2691, ali 20, aminaran, Amir P, amir3236, aysan, behnam, blackseven, burix, eps, mahyar1357, mohseni1353, pani, rajabnejad, sohrab142, VM511, yousef, آمن خادمی, اسطوره, امیر, بابي چارلتون, بابک 52, حامد24, سلطان زمان, شاهین محلوجی, عبدالله محمدی, علي رهنما, عليرضا جمالی, فرزاد, ماهور, محاد, محمد ساده, مصطفی مصری پور, مندی, پرریسک
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی و بااجازه از جناب مختاری گرامی
تحلیل تکنیکال کچینی
تحلیل کچینی در تاریخ 91/01/27
تحلیل کچینی در تاریخ 91/02/19
طبق تحلیل بالا احتمالات رو در تحلیل جدید بررسی میکینم
اول از همه چارت رو در قالب الگوی هارمونیک قرار میدیم که طبق تصویر زیر منطقه ایده ال برای بدست آوردن نقطه برگشت در هارمونیک گارتلی ؛ میتونه در حوالی 4400 تا 4450 در 100 درصد پروجکشن ab , و 127% ext موج bc , و 127% ret موج xa که مطابق با الگوی ab=bc 1. 27 میباشد.
از منظر اسیلاتور ها ؛ در دی تی اسیلاتور شاهد ایجاد کراس در منتطه اشباع فروش هستیم که همراه با کراس انتظار تغییر روند حجم معاملات میباشد
که امروز اولیت تغییر روند حجم رو شاهد بودیم
در حوالی قیمت های مدنظر انتظار تغییر مکدی که در فاز منفی میباشد را دارم که با برگشت اون واگرایی HD+ تایید میگردد.
خط کانال پایین و نزدیک قیمت هم میتونه نقش حمایت رو ایفا بکنه
البته از نگاه فیبوهای گن فردا نیز میتونه در منفی مورد حمایت قرار بگیره اما محل انطباق 2 فیبوی گن 50% و 62% میتونه 3440 و 3380 باشه
تصویز بزرگتر : http://axgig.com/images/07028619448557536945.png
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از نگاه امواج الیوت (بلند مدت)
بنده کماکان همان تحلیل قبل رو با توجه به روند معاملات و زمان محتمل میدانم که چند نکته حائز اهمیت است :
اگر قیمت از منطقه 3440 برگشت کند و به بالای موج B تثبیت گردد این موج کارکشن رو میشه آخرین موج اصلاحی تصور کرد
اما به توجه به طول موج ترند و همچنین موج کارکشن یا کانتر ترند حال حاضر و احتمال برگشت از این محدوده میتوان انتظار ریزش مجدد قیمت تا محدوده 2650 تا 2850 را در بلند مدت داشت که با تثبیت زیر موج های موج اصلاحی بهتر میشه در مورد اون نظر داد.
تصویر بزرگتر : http://axgig.com/images/68437247737344340909.png
با تشکر
aminaran, Amir P, amir3236, aysan, blackseven, burix, eps, mohseni1353, rajabnejad, آمن خادمی, بابک 52, حامد24, عليرضا جمالی, فرزاد, محاد, محسن مختاری, مندی, مهرداد, پرریسک
سهم رو در موج (5) از ((3)) میدونم:
و انتظار دارم موج ((3)) حدود یک ماه و نیم دیگه در 293 تومن تموم بشه:
پ.ن.1: شرکت یه تقسیم سود داشته اخیرا ولی دیتای من مال تا قبل از مجمع اخیر هست،لذا همه ی اعداد نمودار های فوق باید تقسیم بر 1.33 بشه(تعدیل بشه)(واسه همینه که در نمودار هدف براوردی برا پایان موج ((3)) 390 نشون داده شده ولی اونچه در متن نوشتم 293 هست
پ.ن.2:الگوی Leading Diagonal در موج 1 رخ میده و میتونه زیر موجهاش به صورت 5-3-5-3-5 باشه و یا 3-3-3-3-3
این الگو معمولا اکثر راه رفته شو اصلاح میکنه اما فقط معمولا و نه همیشه(اینجا نکرده)
![]()
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/05/15 در ساعت 02:38
شاخص کاشی ها
مدتی پیش گفته بودم که با تشکیل این پرچم باید شاهد ریزش کاشی ها باشیم
خب این اتفاق افتاد و کاشیها ریزش کردند.
سرانجام امروز در خط حمایتی بلند مدت همانگونه که انتظار داشتم یک پولبک مثبت زده شد. با توجه به حمایت rsi قرارگیری در ناحیه خرید اینرا نشانه آغاز موج بزرگ 5 میدانم.
(البته احتمال یک موج نزولی کوچک بعد از چند پله صعود تا باند حمایتی پایینتر (صورتی) وجود دارد. در عین حال خرید در این محدوده ها مناسب میباشد)
ویرایش توسط کیوان : 2012/05/15 در ساعت 21:58
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
blackseven, burix, mohseni1353, VM511, حامد24, عليرضا جمالی, محاد, محسن مختاری, مندی, مهرداد, پرریسک, کیوان
محسن جان سلام خسته نباشی
آقا شما چطور به این زیبایی میتونید روند بازار رو تشخیص بدین واقعا خیلی از تحلیهای شما میشه گفت اصلا صد درصده
حقیقتش من خودم ادم پرتلاشی هستم چه در بورس و چه در بیرون از بورس همیشه هم اخبار و حواشی مرتبط با بورس رو دنبال میکنم و موقع خرید هم در بیشتر مواقع به بنیادی سهم نگاه میکنم ولی باز با این همه حتی یک دهم شما هم نمیتونم بازارو پیش بینی کنم که به کدام سو خواهد رفت
البته من با تکنیکال چندان اشنایی ندارم و دلیلش هم به این خاطره که قبلا اصلا به این روش اهمیت نمیدادم و اعتقادی به این روش نداشتم ولی از وقتی که جناب سپهبد در تالار بورس فرمودن که بعد از سال 85 -86 که بورس به کما رفت تعداد تکنیکالیسیت ها زیاد شد و روند بازار بصورت تکنیکی برسی شد به این فکر افتادم که نکنه واقعا تکنیکال در بازار بورس جواب میده از طرفی وقتی میام میبینم که شما به این زیبایی تحلیل میکنید و روند بازارو تشخیص میدین بیشتر به تکنیکال ترغیب میشم
البته ناگفته نمونه که جدیدا فهمیدم که خود جناب باگات (بازیگردان فعال فدک در قثابت و ثامان ) هم فقط از تکنیکال استفاده میکنند
کلا از این همه پرحرفی خواستم بدونم که شما واقعا از چه روشی استفاده میکنید که به این زیبایی پیشی میکنید
ممنون
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
من یک روش اعتبارسنجی برای اساتید تکنیکالیت موجود در سایت ها برای خودم انجام می دم که با تجه به اون میزان تایید و اطمینان به تحلیل های هر فرد رو مشخص می کنم. باید بگم قطعا محسن خان مختاری یکی از 3 نفر اول هست. واقعا به تحلیل ها و موج شماریش ایمان پیدا کردم. از بزرگی شخصیتش هم هست که چراغ خاموش و بی ادعا کار می کنه واقعا ممنونم از وقتی که در این سایت برای بچه ها می گذاری محسن عزیز![]()
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
2691, aminaran, Amir P, amir3236, arya89, aysan, blackseven, burix, eps, mahyar1357, mohseni1353, rajabnejad, VM511, بابي چارلتون, حامد24, عليرضا جمالی, فرزاد, محاد, محسن مختاری, مصطفی مصری پور, مندی, مهرداد, پرریسک, کیوان
وملت
یکی از دوستانم وضعیت وملت را پرس و جو میکرد. این نظر بنده است که اینجا جهت نقد و بررسی می گذارم.
از حدود 10 ماه پیش که روند صعودی سهم آغاز شده آنرا به صورت Diagonal triangle میبینم و وضعیت فعلی را درحال تکمیل موج b از موج 4.
پس با این فرض پس از عبور از 534 سهم را حداکثر تا 569 صعودی میبینم و پس از آن اصلاح سهم تا محدوده 450 و یا حداکثر تا 437
موج 5 بزرگ سه موجی باید پس از ان محدوده قیمتی آغاز شود.
ویرایش توسط کیوان : 2012/05/16 در ساعت 22:15
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
amir3236, aysan, burix, m.nouri, VM511, بابک 52, بابک پناهی, حامد24, عليرضا جمالی, محسن مختاری, مندی, مهرداد, نوسترداموس, پرریسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)