aravil, VM511, طيب, محسن مختاری, هامد
با سلام خدمت جناب مختاری. امروز روز خوبی بود و حدود 200 هزارتا ثاباد خرید کردم و به ثابادهای قبلی اضافه شد. فعلا خرید های ثاباد ادامه داره.امیدوارم خرید های جنابعالی هم در ثاباد تکمیل بشه.
پیرو مطلبی که در مورد شاخص فلزات اساسی قرار دادم
شمارش شاخص شیمیایی (پتروشیمیها) رو بدین شکل میدونم و به نظرم در انتهای یه سیکل صعودی 3.5 ساله قرار داریم
*.محدوده ی 1884-1921 (که الان درش قرار داریم) به نظرم پایان دهنده ی صعود این گروه خواهد بود
*مهم*.با توجه به نمودارهایی که این دو روز قرار دادم لازمه این تصور سابق خودم رو مبنی بر اینکه شاخص صعود طولانی مدتی خواهد داشت رو تصحیح کنم
در واقع تا حالا فکر میکردم شاخص کل در 1 از 5 قرار داره و پس از اون 3 از 5 و 5 از 5 در پیش خواهند بود ولی با توجه به شمارش فلزات اساسی- شیمیایی بسیار بعیده که شاخص در میان مدت و بلند مدت بتونه صعودی باشه(علی رغم اینکه هنوز به صعود چند تا گروه من جمله خودروییها-بانکیها-اخابر باور دارم)
با درود به محسن خان
جناب مختاری با توجه به سود اعلامی که شرکتا تو گزارشاته 6 ماهه ساختن و باتوجه به اینکه محصولات شرکتها تو سه ماهه سوم افزایشی بوده و میتونن تعدیل بدن و پی به ای پایین شرکتها به نظرت امکان داره که شاخص تو میان مدت بالا نره
از لحاظ بنیادی جور در نمیاد بالانرفتنه شاخص تو میان مدت با توجه به اینکه شاخص سطح مقاومت 28000 رو هم شکسته
با توجه به نمودار شما باید ی خبری بیاد که تمامه تعدیلات شرکتها رو تو گزارشاته اینده بسوزونه و شاخص بالا نره
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
جناب مختاری همچنان منتظر اعلام هدف قیمتی ثاباد در موج صعودی پیش رو هستم- به نظرتان ثاباد بعد از شکست روند نزولی و اغاز روند صعودی چه قیمتی را خواهد زد- دفعه قبل فکر کنم سقف 196 رو زد
پرستو جان
قبلا هم عرض کرده بودم که تنها و تنها به نمودارهام توجه میکنم و با اوناست که نظر میدم و خوب یا بد ، هیچ توجهی به مؤلفه های خارجی(من جمله سود شرکتها و پ بر ای و سازش و ...) نمیکنم
اما امشب بعد زدن پست آخر با دوستی مکاتبه کردم و متوجه شدم همونطور که در فرمول محاسبه ی شاخص کل در سال 87 دست برده شده (امری که استناد به نمودار شاخص کل قبل از 87 رو برا پیش بینی آینده مخدوش میکنه) در فرمول محاسبه ی شاخص گروه ها هم دست برده شده
لذا علی رغم تصوری که تا همین امشب داشتم، به نمودار شاخص گروه ها قبل از سال 87 نمیشه استناد کرد
لذا پیش بینی پایان سیکل 14 ساله در شاخص فلزات اساسی که دیشب ارایه کردم، پیش بینی ای بر اساسی نادرست بوده و قابل اتکا نیست
و نظری که در مورد شاخص کل ، امشب ابراز کردم، ناشی از عدم آگاهی ای بوده، که امیدوارم موجب تشویش ذهن دوستان نشده باشه![]()
amir5151, arya89, eps, hp1353, irany2, mehdipour2000, meysam, Moradad, nazanin, negar, Nilper, rad, rajabnejad, Saleh.R, shahmir, sofia, vafadar, VM511, yousef, آریو, امیر حسینی, امیر علی, بابک 52, سلطان زمان, سهم دوست, سيد ياسر شريعت, طيب, محاد, m.r_moradi, مصطفی مصری پور, وحید 20, کریم زاده, کریم مهدوی, کيانوش, کیوان
محسن جان منظورتون در مورد شاخص فلزات اساسی رو متوجه ؟؟ یعنی اون نمودارها رو بهش توجه نکنیم؟؟؟ همونی که فولاد رو 450 نشون داده ؟؟؟
در کل نمودار های قابل تاملی هستن که باید بهش توجه کرد...
حتما یه خبری هست ..هر چی باشه اون خبر مثبت نیست ...
اما رشد خودرو و اخابر و بانک ها کمی با اون خبرای منفی نمیخونه !
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
آریو جان
در مورد روند کوتاه مدت شاخص و سهمهای شاخص ساز نظرم رو بارها عرض کردم و تغییری هم درش صورت نگرفته(انتظار اصلاح دارم)
اما اونچه درین دو روز تغییرات ناگهانی درش صورت گرفت ، نظرم راجع به آینده ی میان مدت-بلند مدت شاخص بود که تا پریروز فکر میکردم این آینده صعودیه
ناگهان و تصادفا چشمم خورد به نمودار بلند مدت فلزات اساسی و دیدم همه چی جوره برا پایان سیکل پنج موجی
برا تاییدش نمودار بلند مدت شاخص کانه فلزی رو چک کردم که اونم تایید کننده ی این نظر بود
لذا در مورد صعود بلند مدت شاخص دچار تردید جدی شدم(و سریع هم اومدم این تردید رو اینجا بیان کردم)
اما خوشبختانه دیروز پیرو بحثی که با یکی از خبرگان این عرصه داشتم،متوجه شدم دیتای شاخص گروه ها هم دستکاری شده و نتیجه گیری ای که در مورد چارت بلند مدت فلزات اساسی-کانه فلزی کرده بودم ،ایراد داره و اینا میتونن در میان مدت- بلند مدت به صعودشون ادامه بدن
و به تبعشون شاخص کل هم ،چنان که قبلا فکر میکردم الان در 1 از 5 هست و فعلا فعلا ها باهاش کار داریم![]()
664, amir5151, eps, hp1353, Jamshidyar, mehdipour2000, meysam, Moradad, morteza93, rad, rajabnejad, saeedte, Saleh.R, shahmir, sofia, VM511, آریو, امیر حسینی, امیر علی, بابي چارلتون, سيد ياسر شريعت, طيب, محاد, m.r_moradi, کریم مهدوی, کيانوش
amir5151, bolinger, rad, VM511, آریو, بابي چارلتون, خوشبخت, طيب, محسن مختاری, هادی129
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)