جناب مختاري سلام وخسته نباشيد
بشهاب 306 ت دارم
ممنون ميشم بشهاب رو هم نگاهي كنيد
تشكر فراوان
جناب مختاري سلام وخسته نباشيد
بشهاب 306 ت دارم
ممنون ميشم بشهاب رو هم نگاهي كنيد
تشكر فراوان
هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم
ختوقا رو در صفحات قبل شمارشش رو گذاشتم (البته برا مشاهده تصویر لازمه از فندق شکن استفاده کنید) اونم همراه چند تا از خودرویی ها در موج 5 قرار داره و به نظرم کف قبلی رو نخواهد دید و هر نزولی زین پس اصلاح در روند صعودیه
در صورتی که کندل هفتگی بالای سقف کانال آبی شکل اول بسته بشه
کف ولساپا به نظرم همینجاست که الان قرار داریم
اخابر تحلیلش در همین تاپیک هست ، توو گزینه ی سرچ سایت با نوشتم نام کاربریم و اخابر میتونید صفحه ای که تحلیل درش هست رو پیدا کنید
تغییری که ازون موقع رخ داده اینه که موج 4 که یک سال سهم درش قرار داشت تموم شده و صعود 23 تا 30 اکتبر موج یک از 5 بوده و انتظار دارم توو همین روزا موج 3 از 5 رو شروع کنه و در کمتر از دو ماه به 270 برسه
وپترو به نظرم قبل شروع صعود ،به 84 خواهد رسید
متاسفانه تا حالا چند بار سعی کردم نمودار بشهاب رو شمارش کنم و موفق نبودم ، اما با توجه به نمودار شاخص گروه برق به نظرم تارگت 520 تومنی محقق میشه
البته فکر میکنم خبهمن باید قبل شروع صعود یه بار دیگه به کف 103 تومنی برسه ، لذا هر چه دیر تر برسه خودش و حق تقدمش شانس کمتری دارن با جو خودرویی ها رشد کنن
دوست من تحلیل 5 آبان فسرب رو مشاهده میکنید
الان هم طبق همون تحلیل انتظار دارم فسرب تا سقف کانال رشد کنه
اما در صورتی بتونه سقف کانال رو پر حجم بشکونه و سه کندل روزانه بالای کانال بسته بشه میشه گفت اصلاح تموم شده و راهشو از همگروهی هاش جدا کرده
اگه نه اونم تا c ميريزه
![]()
2691, Amir P, arya89, Captain Nemo, ebi1352, eps, javad60, Mishow, parnian_3000, rad, rajabnejad, shahmir, yousef, آریو, اسطوره, امید 110, امیر حسینی, امیر علی, بابي چارلتون, جواد1979, حسگر, خودشکوفا, سلطان زمان, شاهپور, مجيد رادمنش, کریم مهدوی
به نظرم کل صعود های یک سال اخیر ولغدر از جنس اصلاح _موج(4)_بوده
انتظار دارم صعود سهم در 62 تومن تموم بشه
در صورتی که بتونه سقف کانال و نیز 62 تومن رو پر حجم بشکونه هدف بعدی رو 68 تومن میدونم
و بعد ، انتظار یه نزول تا کف تاریخی سهم (35 تومن) رو دارم
پیرو شمارش قبلی از بکام به نظرم 2 از (5) تموم شده و سهم در موج 3 سقف کانال رو خواهد شکست
![]()
با سلام و صبح بخیر خدمت دوستان و علی الخصوص جناب مختاری. بنده هم با نظر جناب مختاری موافقم.تا دیروز حدودا 300 تا رایان سایپا برداشته بودم اما با دیدن نظر جناب مختاری در خصوص خودروییها علی الخصوص رایان سایپا دلم قرص شده و با اطمینان خاطر حداکثری تعداد بالا از امروز ولساپا خواهم خرید. به جای خودروییها ولساپا خواهم خرید چون با جو مثبت و افزایش تولید انها رایان سایپا بیشتر سود خواهد کرد و هم اینکه سود ده ترین خودرویی بورس هستش که 6 ماه بعد حداقل 50 تومان تقسیم خواهد کرد کل گروه خودرو در 6 ماهه اول روی هم رفته اندازه رایان سود عملیاتی نداشته. 25 تومان تحقق سود انهم در 6 ماه انهم در این وضعیت نشانگر پتانسیل های رایان سایپا میباشد
جناب مختاري
ضمن تشكر از موجشماريهاي ارزشمندتان كه كمك بسيار زيادي به اينجانب نموده و با توجه به نظر مثبتتان برروي گروه خودرو ميخواستم نظرتون رو درخصوص وساپا بدونم.
با توجه به اتمام حق تقدمتهاي استفاده نشده و پرتفوي بورسي اين شركت ، بنظرتون در آغاز موج 3 قرار نگرفته ؟
سلام جناب مختاری...نمودار وتوکا را یکبار دیگه میشه بررسی فرمائید...من خودم نظرم اینه که قیمتهای زیر 200 را میبینه (شاید تا 190) و بعد از سقف 247 تومن رد میشه.
ebi1352, rad, آریو, اسطوره, امیر علی, سيد ياسر شريعت, سپه, شاهین محلوجی, طيب, محسن مختاری, هامون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)