سلام جناب مختاری خسته نباشید
میخاستم اگه امکانش باشه یه موج شماری از کترام قرار بدید. ممنون
سلام جناب مختاری خسته نباشید
میخاستم اگه امکانش باشه یه موج شماری از کترام قرار بدید. ممنون
پیرو شمارش قبلی از وپترو ، به نظرم نزول سهم تموم شده
انتظار دارم درین صعود سهم بتونه روند نزولی دو ساله ی خودش رو که حدود 95-100 تومن بهش برخورد میکنه ، بشکونه(شکست این سطح تاییدی بر صحت شمارشه)
بازار ازون به بعده که به ارزندگی وپترو پی میبره
*.برای این صعود انتظار هدف حداقلی 155 تا 4 ماه دیگه رو دارم
*.دو تا از زیر مجموعه های سهم : وساخت و رتکو هم ، نزولشون تموم شده
ویرایش توسط محسن مختاری : 2013/01/09 در ساعت 01:36
شمارش حرکت صعودی اخیر فاراک رو بدین صورت میدونم:
یه پنج موجی صعودی تموم شده و سهم در عبور از سقف قیمتی فروردین 90 (در نمودار تعدیل شده) ناکام بوده
به نظرم سهم در روند اصلاحی ای قرار گرفته که اقلا تا 175 ادامه خواهد داشت (بیشتر از اون هم با توجه با نوع صعود بسیار محتمله که با شکل گیری امواج نزولی بهتر میشه در موردش نظر داد(رسیدن مجدد قیمت به 2449 ریال موجب بی اعتباریه شمارش هست)
پ.ن. صعود بیش از صد درصدیِ اخیر فاراک نشون داد ، علی رغم نا محتمل بودن ! این سهم و قُلش (فاذر) از هم جدا شدنی اند (کما اینکه درین دو سه ماه شدند)
و الان هم با توجه به شمارشِ این دو سهم، این تفاوت بینشون باقی مونده که فاذر کف دو سه ماه پیش رو خواهد شکست ولی فاراک هرگز !!
هرچند این شباهت همچنان بینشون باقی مونده که هر دو در دو سال آتی رشدهای رؤیایی خواهند داشت(رشدی که فاراک زودتر شروعش کرده)
جناب مختاری لطفا نظرتون را در مورد خاور بفرمایید.باتشکر
جناب مختاری ممنون تحلیل کهمدا رو دریافت کردم .خدا بهتون سلامتی بده
سلام جناب مختاری... عجب حسن تصادفی شباهت کامل اسم و فامیل... منم محسن مختاریم مخلص همه دوستان... نظر گرامیتون رو روی روند صعودی فولاد و فملی میخواستم...
سلام جناب مختاري عزيز لطفاًدر صورت امكان تحليلتون از لسرما را بفرمايين،
ممنون و متشكر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)