در حال خرید آبادا...کاما هم بلاخره پر کشید...وبوعلیم خریدم
در حال خرید آبادا...کاما هم بلاخره پر کشید...وبوعلیم خریدم
اضافه کردن به آبادا...نسوزها هم از دستمون در رفتن
فروش و خروج ار آریا...به نظرم من بهترین پتروشیمی در حال حاضر اما گروه نیاز به به اصلاح و استراحت داره و من باید پایبند به استراتژیم باشم هر چند اشتباه....فروش مقداری شپنا...فروش مقداری شستا....فروش مقداری وبملت...فروش مقداری دی...فروش وپویا و خروج کامل...فروش فاما...فروش مقداری ودی...فروش مقداری شراز...
سلام مجدد...امروز اگه گروه خودرویی نتونن متعادل و مثبت معامله بشن، نتونستن از سطوح مقاومتی کوتاه مدت و البته محکم خودوشن عبور کنن و اکثرا منفی و صف فروش میشن و با یک فاز تاخیر سایر بازار بخصوص گروه بانکی (که علیرغم داشتن نمودار خوب)با عرضه ها زیادی مواجه و در کل به کل بازار فشار فروش سرایت میدن...پس به نظر مندادوستدهای گروه خودرویی طی معاملات امروز تایین کننده گذر شاخص کل از مقاومت و ادامه روند صعودی بازار یا اصلاح حدود 15 تا 30 درصدی بازار خواهد بود....
خرید سیمرغ...خروج کامل از شپنا، شستا و شراز و کاوه(می دونم با گذر از 2200 شارپ میشه اما هم خستم کرد هم از سهام بزرگ دارم خارج میشم و پایبند به استراتژیم)...نسبت شاخص هم وزن به شاخص کل میگه اگه چه صعودی چه نزولی باشیم...عملکرد هم وزنی ها بهتر خواهد بود...
ویرایش توسط محمد ساده : 2021/08/25 در ساعت 10:52
صف خرید شدن پارسان...نوید بازگشایی شبندر تو هفته پیشرو میده و می تونه گروه پالایشگاهی دوباره به مدار رشد بازگردونه...خودم هیچ کدوم ندارم اما اگه میخواستم بخرم پالایش می خریدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)