در مورد بانک ها دوستان ابراز نگرانی میکنن...گفتم بهشون این منفی و اصلاح کوتاه لازمه استمرار صعودشونه...نگرانی نداره و فردا بر میگردن...
در مورد بانک ها دوستان ابراز نگرانی میکنن...گفتم بهشون این منفی و اصلاح کوتاه لازمه استمرار صعودشونه...نگرانی نداره و فردا بر میگردن...
درود بر شما؛
در تاييد فرمايش شما خريد در منفي كامل بانكي ها علي الخصوص اونهايي كه پاياني منفي ندارند يك فرصت آربيتراژ سادست! فردا برنگردند پس فردا برخواهند گشت
مساله اينجاست كه من براي سيو سود سهمم رو مي فروشم سهم رو منفي مي كنم اما همون لحظه دنبال جايگزين هستم و ميرم سراغ يك گروه ديگه و مثبتش مي كنم. همزمان دوست بنده كه در اون گروه دوم قرار گرفته و احتمالا چند وقتي هم منتظر رشد بوده و خسته شده سريعا در مثبت سهمش رو در مثبت به بنده مي فروشه و چون ميبينه اون گروه اول منفي شدند اون رو فرصت خريد ميدونه و ميره براي خريد.
به همين سادگي اين قضيه در بازار فعليمون ادامه داره...
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
تو اخابر...والبر...خزامیا... و حتی وتجارت(صف فروش)فرصت خریده...خودتون هم برسی کنید...
یه نکته ای را راجع به اخابر بگم...
فروشنده حقوقی سهم حتی سهامدار عمده هم تعداد ناچیزی برای فروش داره...
فقط صندوق نفته که تعداد داره اونا با فروش امروز و چند روزش چیز زیادی نمونده و به نظرم فردا کار اون هم تمامه...
سهم تغریبا خشکه...فروش صندوق نفت برای کسانی که سهمو ندارن و پول دارن یه فرصت و یه نعمته...پس به فال نیک میگیرمش... @@3
جناب محمد ساده عزیز.نمی دونم بازار بدون تحلیل تا کی قراره ادامه داشته باشه.این واقعا عجیبه صفهای خرید و فروش هیجانی بدون تحلیل و زودگذر
خوب طبق پیش بینی عرضه ها در خودرویها و سیمانیها و دارویها هم شکل گرفت...
با توجه به اخبار مجلس باید فشار عرضه ها در پتروشیمی ها و پالایشگایها بالاتر بره...
بهترین بانکی برای خرید؟
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)