صفحه 32 از 72 نخست ... 222930313233343542 ... آخرین
نمایش نتایج: از 311 به 320 از 720

موضوع: **** موج شماری ****

عضو فعال
    تشکر شده 4,190 بار در 846 ارسال
    اقای مختاری اگه وقت کردین یه نگاهی به نمودار چکاوه بندازین ممنون

2. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید علیرضا1 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال majid آواتار ها
    تشکر شده 450 بار در 131 ارسال
    جناب مختاري ضمن تشكر از زحمات جنابعالي سوالي داشتم
    براي موج شماري از چه ديتائي استفاده ميفرمائيد؟ (تعديل با سود و يا تعديل سود و سرمايه)
    آيا ديتا ها از روز اول ورود به بورس شركتها ميباشد يا همانند اطلاعات tse از يك سال خاص به بعد ميباشد.
    منبع اخذ ديتا كجا ميباشد.
    با تشكر فراوان از تحليلهاي زيباي جنابعالي

4. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید majid از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال محسن مختاری آواتار ها
    تشکر شده 12,446 بار در 691 ارسال
    توضیحم رو با این گزاره شروع میکنم که تنها چیزی که ذهن معامله گر رو با نوسانات قیمت در بازار پیوند میده "بازده" هست
    و تنها روش تعدیلی که برآورد کاملی از بازده سرمایه گزار در اختیار ما میذاره تعدیلی هست که علاوه برا اعمال افزایش سرمایه ، تقسیم سود نقدی رو هم لحاظ کنه
    در تاپیک "طریقه ی تعدیل نمودار" توضیح فرمول تعدیل اومده
    اما طبیعتا من نمیرسم تک تک نمودارهایی که میخوام بررسی کنم رو با این روش تعدیل کنم، لذا اومدم بین نموودارهای حاصل از تعدیل به روش ذکر شده در تاپیک فوق و نمدار های تعدیلی ارایه شده توسط شرکت رهاورد نوین و مفید تریدر مقایسه انجام دادم(تا اونی که کمترین اختلاف رو داره استفاده کنم)
    سابقا از نمودار متااستوک رهاورد(که گویا دیگه ارایه نمیشه) استفاده میکردم و اخیرا از نمودارهای تعدیلی مفید استفاده میکنم(نمودار های "سود نقدی و افزایش سرمایه با احتساب آورده" ی رهاورد رو استفاده نکردم تا حالا هرچند از فرمول تعدیلش میشه حدس زد تفاوت چندانی نکن)
    *.دیتایی که مفید ارایه میده از سال 80 هست (در صورتی که پذیرش و شروع فعالیت برخی شرکتها به سال 74 میرسه و این باعث میشه توو دیتای مفید معمولا ما یه موج صعودی رو که توو نمودار بسیاری شرکتها در فاصله ی 75 تا 77 رخ داده نبینیم)
    ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/09/20 در ساعت 15:54

6. 20 کاربر به خاطر ارسال مفید محسن مختاری از ایشان تشکر کرده اند:

عضو جدید rzy آواتار ها
    تشکر شده 73 بار در 12 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط محسن مختاری نمایش پست ها
    توضیحم رو با این گزاره شروع میکنم که تنها چیزی که ذهن معامله گر رو با نوسانات قیمت در بازار پیوند میده "بازده" هست
    و تنها روش تعدیلی که برآورد کاملی از بازده سرمایه گزار در اختیار ما میذاره تعدیلی هست که علاوه برا اعمال افزایش سرمایه ، تقسیم سود نقدی رو هم لحاظ کنه
    در تاپیک "طریقه ی تعدیل نمودار" توضیح فرمول تعدیل اومده
    اما طبیعتا من نمیرسم تک تک نمودارهایی که میخوام بررسی کنم رو با این روش تعدیل کنم، لذا اومدم بین نموودارهای حاصل از تعدیل به روش ذکر شده در تاپیک فوق و نمدار های تعدیلی ارایه شده توسط شرکت رهاورد نوین و مفید تریدر مقایسه انجام دادم(تا اونی که کمترین اختلاف رو داره استفاده کنم)
    سابقا از نمودار متااستوک رهاورد(که گویا دیگه ارایه نمیشه) استفاده میکردم و اخیرا از نمودارهای تعدیلی مفید استفاده میکنم(نمودار های "سود نقدی و افزایش سرمایه با احتساب آورده" ی رهاورد رو استفاده نکردم تا حالا هرچند از فرمول تعدیلش میشه حدس زد تفاوت چندانی نکن)
    *.دیتایی که مفید ارایه میده از سال 80 هست (در صورتی که پذیرش و شروع فعالیت برخی شرکتها به سال 74 میرسه و این باعث میشه توو دیتای مفید معمولا ما یه موج صعودی رو که توو نمودار بسیاری شرکتها در فاصله ی 75 تا 77 رخ داده نبینیم)
    جناب مختاري چطوري بايد از ديتاي مفيد تريدر براي ساير نرم افزارها خروجي گرفت؟

8. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید rzy از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 699 بار در 180 ارسال
    آقای مختاری عزیز موج شماری از غاذر هم بزارید ممنون میشم.

10. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید bari از ایشان تشکر کرده اند:

خکاوه

شمارش سهم رو بدین شکل میدونم :

هدف حداقلی قیمت رو طی 6 ماه آتی 82 (و سپس 93 و 105) تومان میدونم (هر چند شمارش حرکات 7 سال گذشته ی سهم باعث میشه به بسیار بیش از این تارگتها در بازه ی دو ساله فکر کنم ،ولی عجالتا منتظر میمونیم تا رفتارشو تا 82 تومن ببینیم) (نمودار سهم بسیار شبیه نمودار شکربن و وپترو و پلوله هست )

شکست کانال نزولی در شاخص خودرو هم مزید بر علته که به این سهم امیدوار باشم:

ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/10/19 در ساعت 18:59 دلیل: عکسا پاک شدن

ولصنم

شمارش صعود قیمت طی 5 سال اخیر رو بدین شکل میدونم :

در نمایی نزدیک شمارش رو بدین صورت میدونم و انتظار دارم طی 2 ماه اتی قیمت برا تکمیل موج 3 به 183 تومن برسه:

پس از اون تنها یه زیر موج صعودی باقی میمونه و به نظرم در قیاس با بقیه ی بازار ،سهم ارزش نگهداشتن نخواهد داشت

عضو عادی
    تشکر شده 83 بار در 25 ارسال
    با سلام جناب مختاري چطوري بايد از ديتاي مفيد تريدر براي ساير نرم افزارها خروجي گرفت ممنون میشم راهنمائی کنید

14. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید nima_1 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال نادری آواتار ها
    تشکر شده 1,590 بار در 450 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط محسن مختاری نمایش پست ها
    شمارش صعود قیمت طی 5 سال اخیر رو بدین شکل میدونم :

در نمایی نزدیک شمارش رو بدین صورت میدونم و انتظار دارم طی 2 ماه اتی قیمت برا تکمیل موج 3 به 183 تومن برسه:

پس از اون تنها یه زیر موج صعودی باقی میمونه و به نظرم در قیاس با بقیه ی بازار ،سهم ارزش نگهداشتن نخواهد داشت
    با سلام به محسن خان.مومن اله یعنی تا 183 میره بالا آن وقت باید فروختش درسته؟؟در ضمن محسن خان یک سئوال داشتم وساخت جریاناتش چه جوری است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اتفاقا میخواستم یک گریزی بهش بزنم ببینم جریان چطور میشه؟

16. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید نادری از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 764 بار در 235 ارسال
    جناب مختاري لطفا نظرتون را در مورد گروه رايانه و بانكي بفرمائيد ..........تشكر

18. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید aminaran از ایشان تشکر کرده اند:

صفحه 32 از 72 نخست ... 222930313233343542 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع