جناب مختاري سلام
زحمت ميكشين خودرو و خاور رو هم بروز رساني كنيد
جناب مختاري سلام
زحمت ميكشين خودرو و خاور رو هم بروز رساني كنيد
هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم
محسن خان عزیزم
دیروز با نحوه باز شدن باما تو تایپیک باما دیدم همه دوستان دلسرد هستن از اینکه این هم با این گزارش باز اینجوری باز شد که اونجا برای دوستان ذکر کردم که تو بورسی که عوامل غیر تحلیل حاکمه بهترین کار سهامداریه و این تجربه رو خودم داشتم که از این شاخه به اون شاخه پریدن جز هزینه کارگزاری و جا موندن از سهمهای تحلیلی توسط دوستان حاصلی در بر نخواهد داشت
هیچکدوم از ما نیومدیم 1 شبه ره 100 ساله بریم و بیشتر از اینکه به سود کردن بیاندیشیم بهتره یک الگوی استراتژی برای رسیدن به هدف رو واسه خودمون ترسیم کنیم که در نهایت اون هم همراه با سود و لذت از موفقیت بدست آمده خواهد بود
من دیروز به دوستان گفتم بهتره ما انسانها در همه مراحل نیمه پر لیوان رو نگاه کنیم و به این نگاه کنیم که باما دیروز شاید یک فرصت خرید بود چون مطمئنا باما و بافق دو همگروه به هم گره خورده هستند که البته بافق از نظر من لیدر هست بدلیل شرایط رویایی شرکت و با اومدن گزارش اون به بازار (با توجه به تعدیل اعلامی به بازار که از باما هم پیشی گرفته ) شوک بزرگی به این دو سهم با این حجم کم معاملاتی وارد خواهد کرد
از نظرات محسن عزیزم بنده نهایت استفاده رو میبرم و همینجا از شما بزرگوار تشکر میکنم![]()
دوست گرامی
البته تا حالا تحلیلی از خاور نداشتم که بخوام بروز رسانیش کنمولی اونچه راجع به سهمای این گروه به نظرم میرسه رو (اگه استثناء ن بدون رسم نمودار-به علت کمبود وقت- ازم بپذیرید) میگم
راستش فکر میکنم شاخص گروه خودرو یه صعود تا اقلا 6678 واحد طی 7 تا 10 روز آتی داشته باشه تا یه سیکل پنج تایی که از 3 سپتامبر شروع شده تموم بشه
البته تفاوتی که از نظر تکنیکی میون سهمای گروه هست اینه که خساپا و خاور و خکاوه و خزامیا و خپارس صعودی که درین چند روز میکنن موج اصلیشونه و خودرو صعودی که میکنه(حتی اگه بالاتر از سقف کوتاه مدت بره) موج اصلاحیه (چون موج یک صعودی رو توو سقف کوتاه مدت قبلی تموم کرده)
اما از میون این گروه به دیزلی هاش (خاور و خکاوه) امید بیشتری دارم (حتی در کوتاه مدت) و با توجه به نمودارشون این پتانسیل رو دارن که رشد بیشتری از میانگین گروه داشته باشن
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/10/14 در ساعت 22:14
Amir P, arya89, Ehsan Am, eps, majid, rad, rajabnejad, VM511, امیر علی, بابي چارلتون, بابک 52, خودشکوفا, داش مهدی, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, علی بابا, مجيد رادمنش, محاد, محمد2011, مخبرالدوله, کیوان
دوست من
راستش تاکیدم برا نمودار گذاشتن به این خاطره که تکنیکالیست بدون نمودار رو مثل پیامبر کذّاب بدون کتاب میدونم
======
خفناور رو این طور میبینم:
به نظرم یه رشد اقلا تا سقف کانال قرمز طی 2 ماه آینده داشته باشیم:
اونجا باید دوباره نمودار رو بررسی کرد (تا یکی از دو شمارش مطرح در حال حاضر رو رد کنیم -برگشت به فاز نزول با موج Z و یا ادامه ی صعود )
ویرایش توسط محسن مختاری : 2013/02/01 در ساعت 19:01 دلیل: عکس پاک شده بود
alman, Amir P, Ehsan Am, eps, majid, mansour, Mohsen Mehrvarz, Moradad, rad, rajabnejad, VM511, امیر, امیر علی, بابي چارلتون, بابک 52, خودشکوفا, خوشبخت, داش مهدی, سلطان زمان, مجيد رادمنش, محاد
پیرو شمارش اخیر از وپترو :
انتظار دارم طی سه ماه آتی سهم بتونه سقف کانال رو بشکونه:![]()
![]()
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/11/14 در ساعت 00:34 دلیل: پاک شدن عکس
ali 20, Amir P, arya89, danial89, eps, hamid20, mansour, Mohsen Mehrvarz, rad, rajabnejad, VM511, امیر, امیر علی, ایرج اکبری, بابي چارلتون, بابک 52, حبیب, خوشبخت, سيد ياسر شريعت, علی بابا, علیرضا1, مجيد رادمنش, محاد, کیوان
جناب مختاری عزیز سلام
نظرتون در مورد خرید فراور - فاسمین و ومعادن چیه؟
ممنون
درود بر جناب مختاری عزیز
دوست گرامی ،حرکت وتوکا با حجم قابل قبولی که امروز شرکت فولاد مبارکه به عنوان سهامدار اول (خرید امروز8/000/000)داشت را ،
شما به عنوان موج 5 صعودی ، میبینید؟؟؟
برگشتش هم برابر تراز بین 38/2 و 50% فیبو بود.
ممنون از توجهتون
دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
در مورد وتوکا راستش شمارشم رو توو پست 272 این تاپیک ارایه کرده بودم و بیان کرده بودم که انتظار دارم قیمت به 177 برسه و سپس صعود شروع بشه
اما بر خلاف انتظارم سهم ازون موقع 30 درصد رشد کرد(از 206 تا 260 رفت)
علی رغم این قضیه هنوز از شمارشم دست بر نمیدارم و منتظر 177 میمونم (البته در چارت تعدیل شده ، نه با افت به خاطر تقسیم سود)(در واقع رسیدن به کف 8 اگوست)مگه اینکه قیمت به بالاتر از 260 برسه
البته ذکر این نکته لازمه که در صورتی که شمارش من اشتباه باشه و سهم موج پنجش رو شروع کرده باشه از همین قیمتها باید تا 280 رشد کنه(در گام اول)
در مورد فاسمین و فرآور اونچه میدونستم رو توو پست 350 بیان کردم، اما تصمیمگیری برای خرید به دید سرمایه گذاری شما بستگی داره
در مورد ومعادن تا حالا بررسی ای نداشتم
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/10/15 در ساعت 21:11
جناب مختاری بکام را چگونه می بینید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)