وصنعتو اینطوری میشمارم:
به نظرم موج 3 از (5) میتونه از همین حوالی شروع بشه
و در نهایت انتظار دارم موج (5) تا سقف کانال آبی (ترسیم شده از (3) )پیش بره(حدودا 236 تومن)
وصنعتو اینطوری میشمارم:
به نظرم موج 3 از (5) میتونه از همین حوالی شروع بشه
و در نهایت انتظار دارم موج (5) تا سقف کانال آبی (ترسیم شده از (3) )پیش بره(حدودا 236 تومن)
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/12/09 در ساعت 23:07
Amir P, eps, javad60, m.nouri, negar, rad, VM511, بابک 52, حبیب, داش مهدی, سيد ياسر شريعت, مجيد رادمنش, محاد, مخبرالدوله, مصطفی مصری پور, وحید 20
فقط آقای مختاری کمی هم در مورد امضا توضیح میدین؟
snafu؟ گوگل هم کم میاره
مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
Nilper, rad, VM511, بابک 52, محاد, محسن مختاری, مصطفی مصری پور, وحید 20, کیوان
با سلام
گوگل پیام داد که کم نمیاره
?What is SNAFU SNAFU is "Situation Normal, All Fouled Up" SNAFU Definition / SNAFU Means The definition of SNAFU is "Situation Normal, All Fouled Up" The Meaning of SNAFU SNAFU means "Situation Normal, All Fouled Up"
http://www.internetslang.com/SNAFU-m...definition.asp
البته این مودبانشه
به جای Fouled Up میشه قرار بدیم UP ......
ویرایش توسط بابک 52 : 2012/10/15 در ساعت 23:02
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
snafu: a situation in which nothing happens as planned
oxford
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
راستش دلیل انتخاب امضاء به خاطر آینده اییه که با شمارش "شاخص بر اساس دلار" (که با کمک یکی از دوستان دیتاشو درست کردم) متصورم
آینده ای که درش احتمالا هر چند قیمت سهمها رشد میکنه اما دلار با سرعت بالاتری پیش میتازه
که البته چشمه هاییش رو توو این دو ماه دیدیم ، اما قسمت اصلی ماجرا به نظرم از حدود 7 -8 ماه دیگه شروع میشه(تا اون موقع کاملا بورس به دلار مرجّحه)
====
SNAFU اختصاریه برا
situation normal all .... up
یه جور مرگ دسته جمعی که برنده ی بازی کسیه که بتونه داراییش رو از معرض نابودی نجات بده (رشد پیشکش)(البته منظور از دارایی ارزش ریالی دارایی نیست بلکه قدرت خریدشه)
یا چنانکه بابک ترجمه ی پاستوریزه ش رو بیان کرد :
Situation Normal, All Fouled Up
شرایطی که همه رو گیج میکنه
که البته الان توو دیکشنری ها به عنوان یه کلمه ی مستقله با توضیحه :
situation marked by errors or confusion
توی این وضعیت SNAFU اقلا تا 7-8 ماه دیگه باید سهام داری کرد، حالا بعدشو فعلا نمیدونم
شاید با دلاری کردن نمودار سهما بشه چند تاشونو جدا کرد که چارت دلاریشونم صعودی باشه
اما اون موقع کم ریسک ترین کار تبدیل دارایی به دلاره(تکرار میکنم : اون موقع! )
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/10/15 در ساعت 23:07
Amir P, eps, mansour, meysam, milad97, Mohsen Mehrvarz, Nilper, rad, rajabnejad, VM511, امیر, بابک 52, داش مهدی, سيد ياسر شريعت, محاد, m.r_moradi, مصطفی مصری پور, وحید 20, کیوان
توی این وضعیت snafu چه کاری باید انجام داد و از چه کارهایی باید پرهیز کرد؟!
تمام سال من بی تو...
rad, VM511, بابک 52, محاد, محسن مختاری
تمام سال من بی تو...
rad, VM511, محاد, محسن مختاری
همون وضعیت hyper inflation یا ابر تورمی ؟
مثل وضعیت اروپای شرقی بعد از جنگ جهانی دوم.
جاییکه آلمانها اسکناس خودشون رو توی اجاق میسوزوندن، چراکه به صرفه تر از خرید ذغال بود.
بین ساعات کاری به کارگرا حقوق پرداخت میشد و به مرخصی میرفتن تا قبل از بی ارزش شدن حقوقشون خریداشون رو انجام بدن
و توی آرژانتین دو تا قهوه همزمان سفارش میدادن،چون تا وقتی قهوه اول رو میخوردی،قیمت قهوه دوم افزایش پیدا کرده بود.
بعید نیست!
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)