اقای مختاری اگه وقت کردین یه نگاهی به نمودار چکاوه بندازین ممنون
اقای مختاری اگه وقت کردین یه نگاهی به نمودار چکاوه بندازین ممنون
جناب مختاري ضمن تشكر از زحمات جنابعالي سوالي داشتم
براي موج شماري از چه ديتائي استفاده ميفرمائيد؟ (تعديل با سود و يا تعديل سود و سرمايه)
آيا ديتا ها از روز اول ورود به بورس شركتها ميباشد يا همانند اطلاعات tse از يك سال خاص به بعد ميباشد.
منبع اخذ ديتا كجا ميباشد.
با تشكر فراوان از تحليلهاي زيباي جنابعالي
توضیحم رو با این گزاره شروع میکنم که تنها چیزی که ذهن معامله گر رو با نوسانات قیمت در بازار پیوند میده "بازده" هست
و تنها روش تعدیلی که برآورد کاملی از بازده سرمایه گزار در اختیار ما میذاره تعدیلی هست که علاوه برا اعمال افزایش سرمایه ، تقسیم سود نقدی رو هم لحاظ کنه
در تاپیک "طریقه ی تعدیل نمودار" توضیح فرمول تعدیل اومده
اما طبیعتا من نمیرسم تک تک نمودارهایی که میخوام بررسی کنم رو با این روش تعدیل کنم، لذا اومدم بین نموودارهای حاصل از تعدیل به روش ذکر شده در تاپیک فوق و نمدار های تعدیلی ارایه شده توسط شرکت رهاورد نوین و مفید تریدر مقایسه انجام دادم(تا اونی که کمترین اختلاف رو داره استفاده کنم)
سابقا از نمودار متااستوک رهاورد(که گویا دیگه ارایه نمیشه) استفاده میکردم و اخیرا از نمودارهای تعدیلی مفید استفاده میکنم(نمودار های "سود نقدی و افزایش سرمایه با احتساب آورده" ی رهاورد رو استفاده نکردم تا حالا هرچند از فرمول تعدیلش میشه حدس زد تفاوت چندانی نکن)
*.دیتایی که مفید ارایه میده از سال 80 هست (در صورتی که پذیرش و شروع فعالیت برخی شرکتها به سال 74 میرسه و این باعث میشه توو دیتای مفید معمولا ما یه موج صعودی رو که توو نمودار بسیاری شرکتها در فاصله ی 75 تا 77 رخ داده نبینیم)
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/09/20 در ساعت 15:54
آقای مختاری عزیز موج شماری از غاذر هم بزارید ممنون میشم.
شمارش سهم رو بدین شکل میدونم :
هدف حداقلی قیمت رو طی 6 ماه آتی 82 (و سپس 93 و 105) تومان میدونم (هر چند شمارش حرکات 7 سال گذشته ی سهم باعث میشه به بسیار بیش از این تارگتها در بازه ی دو ساله فکر کنم ،ولی عجالتا منتظر میمونیم تا رفتارشو تا 82 تومن ببینیم) (نمودار سهم بسیار شبیه نمودار شکربن و وپترو و پلوله هست)
شکست کانال نزولی در شاخص خودرو هم مزید بر علته که به این سهم امیدوار باشم:
![]()
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/10/19 در ساعت 18:59 دلیل: عکسا پاک شدن
2691, alman, Amir P, arash boursy, eps, hossein sh, javad60, meysam, Mohsen Mehrvarz, Saleh.R, shahmir, VM511, آریو, آمن خادمی, امیر, امیر علی, بابي چارلتون, بابک 52, حسگر, داش مهدی, سلطان زمان, علی بابا, مجيد رادمنش, محاد, محمد2011, مخبرالدوله, کریم مهدوی
شمارش صعود قیمت طی 5 سال اخیر رو بدین شکل میدونم :
در نمایی نزدیک شمارش رو بدین صورت میدونم و انتظار دارم طی 2 ماه اتی قیمت برا تکمیل موج 3 به 183 تومن برسه:
پس از اون تنها یه زیر موج صعودی باقی میمونه و به نظرم در قیاس با بقیه ی بازار ،سهم ارزش نگهداشتن نخواهد داشت
با سلام جناب مختاري چطوري بايد از ديتاي مفيد تريدر براي ساير نرم افزارها خروجي گرفت ممنون میشم راهنمائی کنید
جناب مختاري لطفا نظرتون را در مورد گروه رايانه و بانكي بفرمائيد ..........تشكر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)