دوصد درود بر محسن عزیز؛
هرچه سرچ کردم موج شماری از شما از باهنر پیدا نکردم فقط یادمه نظر مسلم خیلی مثبت بود روش اما جزییاتش خاطرم نیست. اگه زحمتش رو بکشی واقعا ممنون میشم
دوصد درود بر محسن عزیز؛
هرچه سرچ کردم موج شماری از شما از باهنر پیدا نکردم فقط یادمه نظر مسلم خیلی مثبت بود روش اما جزییاتش خاطرم نیست. اگه زحمتش رو بکشی واقعا ممنون میشم
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
جناب مختاری
این تحلیل رایان رو پیدا نکردم....
اگه ممکنه یا تجدید بفرمایید یا آدرس.....
پیشاپیش قدر دان زحمات شما و دوستانتان هستم.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
ebi1352, eps, honaramuz, rad, سيد ياسر شريعت, طيب, محسن مختاری, هامون
پیرو شمارش قبلی از حفاری :
به نظرم در انتهای 1 از (3) هستیم (انتظار دارم این موج در 281 تموم بشه) و شاهد اصلاح اقلّا تا کف مثلث پهن شونده باشیم![]()
با امواجی که درین سهم شکل گرفته،حفاری اگه تا سال دیگه ، به 800 تومن هم برسه تعجب نمیکنم;اما الان وقت خرید نیست!
2691, aminaran, arya89, ebi1352, eps, honaramuz, javad60, m.nouri, mahyar1357, mosyjoon, rad, shahmir, آریو, امیر حسینی, بابي چارلتون, جواد مهرابی, حسگر, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, شاهپور, شاهین محلوجی, طيب, علی بابا, علیرضا1, مجيد رادمنش, مجیدشمسعلی, محاد, هامون
با توجه به شمارش زیر انتظار دارم اصلاح وبشهر در همین محدوده ی فعلی تموم بشه و قیمت تا می 2013 (6 ماه دیگه) با شکل گیری یه Ending Diagonal به 450 برسه:
![]()
Amir P, arya89, bolinger, ebi1352, eps, honaramuz, javad60, m.nouri, majid, rad, shadi, آریو, امیر علی, بابي چارلتون, جواد مهرابی, راهکار جدید, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, شاهپور, طيب, علی بابا, علیرضا1, مجيد رادمنش, مخبرالدوله, هامون
سلام اقا محسن عزيز لطفا يه نگاه به فاذر بندازين ممنون و متشكر
انتظار دارم اصلاح شاخص غذایی با رسیدن به کف کانال آبی (حدود دو روز دیگه) تموم بشه و سپس برا تکمیل آخرین صعود خودش تا سقف کانال قرمز و سپس 1360 واحد رشد کنه
*.با مقایسه ی وضعیت وبشهر (به عنوان تاثیر گذار ترین نماد بر شاخص غذایی) و شاخص غذایی به این نتیجه میرسم که توو رالی پیش رو وبشهر بسی بیشتر از سایر نماد های این گروه صعود خواهد کرد و علتش احتمالا چیزی غیر از پرتفوی غذاییش باشه (احتمالا ونوین)
Amir P, arya89, bolinger, ebi1352, eps, honaramuz, javad60, m.nouri, mosyjoon, rad, shadi, shahmir, آریو, اشراق, امیر علی, بابي چارلتون, جواد مهرابی, جواد1979, خودشکوفا, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, شاهپور, طيب, علی بابا, مجيد رادمنش, مخبرالدوله, هامون, کيانوش
انتظار دارم صعود هر دوی این شاخص ها با تکمیل 5 موجی صعودی در یکی دو روز آتی پایان بپذیره و هر دوشون تا حوالی کف زیر موج 2 نزول کنن:
شاخص بازار اول:
شاخص بازار دوم:
![]()
".احسان.", aminaran, Amir P, arash, arya89, capitalist, Captain Nemo, ebi1352, eps, king, mosyjoon, negar, rad, آریو, آمن خادمی, امیر حسینی, بابي چارلتون, جواد1979, حسگر, خودشکوفا, داروساز, داش مهدی, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, طيب, محاد, هامون, کریم زاده, کریم مهدوی, کيانوش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)