر تموم کنه)
در مورد کسعدی هم موج شماری رو بدین شکل میدونم :
صعود فعلی به نظرم حدود 178 تموم میشه و سپس آخرین زیر موج نزولی رو انتظار دارم ،که میتونه قیمت رو تا 126 ببره (زمان پایان اصلاح این سهم رو هم حوالی 20 سپتامبر میدونم(چه به 126 برسه و چه نرسه))
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/08/13 در ساعت 04:49
2691, alman, amir3236, amir5151, arya89, blackseven, eps, fiona, hamid20, Merita, mohammad55, morteza93, rajabnejad, shahmir, VM511, yousef, آمن خادمی, اشراق, امیر حسینی, بابي چارلتون, بابک 52, تازه کار, سيد ياسر شريعت, علی بابا, مجيد رادمنش, محاد, هامون, کیوان
استاد محسن عزیز
این موج شماری است که حدود 1 ماه پیش از کپشیر ( پشم شیشه ایران ) داشته ایید. با نظرتون با گذشت زمان چه تغییری در موج شماری ایجاد خواهد شد ؟ و آیا تحلیل قبلی فیل شده است ؟
![]()
محسن جان در صورت امکان در مورد کگل و کچاد هم تحلیلتان را بفرمایید
سابق بر این در پست 122 این تاپیک شمارش حرکت 3 سال اخیر کچاد رو ارایه کرده بودم
شمارش حرکت 9 ساله ش رو بدین شکل میبینم:
شمارش کگل رو هم بدین صورت میدونم :
*.البته در مورد کگل به این علت که دیتاش چند ماه ابتدای سال 2004 رو نداره نمیشه از رو نمودار خودش حکم کرد که سیکل 5 موجه ش تموم شده (ولی من این فرض ،که این دو سهم یه جور موج شماری دارن ، رو مقبول دونستم و کف ابتدای نمودار رو (2) قلمداد کردم) (البته فرقی هم نمیکنه : میشه کل صعود رو ABC شمرد!)
*.با توجه به شمارش های فوق انتظار دارم قیمت نتونه ،تا سالیان، سقف های یکسال اخیر رو ببینه
پ.ن. : شمارشی که از کپشیر ارایه کرده بودم ، با شکست کف z بی اعتبار شد
eps, hamid20, Merita, VM511, امیر حسینی, ایرج اکبری, بابي چارلتون, بابک 52, حبیب, محاد, کیوان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)