جناب مختاري
در صورت امكان يه موجشماري از ومعادن داشته باشيد. با تشكر
جناب مختاري
در صورت امكان يه موجشماري از ومعادن داشته باشيد. با تشكر
محسن جان این خاور را هم اگر زحمت موجشماری اش را بکشید ممنون میشم
سلام
حق با شماست
صعود مذکور 5 تایی بوده و لذا یه صعود 5 تایی دیگه خواهیم داشت (جهت تکمیل B طبق شمارشی که بهش ارجاع دادین که عکساشو باید با فندق شکن دید)
اما سوال اینه که از کجا؟
دو احتمال مطرحه:
1- کف 28 اکتبر در 3626 پایان b بوده باشه
درین صورت انتظار دارم طی یه 5 موجی دیگه شاخص تا سقف کنال رشد کنه
در صورتی که شاخص از 4167 بالاتر بره این احتمال تایید میشه و شکست کف کانال رو به پایین اما احتمال دوم رو تقویت میکنه
2-شاخص تا حوالی 3997 پیش روی کنه و برای تکمیل b یک بار دیگه تا 3480 بیاد پایین و ازونجا یه 5 موجی صعودی بزنه
کتابی هست به نام "تحلیل موجهای الیوت در بازار سرمایه" که جناب کامیار فراهانی زحمت ترجمه ش رو کشیدن و نشر چالش چاپش کرده، کتاب مفیدی هست
اما نه به مفیدی text خوندن
شمارش خاور رو بدین شکل میدونم و به نظرم در ابتدای یه موج 3 هستیم که انتظار دارم قیمت رو در یک سال آتی به 202 برسونه(و چه بسا بالاتر)
*. *.در گروه خودرو انتظار دارم خودرو و خساپا و خاور به کف های قبلی بر نگردن دیگه و هر نزولی زین پس اصلاح در روند صعودی باشه
اما در مقابل به نظرم خپارس و خزامیا و خبهمن یه برگشت دیگه به کف های اخیر داشته باشن
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/11/19 در ساعت 06:10
Amir P, behzad2007, eps, hossein sh, keyvan1, m.nouri, meysam, negar, rad, rajabnejad, Saleh.R, shahmir, yousef, آریو, آمن خادمی, امیر حسینی, امیر علی, بابي چارلتون, حبیب, حسگر, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, شاهین محلوجی, عبدالله محمدی, علی بابا, فرزاد, مجيد رادمنش, محاد, مخبرالدوله, هامون, کریم مهدوی, کیوان
محسن جان وقت داشتی این تحلیل ایران خودرو را به روز بفرمایید
استاد مختاري
ممنون ميشم اگه يک موج شماري از شبندر برامون بزنيد.
برام جالبه بدونم سهمي که کلي پتانسيل بالقوه توش داره نمودار موج شماري تکنيکالش چطوري هست.
تکنيکال جام جهان نماست.من اعتراف مي کنم هر وقت روند تکنيکي سهم را فراموش کردم متضرر شده ام.
پيشاپيش از همه زحمات و تلاشهاي جنابعالي صميمانه تشکر مي کنم.
در مورد شمارش چارت سهمهای تازه وارد به بورس که دیتای کمی دارند ،این مشکل وجود داره که احتمالات متعدد مطرح میشن که نمیشه ردشون کرد
لذا معمولا از شمارش این جور سهمها خود داری میکنم
اما در مورد شبندر با توجه به شمارش شاخص گروه فرآورده های نفتی و نیز واگرایی منفی شکل گرفته در MACD , RSI , Momentum میشه گفت صعود سهم با تکمیل یه ABC تموم شده
_بسته شدن قیمت پایانی زیر خط روند صعودی تاییدی بر صحت شمارش هست
_انتظار دارم قیمت تا 217 تومان ریزش کنه (با توجه با ساختار امواج شکل گرفته درون نقطه میشه در مورد آینده ی سهم بهتر اظهار نظر کرد)
aminaran, Amir P, capitalist, eps, hamid20, hossein sh, m.nouri, meysam, mobin, rad, rajabnejad, Saleh.R, آریو, آمن خادمی, امیر حسینی, امیر علی, ایرج اکبری, بابي چارلتون, بنان, حبیب, خودشکوفا, سلطان زمان, سهم دوست, شاهپور, علی بابا, فرزاد, مجيد رادمنش, محاد, مخبرالدوله, مهرداد1, هامون, کيانوش
به نظرم ومعادن یه سیکل سه و نیم ساله ی صعودی رو تموم کرده
و در ابتدای راه نزول قرار داره:
در نمایی نزدیک شمارش زیر موجهای موج (5) بدین شکله:
در مورد این سهم هر صعودی رو فرصت خروج میدونم
شمارش حرکت 4 ماه اخیر این سهم رو بدین شکل میدونم و انتظار دارم از همین حوالی موج 3 از (5) شروع بشه
=======
*.پست آخر صفحه قبل موج شماری ای از ومعادن قرار دادم که توصیه میشه ببینید
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/11/25 در ساعت 19:20
aravil, bourse4ever, ebi1352, eps, meysam, negar, rad, Saleh.R, shahmir, امید, امیر حسینی, امیر علی, بابي چارلتون, حسگر, راهکار جدید, علی بابا, مجيد رادمنش, محاد, منیب, هامون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)