جناب مختاری لطفا نظرتون را در مورد کترام بفرمائید ...........تشکر
جناب مختاری لطفا نظرتون را در مورد کترام بفرمائید ...........تشکر
rad, VM511, آریو, طيب, محسن مختاری
جناب مختاری خسته نباشید میخواستم یک بار نحوه تعدیل نمودار پس از افزایش را بگویید مثلا سهمی 100 درصد افزایش داده که 50 درصد جایزه و 50 درصد با پول (50 تومن)بوده است از زحمتتون ممنونم
rad, آریو, طيب, محسن مختاری, کيانوش
جناب آقاي مختاري با سلام
اگه ممكنه وضعيت ولساپا را هم تحليل كنيد. با تشكر.
rad, saheb, طيب, محسن مختاری
سلام جناب مختاری
اگه امکان داره یه موج شماری از تمحرکه داشته باشید
ممنون از وقتی که میذارید
پیرو شمارش قبلی از ایران خودرو ، به نظرم در انتهای 2 از (5) به سر میبریم
هدف 266 تومنی رو طی 6 ماه آتی ازین سهم انتظار دارم
=====
در مورد این تاپیک نکته ای رو لارمه ذکر کنم: متاسفانه به علت هزار مشغله ی زندگی نمیرسم جوابگوی پرسشهایی که دوستان مطرح میکنن باشم، و ازشون پوزش میخوام، و همونطور که از ابتدا هدف ایجاد تاپیک بوده، زین پس گاه گداری شمارشی از سهمهایی که به نظرم بررسیشون مفید خواهد بود ارایه میکنم
امیدوارم دوستان بتونن موقعیتم رو درک کنن و پاسخ نگفتن به پرسش ها موجب رنجیدگی عزیزی نشه
13661366, Amir P, bourse, eps, fallah, hamid20, Jamshidyar, m.nouri, majid, mehdipour2000, meysam, Mohsen Mehrvarz, najafi.nikan, nazanin, negar, Nilper, padra57, rad, rajabnejad, shahmir, YALDA, yousef, امیر حسینی, امیر علی, ایرج اکبری, بابي چارلتون, بابک 52, خودشکوفا, خوشبخت, سلطان زمان, سهم دوست, سيد ياسر شريعت, طيب, مجيد رادمنش, محاد, هامون, کچیب, کیوان
سلام بر استاد گرامی... در مورد وبشهر هم لطف کنید وقتی بگذارید ممنون میشوم... با تشکر
به نظرم در اواخر موج (4) هستیم
محتملترین قیمت برا پایان این موج رو 156 تومان میدونم
برا موج (5) اهداف بالایی متصورم; هدف اول طی یکسال آتی رو 300 تومن میدونم(با شروع موج (5) و تشکیل زیرموجها بهتر میشه نظر داد)
*.از محسن ادیبی که توو شمارش ولساپا کمکم کرد ممنونم
eps, rad, طيب, m.r_moradi
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)