شمارش سهم رو بدین شکل میدونم و انتظار هدف 302 تومنی رو برای موج 5 (از لیدینگ ) دارم (البته لیدینگ با ساختار 3-3-3-3-3 هست)
حد ضرر شمارش: 1824
توجه به چنگال بلند مدت زیر هم ،که قیمت در کف چنگال قرار داره ،میتونه مفید باشه :
![]()
amir5151, Captain Nemo, eps, javad60, mehdipour2000, negar, امیر, بابي چارلتون, داش مهدی, رضا1990, سيد ياسر شريعت, علی بابا, ماری, مجيد رادمنش, محاد, مندی, هامون, کیوان
پیرو شمارش قبلی از سهم و با توجه به اینکه قیمت به 250 رسید، اصلاح دو ساله ی سهم تموم شده و شمارش سهم رو بدین شکل تصحیح میکنم:
شمارش حرکت صعودی اخیر رو بدین شکل میدونم و انتظار دارم موج (1) در یکی از مربع های قرمز تموم بشه
![]()
از آنجا که در بورس اوراق بهادار همه در پوزیشن خرید هستند کمتر کسی هست که سخن از پایین آمدن و اصلاح بزند مگر اینکه سهمی را بفروشد ... ولی به نظر من ریزش و اصلاح بورس هنوز تمام نشده است و این نظر شخصی من است با وجود اینکه خود نیز سهامدارم...
جناب مختاری
با سلام می توانم خواهش کنم راجع به سهم کسرا نظرتون را بپرسم
شمارش حرکت 5 ماه اخیر سهم رو بدین شکل میدونم :
به نظرم موج 2 از 3 تموم شده و سهم تا انتهای موج 3 از سقف کانال قرمز فراتر خواهد رفت
*.حد ضرر: بسته شدن کندل هفتگی زیر کانال قرمز
arashsefid, bourse, Captain Nemo, eps, javad60, m.nouri, rajabnejad, آریو, امیر, جواد1979, رضا1990, سيد ياسر شريعت, علی بابا, مجيد رادمنش, محاد, مخبرالدوله, مندی, هامون, کیوان
محسن جان یه تحلیل از دلار میشه بذاری ؟ با تشکر
سلام جناب محسن مختاری!
واتی بعداز اون تعدیل ۱۰۰٪ قیمت چطوری موج شماری میشه؟!
جناب مختاری از کالسیمین و فراوری هم موج شماری کنید. ممنون میشم.
جناب مختاري عزيز
در صورت امكان يك تحليلي از شاخص انبوه سازي و دو سهم ثشرق و ثامان ارائه بفرماييد
با تشكر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)