شمارش بلند مدت این سهم رو بدین شکل میدونم:
در نمایی کوتاه مدت در ابتدای 3 از (3) قرار داریم
که انتظار دارم قیمت رو طی 6 ماه آتی به 460 برسونه
![]()
شمارش بلند مدت این سهم رو بدین شکل میدونم:
در نمایی کوتاه مدت در ابتدای 3 از (3) قرار داریم
که انتظار دارم قیمت رو طی 6 ماه آتی به 460 برسونه
![]()
A-Mohammadi, abstract, behnam, Captain Nemo, ebi1352, eps, hossein sh, javad60, m.nouri, mansour, morteza93, msa407, najafi.nikan, orumbourse, safaklar, آریو, آمن خادمی, اسطوره, امیر, بابي چارلتون, جعفرزاده, رضا1990, رضاکریمی, ساحل, عليرضا جمالی, علی بابا, فرید, ماهور, محاد, محمد یزدی, محمد2011, مندی, مهرداد1, وارن بافت, وحید 20, وحید نصیری, کریم زاده, کریم مهدوی
جناب مختاری خاور هم مرده در قبرش پیدا خواهد شد یا نه؟
با سلام خدمت جناب مختاری
لطفا نظرتون رو در مورد چارت کبافق هم بدید که حرکتش کی شروع میشه؟
با تشکر
ویرایش توسط 00010 : 2013/02/18 در ساعت 18:44
شمارش شاخص قند رو بدین شکل میدونم و انتظار دارم برای تکمیل موج 2 یا B یه نزول با اهداف 3734 و 3466 واحد داشته باشیم:
*. در صورتی که بتونه از 4691 (سقف اخیر) بالاتر بره این شمارش بی اعتبار میشه.
A-Mohammadi, abstract, alizare1982, arash boursy, behnam, bourse, Captain Nemo, ebi1352, eps, Jamshidyar, javad60, m.nouri, morteza93, najafi.nikan, negar, Nilper, orumbourse, peyman., PULP, rajabnejad, safaklar, VM511, آریو, آمن خادمی, اسطوره, امیر, امیر حسینی, بابي چارلتون, جعفرزاده, جواد1979, خودشکوفا, داروساز, رضا1990, رضاکریمی, سيد ياسر شريعت, عبدالله محمدی, عليرضا جمالی, علیرضا1, ماهور, محاد, مخبرالدوله, مندی, مهربان, هامون, وحید 20, وحید نصیری, کریم زاده
با توجه به شمارشی که اخیرا از کطبس قرار دادم، سهم رو در موج (3) میدونم; اما در کنار شمارش سهم، از نمودار سهم میشه نتایج دیگری رو هم استنتاج کرد :
قیمت در روند نزولی خودش نتونسته به کف چنگال بلند مدت سبز رنگ برسه، نتیجتا در موج صعودی پیش رو از سقف چنگال خارج خواهد شد:
و با توجه به خروج قیمت از ضلع بالای چنگال نزولی قرمز رنگ ، مهترین سطح عرضه در کوتاه مدت خط ماشه ی چنگال (خط آبی رنگ) هست:
========
*. در مورد شمارشی که اخیرا از فباهنر ارایه کرده بودم ، با توجه به رسیدن مجدد قیمت به کف 105 تومنی اخیر، موج (2) سهم هنوز تموم نشده و انتظار دارم شاهد ریزش قیمت اقلا تا 91 تومن باشیم (هرچند موج شماری و اهداف بلند مدت سهم همچنان سر جاشون هستن)
2691, A-Mohammadi, abstract, alizare1982, arash boursy, behnam, bolinger, Captain Nemo, ebi1352, eps, Jamshidyar, javad.111, javad60, m.nouri, msa407, najafi.nikan, orumbourse, safaklar, VM511, آمن خادمی, اسطوره, امیر, امیر حسینی, بابي چارلتون, رضا1990, سيد ياسر شريعت, عليرضا جمالی, ماهور, مجيد رادمنش, محاد, مندی, هامون, وحید 20, وحید نصیری, یزدان پناه
در مورد وساخت که شمارشش در ابتدای صفحه موجوده، با توجه به رسیدن قیمت به 2145 ریال ، موج 2 ش هنوز تموم نشده
انتظار دارم نزول سهم در 193 تومن ، همزمان با رسیدن قیمت به کف چنگال زیر، تموم بشه:
![]()
2691, A-Mohammadi, abstract, AIRAN, alizare1982, arash boursy, arya89, Asadirad, behnam, bolinger, Captain Nemo, doke10, ebi1352, eps, haselipoor, Jamshidyar, javad60, m.nouri, mas, meysam, morteza93, msa407, najafi.nikan, negar, Nilper, orumbourse, PULP, VM511, آمن خادمی, اسطوره, اشراق, امیر, امیر حسینی, بابي چارلتون, حجازی, رضا1990, رضاکریمی, سيد ياسر شريعت, عليرضا جمالی, علی بابا, علیرضا1, ماهور, مجيد رادمنش, محاد, محمد یزدی, مندی, هامون, وحید 20, وحید نصیری, کریم زاده, کریم مهدوی, یزدان پناه
شمارش سهم رو بدین شکل میدونم و انتظار دارم شاهد حرکت صعودی اقلا تا سقف تاریخی 386 تومنی باشیم
*.رسیدن قیمت به 2650 ریال موجب بی اعتباریه شمارشه
A-Mohammadi, abstract, alizare1982, behnam, bolinger, bourse, Captain Nemo, doke10, ebi1352, eps, haselipoor, Jamshidyar, javad60, m.nouri, mehdipour2000, meysam, orumbourse, sinashavandi, VM511, آمن خادمی, اسطوره, اشراق, امیر, امیر حسینی, ایرج اکبری, بابي چارلتون, رضا1990, رضاکریمی, سهم دوست, سيد ياسر شريعت, عليرضا جمالی, علی بابا, علیرضا1, محاد, مندی, هامون, وحید 20, وحید نصیری, کریم مهدوی, کیوان, یزدان پناه
شمارش بلند مدت شاخص بیمه رو بدین صورت میدونم:
در نمایی نزدیک هم شمارش زیر موج ها رو بدین صورت میدونم:
در مجموع انتظار دارم شاخص بیمه مجدد به سقف تاریخی 2867 واحد برسه و ازون فراتر بره و با توجه به اینکه در زیر موج 3 از 3 قرار داریم انتظار دارم در دو سه ماه آتی حرکت شارپی رو ازین گروه شاهد باشیم
A-Mohammadi, abstract, alizare1982, behnam, bolinger, Captain Nemo, ebi1352, eps, farzadi, haselipoor, Jamshidyar, javad60, mehdipour2000, meysam, msa407, negar, OCARINA, orumbourse, آمن خادمی, اسطوره, اشراق, امیر, امیر حسینی, ایرج اکبری, بابي چارلتون, جواد1979, خودشکوفا, داش مهدی, رضا1990, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, عليرضا جمالی, علی بابا, علیرضا1, محاد, مندی, هامون, وحید 20, وحید نصیری, کریم مهدوی
جناب مختاری گرامی سال نو مبارک باشه
نوروزتان پایدار ....
to continue, please follow me on my page
پیرو شمارش قبلی، به نظرم در اواخر B از (5) به سر میبریم
انتظار دارم نزول سهم ماکسیمم با رسیدن به کف مثلث پهن شونده ی صورتی به اتمام برسه
عبور از سقف مثلث صورتی رنگ رو هم تاییدی بر شروع امواج صعودی سهم میدونم
در نمایی بلند مدت هم پایان نزول رو مصادف با رسیدن به کف مثلث پهن شونده ی قرمز رنگ میدونم
و انتظار دارم در بازه ی شش ماهه قیمت به سقف مثلث قرمز رنگ برسه
![]()
".احسان.", 2691, A-Mohammadi, abstract, AIRAN, alizare1982, amini, Amir P, arash boursy, arya89, ata007, babakkeshavarz, bashash, behnam, bourse, doke10, eps, farhad5, hossein sh, javad60, m.nouri, mansour, mehdipour2000, meysam, mobin, Mohsen Mehrvarz, najafi.nikan, narsis78, orumbourse, P.J, parnian_3000, PULP, rad, rzy, tiktak, yousef, آریو, آمن خادمی, اسطوره, اشراق, اشکبوس کهنه سوار, امیددار, امیر, امیر حسینی, بابي چارلتون, جان مورفی, حجازی, رضا1990, رضاکریمی, سرداربورسی, سلطان زمان, عليرضا جمالی, علی بابا, ماهور, مجيد رادمنش, محاد, مندی, هامون, وارن بافت, وحید 20, وحید نصیری, کریم زاده, کریم مهدوی, کيانوش, یزدان پناه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)