ممنونم از جواد1979 و کیوان برا به اشتراک گذاشتن نظرات مفیدشون
من باشم اینطوری میشمرمش:
![]()
arya89, behnam, Captain Nemo, eps, king, Moradad, rajabnejad, Saleh.R, آریو, آمن خادمی, اسطوره, بابي چارلتون, جواد مهرابی, جواد1979, حسگر, خودشکوفا, راهکار جدید, مجيد رادمنش, محاد, منیب, کریم مهدوی, کیوان
جناب مختاری با سلام لطفا در صورت امکان نموداری از فلامی بگذارید با تشکر.
جناب مختاری با سلام
وصنعت رشدش شروع شده است.
موج شماری اون رو که قبلا زحمت کشیدید (چند صفحه قبل) هنوز معتبره ؟
اگر اشتباه نکنم تارگتش 236 تومن بود
پیرو شمارش قبلی از شاخص گروه به نظرم در اوایل 3 از (5) قرار داریم
و انتظار دارم در قالب این موج تا 1.5 ماه آینده رشدی اقلا تا 317 واحد رو شاهد باشیم
*. بهترین سهمهای گروه رو وتجارت و ونوین میدونم
تحلیل وصنعت به قوت خودش باقیه
تنها تفاوتی که رخ داده اینه که به جای کف 103 تومنی که احتمال میدادم کف موج 2 باشه کف 100 تومنی رو باید 2 در نظر گرفت
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/12/09 در ساعت 23:08
Amir P, arash, arya89, behnam, Captain Nemo, eps, m.nouri, meysam, negar, parnian_3000, rajabnejad, reza537, sofia, VM511, آریو, آمن خادمی, اسطوره, بابي چارلتون, جواد1979, حسگر, سيد ياسر شريعت, شاهپور, علی بابا, مجيد رادمنش, محاد, منیب, هامون, کریم مهدوی, کيانوش, کیوان
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
arash, arya89, Captain Nemo, negar, sofia, VM511, آمن خادمی, شاهپور, علی بابا, محسن مختاری, کریم مهدوی, کيانوش
افزایش سرمایه عجیب و غریب خکاوه بحثای زیادی در مورد نحوه ی تعدیل دیتاش به وجود آورد
اما هرچند شیوه ی تعدیل معمول (با آورده و سود) بیانگر میزان بازده سهامدار جزء در شرایط حال حاضر نیست، به نظرم بیانگر بازده جمیع سهامداران (سهامدار جزء و سهامدار عمده) هست
لذا مثل همیشه برا شمارش از دیتای مفید استفاده میکنم
=================================
شمارش حرکت 7 سال اخیر خکاوه رو بدین شکل میدونم:
شمارش زیر موجهای (C) رو بدین شکل میدونم:
خلاصه خدمتتون عرض کنم: اگه تا دو سال دیگه خکاوه ی 350 تومنی دیدین تعجب نکنین
پی نوشتی هم عرض کنم: اخیرا دیدم قصه ی اهداف شدوص نقل محافل شده، یادمه 9 ماه پیش بود (وقتی قیمت سهم حول و حوش 170 بود) که دوستمون ساده ی ساده (که هرجا هست خدا حفظش کنه) صحبت از تحول بزرگ درین سهم رو مطرح کردن و بنده هم پیرو شمارش کربن و سایر زیر مجموعه های وپترو ،شمارش شدوص رو ارایه کردم
غرض فحر فروشی به اینکه فلان تحلیلم درست بوده نیست (این که کار هر روزمونه)
قصه ی اینه که شیره ی سهم ها رو وقتی کسی دور و برشون نیست باید مکید، نه وقتی عالمو آدم خبر دار شدن توو سهم چه خبره (گزارشش اومد روو کدال و خبرگزاری ها تند تند ازش تعریف کردن(اون موقع کم کم وقت فروشه))
در نظر من خکاوه ی امروز حکم شدوص و شکربن دیروزو داره
aminaran, Amir P, arash, arya89, Captain Nemo, eps, irany2, king, meysam, mohsen kaveh, negar, Nilper, parnian_3000, rajabnejad, reza537, sofia, VM511, آریو, آمن خادمی, اسطوره, بابي چارلتون, جان مورفی, جواد1979, خودشکوفا, عبدالله محمدی, علی بابا, مجيد رادمنش, مجیدشمسعلی, محاد, مسلم, کریم مهدوی, کیوان
محسن جان خود وپترو رو حالا چطور می بینی؟
سلام محسن جان
آقا یه موج شماری از مپنا میزاری؟زحمت نباشه در تایمهای بالا باشه مثل روزانه یعنی از اول تا الان...
فدای تو
محسن جان میشه به حتاید اینطوری نگاه کرد ؟؟
ممنون
![]()
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/12/11 در ساعت 16:23 دلیل: عکس پاک شده بود
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)