شمارش شاخص کل رو بدین صورت میدونم:
انتظار دارم رسیدن به 56430 پایان رالی صعودی فعلی شاخص(موج 3) باشه :
![]()
شمارش شاخص کل رو بدین صورت میدونم:
انتظار دارم رسیدن به 56430 پایان رالی صعودی فعلی شاخص(موج 3) باشه :
![]()
".احسان.", "heydar", 2691, 717, A-Mohammadi, abbas3298, abstract, aminaran, arash boursy, arya89, ashktorab, audi, behnam, bernabeo, BETA, blue_eb1982, Captain Nemo, eps, hector, javad60, king, m.nouri, mansour, mir48, Mishow, Mohsen Mehrvarz, narsis78, naruto, parnian_3000, PULP, rajabnejad, revolution, rzy, shahmir, sofia, zafar3000, آریو, آمن خادمی, اسطوره, امير سينا, امير86, امیر, امیر حسینی, ایرج اکبری, بابي چارلتون, بابک پناهی, بابی فیشر, جعفرزاده, حجازی, حسگر, رضاکریمی, سرداربورسی, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, طيب, عبدالله محمدی, عطا20, عليرضا جمالی, علیرضا1, فرزاد, ماهور, محاد, محمد 66, محمد یزدی, مندی, مهدی, مهربان, هامون, وحید 20, کریم زاده, کریم مهدوی, کیوان
شمارش حرکت 6 ماه اخیر وپارس رو بدین صورت میدونم:
انتظار دارم نزول سهم طی یکی دو روز آتی تموم بشه و طی یک ماه آینده قیمت اقلا به 308 تومن برسه
![]()
2691, abstract, aminaran, arya89, ashktorab, behzad2007, bernabeo, blue_eb1982, Captain Nemo, doke10, e.hamedi, eps, hamid20, hector, javad60, koroosh, mansour, mir48, Mishow, Mohsen Mehrvarz, naruto, parnian_3000, rajabnejad, rzy, sepide, shahmir, zafar3000, آریو, آمن خادمی, احـد, اسطوره, امير86, امیر, امیر حسینی, ایرج اکبری, بابي چارلتون, بابک پناهی, بابی فیشر, بهرام خان, رضاکریمی, سرداربورسی, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, طيب, عبدالله محمدی, عطا20, عليرضا جمالی, علی بابا, فرزاد, ماهور, محاد, محمد یزدی, مخبرالدوله, مرتضی رها, مندی, هامون, کریم زاده, کریم مهدوی, کيانوش, کیوان, یوگی
پیرو شمارش قبلی از شاخص گروه بیمه، انتظار دارم اواسط هفته آینده مجدد صعودشو شروع کنه و در کمتر از یک ماه آینده برای تکمیل موج 3 از 3 به 2420 واحد برسه و پس از اون 5-6 هفته ای استراحت کنه
*.از این گروه با توجه به شکل امواج، طی یک سال آینده بیشتر خواهیم شنید!!
.
.
.
پیرو شمارش قبلی از بیمه پارسیان، انتظار دارم از اواسط هفته آینده با رسیدن قیمت به 206 تومن صعودشو شروع کنه و طی کمتر از یک ماه آتی به 263 تومن برسه
![]()
2691, A-Mohammadi, abstract, aminaran, Amir P, arash boursy, arya89, aziz, behzad2007, Captain Nemo, e.hamedi, eps, haselipoor, koroosh, mir48, Mishow, Mohsen Mehrvarz, najafi.nikan, naruto, parnian_3000, PULP, rajabnejad, rzy, shahmir, sofia, tiktak, zafar3000, آریو, آمن خادمی, احـد, اسطوره, امير86, امیر, امیر حسینی, بابي چارلتون, جعفرزاده, رضاکریمی, سرداربورسی, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, شاهپور, طيب, عليرضا جمالی, علیرضا1, ماهور, محاد, مخبرالدوله, مرتضی حسینی, مندی, مهربان, هامون, وارن بافت, وحید 20, کاظمی, کریم زاده, کریم مهدوی, کيانوش, کیوان
پیرو شمارش قبلی از کطبس ، سهم در موج 4 از 3 به سر میبره
انتظار دارم نزول سهم در 446 (که بهش رسیده) و یا در 424 تموم بشه و تا اواسط مرداد قیمت تا 533 رشد کنه
و در صورتی که ازین قیمت فراتر بره هدف بعدیش رو 612 تومن میدونم :
قیمت سقف چنگالی که در پست قبلی راجع به کطبس ازش صحبت شده بود شکسته و در حال پولبک بهش قرار داره:
![]()
".احسان.", 2691, A-Mohammadi, abstract, ahmad m, aminaran, Amir P, arash boursy, bernabeo, Captain Nemo, eps, hossein sh, hp1353, kor000, m.nouri, mane1659, Mohsen Mehrvarz, morteza93, naruto, parnian_3000, PULP, rzy, shamim, آریو, آمن خادمی, اسطوره, امير86, امیر, امیر حسینی, بابي چارلتون, جعفرزاده, رضاکریمی, سرداربورسی, سيد ياسر شريعت, طيب, عليرضا جمالی, ماهور, محاد, مندی, مهربان, هامون, وحید 20, کریم زاده, کریم مهدوی
راستش مدتها بود میخواستم شکواییه ای ازین دست بنویسم و هر بار به خودم میگفتم که "با دوستان مروت با دشمنان مدارا"
و امیدوار بودم اونچه موجب این رنجش میشه آخرین بار باشه که رخ میده
مدتی حتی تصمیم گرفتم ننویسم یا کمتر بنویسم بلکه این قضیه کمتر آزارم بده
یه چیز دیگم که مانعم میشد این بود که مبادا از حرفام بوی خودبزرگ بینی بیاد
اما دیدم هرچه ازین سمت مدارا و چشم پوشی بیشتر از طرف مقابل بی حیایی و پر رویی بیشتر!!
درسته که اینجا فروم رایگانه اما ای دوستی که بلافاصله بعد پستهای تاپیک جزو اولین بازدید کننده هایی،
دوستی که پستای اینجا رو میبری جای دیگه به خلق الله میفروشی،
دوستی که تارگت سهم های معرفی شده ی اینجا رو ور میداری یه نمودار که نه _اسم نقاشی بچه ی دو ساله هم زیاده روش_ میذاری تنگش
با هزار تا خط اجق وجقِ بی ربط تووش و در نهایت بعد به بار نشستن تحلیل دور ور میداری همه جا که دیدید من گفتم!! دیدید من گفتم!!
و چار نفرم اجیر میکنی که بابتش ازت هی تند و تند تعریف کنند!
با شمام آقای زرنگ!!
خجالت هم خوب چیزیه!
".احسان.", 2691, A-Mohammadi, abstract, ahmad m, aminaran, amini, amirh, arash, arash boursy, arya89, ashktorab, audi, aziz, babakkeshavarz, behzad2007, bernabeo, capitalist, Captain Nemo, doke10, ebi1352, eps, Gestapo, hadi, HaMaN, hamid20, hamid26967, Hana, haselipoor, hossein sh, hp1353, javad60, kamran, kor000, koroosh, m.r_moradi, m912s, mahyar1357, mansour, meysam, mir48, Mishow, mobin, Mohsen Mehrvarz, morteza93, najafi.nikan, naruto, parnian_3000, PULP, rima, rzy, saeed2153, safaklar, shamim, szgolyas, tiktak, yosef, آریو, آمن خادمی, احـد, اسطوره, امير86, امیر, امیر حسینی, ایرج اکبری, بابي چارلتون, بابک پناهی, برومند, جعفرزاده, حبیب, حجازی, رضاکریمی, سرداربورسی, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, شاهپور, شاهین محلوجی, شهروز1365, طيب, عبدالله محمدی, عليرضا جمالی, علیرضا1, ماهور, محاد, محمد2011, مخبرالدوله, مرتضی حسینی, مصطفی مصری پور, مندی, مهدی, مهربان, هامون, وحید 20, کریم زاده, کریم مهدوی, کيانوش, یزدی, یوگی
".احسان.", "heydar", A-Mohammadi, abstract, amini, amirh, ashktorab, babakkeshavarz, blue_eb1982, Captain Nemo, doke10, e.hamedi, eps, Gestapo, irany2, javad60, m.r_moradi, m912s, mahdi151, mahyar1357, meysam, mir48, Mishow, Mohsen Mehrvarz, najafi.nikan, naruto, parnian_3000, PULP, rajabnejad, sepide, shamim, sinashavandi, sofia, tiktak, آریو, آمن خادمی, احـد, اسطوره, امير86, امیددار, امیر, امیر حسینی, برومند, حجازی, داروساز, رضاکریمی, سرداربورسی, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, شاهپور, طيب, عليرضا جمالی, علی بابا, علیرضا1, ماهور, محاد, مندی, هامون, وحید 20, کریم زاده, کریم مهدوی
محتمل ترین نقطه برگشت برای وانصار رو 251-252 تومن میدونم
در بدبینانه ترین حالت هم انتظار پایینتر رفتن از خط روند صعودی رو ندارم
برای این سهم در صعود پیش رو ، تارگت 373 تومنی رو تا دو ماه دیگه متصورم
![]()
".احسان.", aminaran, arashaj74, arya89, aziz, BETA, blue_eb1982, Captain Nemo, e.hamedi, eps, farhad5, Gestapo, hector, hossein sh, irany2, javad60, kor000, m.nouri, m912s, mahyar1357, mansour, mir48, Mishow, Mohsen Mehrvarz, najafi.nikan, naruto, parnian_3000, PULP, safaklar, sepide, shahmir, shamim, sinashavandi, sofia, yosef, آمن خادمی, احـد, اسطوره, امير سينا, امیر, امیر حسینی, ایرج اکبری, بابي چارلتون, برومند, جعفرزاده, حاج مهدی, رضاکریمی, سرداربورسی, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, شاهین محلوجی, طيب, عليرضا جمالی, علیرضا1, ماهور, محاد, محمد 66, محمد حقانی, مصطفی مصری پور, مندی, هامون, وحید 20, کریم زاده, کریم مهدوی
پیرو پست فوق مپنا طی 40 روز، با احتساب سود نقدی، بازده 76 درصدی وعده داده شده رو ثبت کرد.
با توجه به رسیدن به سقف کانال و نیز سقف اندینگ دیاگونال انتظار دارم در کوتاه مدت (طی دو سه هفته آتی) شاهد اصلاح قیمت تا حدود
375 تومان باشیم.
![]()
".احسان.", A-Mohammadi, alpha041, aminaran, Amir P, arya89, ashktorab, aziz, bernabeo, blue_eb1982, bolinger, Captain Nemo, doke10, e.hamedi, eps, HaMaN, hossein sh, javad60, kor000, m.nouri, m912s, mansour, mir48, Mohsen Mehrvarz, najafi.nikan, naruto, parnian_3000, PULP, rajabnejad, safaklar, sinashavandi, sofia, yosef, آریو, آمن خادمی, احـد, اسطوره, امیددار, امیر, ایرج اکبری, بابک پناهی, حاج مهدی, رضاکریمی, سرداربورسی, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, شاهین محلوجی, طيب, عليرضا جمالی, علیرضا1, ماهور, محاد, مندی, هامون, وحید 20, کریم زاده, کریم مهدوی, کیوان
فارق از پیچیدگیهای نمودار گروه ، به نظرم در ابتدای زیر موج 5 از صعود 2 ماه اخیر شاخص انبوه سازی قرار داریم
انتظار دارم طی کمتر از یک ماه آینده برای تکمیل موج 5 شاهد صعود تا 782 واحد باشیم (حد ضرر 695 واحد)
البته صعود تا این عدد برای شاخص گروه شاید چیز زیادی نباشه (حدود 10 درصد)
اما در سهم های پیشرو گروه میشه انتظار ثبت بازده 20-30 درصد رو داشت
و در صورتی که از 782 واحد رد بشه هدف بعدی رو 850 واحد میدونم
![]()
".احسان.", "heydar", A-Mohammadi, abbas3298, abstract, aminaran, amini, ashktorab, aziz, babakkeshavarz, behzad2007, bernabeo, blue_eb1982, Captain Nemo, eps, HaMaN, hector, hp1353, javad60, m.r_moradi, m912s, mir48, Mohsen Mehrvarz, MOHSEN54, naruto, parnian_3000, PULP, safaklar, sepide, shahmir, sofia, آریو, آمن خادمی, اسطوره, امیددار, امیر, ایرج اکبری, بابک پناهی, حجازی, رضاکریمی, سرداربورسی, سيد ياسر شريعت, شفاف سازی, طيب, عبدالله محمدی, عليرضا جمالی, علی بابا, ماهور, محاد, مخبرالدوله, مندی, وحید 20, کریم زاده, کریم مهدوی
.. نمیدونم چه اتفاق بنیادی ای در شرکت داره رخ میده (یا قراره رخ بده) که نمودارش
.نوید قیمت های چند برابری رو میده!!!
به نظرم سهم یه روند خنثای 7 ساله رو تموم کرده و وارد روند پر قدرت صعودی ای شده
که انتظار دارم اقلا 4-5 سال طول بکشه
برای توضیح عرض میکنم که منظورم از شروع روند پر قدرت صعودی، مشابه همون اتفاقیه که
سال گذشته در دوده ای ها، لاستیکی ها و تک سهمی مثل لپارس رخ داده یا سال 88 در رویی ها
در میان مدت : به نظرم طی 7 ماه آتی قیمت به 300 خواهد رسید
در کوتاه مدت: ادامه ی روند صعودی با رسیدن قیمت به 160 تومن(سقف (D)) میتونه رخ بده،
اما در صورتی که قیمت به خط قرمز رنگ (145 تومن) برسه هم برا خودش بهتره و هم برا ما
![]()
ویرایش توسط محسن مختاری : 2013/07/25 در ساعت 16:39
".احسان.", 2691, 3yh, abstract, AIRAN, aminaran, amini, amirardalan, anayerir, arash boursy, arya89, ashktorab, aziz, bashash, bernabeo, blue_eb1982, Captain Nemo, doke10, eps, hector, hp1353, javad60, kor000, koroosh, m.nouri, m.r_moradi, mamadzar, mansour, Mohsen Mehrvarz, najafi.nikan, naruto, parnian_3000, pouya_joun, PULP, rajabnejad, rima, rzy, safaklar, Saleh.R, sepide, shadi, shahmir, sinashavandi, Sushiant, under line, ZORRO, آریو, آمن خادمی, احـد, اسطوره, امیددار, امیر, بابي چارلتون, بابک پناهی, حاج مهدی, حجازی, داش مهدی, رضاکریمی, سرداربورسی, شفاف سازی, شهروز1365, طيب, عبدالله محمدی, عليرضا جمالی, علیرضا1, فرید, ماهور, محاد, محمد 66, محمد حقانی, مندی, مهدی, هادی پورحامدی, هامد, هامون, وحید 20, کریم زاده, کریم مهدوی, کیوان, یوگی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)