جناب مختاري شب بخير
در حالي كه شما ريزش دلار رو پيش بيني ميكنيد چگونه سهمي از گروه روي ميتونه بالاي ٥٠٠ بشه عنايت به دو تحليل خودتان تنها احتمال ضعيف شدن دلار تا ١/٤٥ و بالا رفتن شديد روي
جناب مختاري شب بخير
در حالي كه شما ريزش دلار رو پيش بيني ميكنيد چگونه سهمي از گروه روي ميتونه بالاي ٥٠٠ بشه عنايت به دو تحليل خودتان تنها احتمال ضعيف شدن دلار تا ١/٤٥ و بالا رفتن شديد روي
ببینید دوست من چرا فکر میکنید اگر قرار بر صعودی باشد ( و یا نزولی) این صعود یا نزول علی السویه شامل همه ی شرکتها خواهد شد؟؟نوشته اصلی توسط Fmoradi
سود هر شرکت و نیز قیمت هر سهم تحت تاثیر عوامل گوناگونی هست که احاطه ی به همه شون از عهده ی من (و تصور میکنم هر کس دیگه ای) خارجه
اینکه چی میتونه باعث صعود فولاد یا رویی ها بشه در حالی که مثلا کگل و کچاد صعود نمیکنن رو نمیدونم
من تنها و تنها به بررسی الیوتی هر کدوم این سهمها به صورت جداگونه میپردازم و بدون توجه به اینگونه تناقضات ظاهری (که به نظرم تناقض نیست البته) نظرمو اعلام میکنم
در پایان باید بگم به اقتصاد جهانی خوشبینم و در مورد سازش هم نظری ندارم (اقلا در مقام یه تکنیکالیست)
alman, amir2003, amir5151, arian, eps, javad60, Merita, meysam, Mohsen Mehrvarz, rajabnejad, Saleh.R, VM511, yousef, آریو, آمن خادمی, بابي چارلتون, بابک 52, حسگر, شاهین محلوجی, علی بابا, محاد, مسعود, مسلم, مصطفی مصری پور, هامون, پرریسک, کریم مهدوی, کيانوش, کیوان, یونس گرامی
محسن جان اگه زحمتی نیست یه بار دیگه نمودار فباهنر رو برامون میذارید...
در پست های قبلی عکس ها و نمودار های فباهنر نبودن
ممنون از تحلیل های خوبتون
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
با دلار 1600 تا 1800 که جناب مختاری پیش بینی کردن باز هم میشه به رشد گروه روی امید داشت ...گروه روی دلار رو زیر 1800 دیدن ..البته قیمتهای جهانی همین جا بمونه وپایین نره ..رشدم بکنه که چه بهتر...
این دلار 2400 تومنی برا این گروه وبرا سهام دلاری دیگه شده نور علی نور ...بازار اگر میخواست با دلار 2400 سود این شرکتها رو حساب کنه الان یک سهم گیر نمی امد ...
amir2003, amir5151, eps, Merita, meysam, parnian_3000, Saleh.R, VM511, آریو, آمن خادمی, بابک 52, علی بابا, محسن مختاری, مسعود, هامون, کریم مهدوی, کيانوش, یونس گرامی
با سلام خدمت جناب مختاری
لطف کنید و نظرتون رو در مورد شاخص گروه دارویی و موج شماری آن ذکر بفرمایید . در ضمن به نظرتون در این گروه کدوم سهم جای رشد بیشتری داره ؟
اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست
با سلام
لطفا" در صورت امکان ، نظرتون را راجع به گروه قندی بفرمایید .
ضمنا" با عرض شرمندگی اگر فرصت شد در خصوص قپیرا هم نمودارهایش را بررسی فرمایید که تا کجا صعود خواهد داشت
با تشکر فراوان از زحمات شما و آرزوی موفقیت برای شما
کیانوش جان ، در مورد شاخص کل و آینده ی کوتاه مدتش طی هفته ی آتی ،مستندات کافی برای اظهار نظر در اختیار ندارم ، اما یه نکته رو میتونم ذکر کنم و اون اینکه حتی اگه شاخص طی یکی دو هفته ی آتی مثبت بخوره ، باز هم به نقطه ی فعلیش بر میگرده
شاخص فرآورده های نفتی رو اینطور میبینم :
رسیدن قیمت به سقف کانال رو پایان بخش موج (3) میدونم
انتظار دارم پس از یه استراحت کوتاه مدت حرکت به سمت سقف کانال رو شروع کنه و حدود 15 نوامبر (2 ماه دیگه) به 63900 واحد برسه
شاخص گروه دارویی در موج (4) خودش قرار داره و برا تکمیل اون انتظار دارم اقلا به کف کانال و سپس به 1200 واحد برسه:
دیتای کافی برا شمارش در اختیار ندارم
2691, amir3236, eps, hamid20, javad60, m.nouri, Merita, meysam, mohammad., Mohsen Mehrvarz, morteza93, rajabnejad, VM511, yousef, آریو, امیر حسینی, بابي چارلتون, بابک 52, حسگر, علی بابا, محاد, محمد2011, هامون, کریم مهدوی, کيانوش, کیوان, یونس گرامی
محسن جان ، به نظرت این احتمال را میتوانیم در نظر بگیریم که موج 5 از (3) فعلی اکستند باشد و الان در 1 از 5 از (3) باشیم ؟
اتفاقا اگر دقت کنیم میبینیم موج 3 نسبت به 1 و موج 4 نسبت به 2 به شدت اکستند شده اند!
اگر میتوان چنین احتمالی را داد چه شرایطی به نظرت باید برای رسیدن به چنین فرضی برقرار باشد ؟![]()
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
کیوان جان فکر نمیکنم
زیر موج شماری قسمت انتهایی نمودار رو قرار میدم تا بگم چرا:
طبق این شمارش در 5 از 5 از 5 از (3)هستیم، لذا نمیتونم به کش اومدن این صعود امیدوار باشم
فکر میکردم یه استراحت کوتاه برا موج 4 داشته باشیم(درون صورت موج (3) دیر تر و با سقف بالاتری تموم میشد) که با صعود امروز منتفی شد
فکر میکنم برخورد ،طی روزهای آتی، به سقف کانال سبز پایان بخش موج (3) باشه
پیرو پست 41 همین تاپیک که در اون تارگت حداقلی موج صعودی شاخص سیمان 400 واحد اعلام شده بود
موج شماری این شاخص رو بدین صورت میبینم و انتظار دارم سقف کانال سبز طی موج 3 از (5) شکسته بشه:
همون کانال در نمایی نزدیک:
*.ابطال این شمارش رو شکست کانال از پایین میدونم!
========
سیمان غرب هم علی رغم انتظاری که در پست 267 این تاپیک برا نزولش بیان کردم ،کانال مذکور در اون پست رو رو به بالا شکوند و راهشو برا صعود بیشتر هموار کرد، اما پنهان نمیکنم که سهمای مهجور این گروه رو که با سقف موج ((3)) بزرگ خودشون در سال 2004 فاصله ی زیادی دارن (چنان که در پست 41 اشاره شد) همچنان بیشتر میپسندم
amir5151, eps, Merita, meysam, rajabnejad, Saleh.R, VM511, آریو, بابي چارلتون, بابک 52, تازه کار, محاد, یونس گرامی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)