مختاری عزیز درود
در صورت امکان
لطفا موج شماری از کساوه ارائه بفرمائید
ممنون از لطفتون
مختاری عزیز درود
در صورت امکان
لطفا موج شماری از کساوه ارائه بفرمائید
ممنون از لطفتون
دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
Amir P, ebi1352, eps, rad, آریو, بورس, سيد ياسر شريعت, طيب, محسن مختاری, هامون
با سلام جناب مختاري لطفا گوشه چشمي هم به گروه ساختماني داشته باشيد
به نظرم اصلاح سهم در مربع قرمز تموم میشه و موج صعودی ای که متعاقب پایان اصلاح شروع خواهد شد در بازه ی 6 ماهه قیمت رو به 385 (و ماکسیمم 465) میرسونه:
(شکست سقف مثلث چه بعد رسیدن به مربع قرمز و چه قبل از اون ،به منزله ی پایان اصلاح سهمه)
پیرو شمارش قبلی از شاخص انبوه سازی باید منتظر رسیدن به 524 بود و اون موقع بر اساس ساختار امواج شکل گرفته در موردش تصمیم گیری کرد
جناب مختاری عزیز طبق نمودارهای قبلی شما استنباط من این است که در موج ۴ از ۵ وتوکا قرار داریم.
آیا تایید می کنید یا من اشتباه می کنم.
بهر حال ممنون
Amir P, ebi1352, rad, آریو, اسطوره, سيد ياسر شريعت, طيب, محسن مختاری, هامون
جناب مختاری ممنون میشم اگه یه بررسی از حفاری هم بزارین ..با سپاس
ebi1352, rad, آریو, اسطوره, سيد ياسر شريعت, طيب, علی بابا, محسن مختاری
طبق نمودار قبلی که از شمارش زیر موجهای موج 4 از (5) قرار داده بودم ، انتظار داشتم قیمت یک بار دیگه به کف 8 آگوست برگرده، اما اشتباه میکردم(4 از (5) در 8 آگوست تموم شد)
شمارش حرکت 3.5 سال اخیر وتوکا رو بدین شکل میدونم:
انتظار دارم حرکت اصلاحی سهم تا 4 هقته دیگه تموم بشه (هدف 188 تومن و 178 تومن) و سپس برا تکمیل موج 5 قیمت تا حوالی سقف مثلث پهن شونده صعود کنه (با خاتمه ی اصلاح دقیقتر میشه نظر داد)
شمارش سهم رو بدین شکل میدونم و انتظار دارم تا اوایل ژانویه قیمت به 151 تومن برسه:
![]()
با سلام خدمت جناب آقای مختاری
اگه نموداری از شمارش سغرب بذارید ممنون میشم. باتشکر
شمارش صعود چهار سال اخیر کفرا رو بدین شکل میدونم:
در نمایی کوتاه مدت الان در اواخر 3 از (5) (که انتظار دارم تا 480 ادامه پیدا کنه ) قرار داریم و بعد از اون انتظار یه اصلاح 2-3 ماهه رو دارم
![]()
Amir P, ebi1352, eps, honaramuz, Javad Paye, javad60, majid, negar, آریو, اسطوره, امیر علی, ایرج اکبری, بابي چارلتون, حبیب, حسگر, خودشکوفا, سيد ياسر شريعت, مجيد رادمنش
محسن جان اگه براتون مقدوره صنایع غذایی به ویژه غپینو رو تحلیل بفرمایید ممنون میشم ازتون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)