سلام
امروز من از این سهم زیاد گرفتم، نوشته های دوستان را خواندم آخر متوجه نشدم کار درستی کردم یا اشتباه.
ممنون میشم دوستان نظر بدهند.
(اين قرار بود در تاپيك بيل گيتس باشه كه تاپيك بسته شد.....)
سلام....
بنده در مواقعي مواضع صاحب اين تاپيك را به حق ديده ام اما انصافا اين داستان امروز كاملا ناحقي توش بود....
شما چندروز گذشته مدام و مدام برطبل اين سهم كوبيديد...نه درقيمتهاي 750 بلكه در 970 و 980 و حتي 1000 ....آن را بسياربسيار
ارزنده دانستيد(همچنان كه هنوزهم هست) ..از خريدهاي افسانه اي حقوقي ها گفتيد..پيش بيني صف صدميليوني كرديد و در آخر
اين سهم را امروز ناياب اعلام كرديد....و بعد الان احتمالا همه آن حرفها و توصيه ها پوشالي است و لابد شرايط عوض شده!!! اين كه بندر
عباس در بازار تاثيرگزارهست همين امروز ساعت 9وده دقيقه براي شما مشخص شد؟ و يعني همين هشت ميليون سهم شما عمارت فارس باعظمتي
كه ساخته بوديد را به يكباره ويرانه كرد؟ كه ملت هراسان در منفي پس فردا مسابقه فروش گذاشته بودند!!!!
اين كه كسي شما را مسئول سود و زيان خود بداند از اصل و ريشه غلط اندر غلط است اما اين كه اعتماد افراد ديگر را بايد و بايد
قدربدانيم و احترام بگذاريم قطعا درست ترين است....
امیدوارم تایپیک افراد شیاد بسته بماند برای همیشه تا از طریق این سایت نتوانند مردم را تلکه کنند .
و البته با ایشان بوقتش برخورد خواهد شد اما نه در این سایت .
بگذریم افرادی مثل شیاد جدید معروف عددی نیستند که با عرضه 7 یا 8 میل فارس بخوان سهم رو پایین یا بالا بکشند این ما هستیم که چنین تصور غلطی را داریم .بازیگر اصلی سهم و کل بازار زمانی که لازم باشد سهم را رشد خواهند داد و افرادی مثل شیاد جدید معروف را در خود حل خواهد کرد .
مطالبی هست که لازم باشد در اختیار دوستان قرار خواهم داد .
در مورد فارس نگرانی وجود ندارد شیاد جدید شبندر شپنا را هم 50 درصد پایین تر فروخت.
بر تحلیل و بررسی خودتان متکی بتشید .
بلوک این سهم مشتری نداره
میام فشارت میدمااااااااااااااا.این حرفو نزن.این سهمو تازه خریدم.نمیخوام ضرر کنم.براش مشتری پیدا میکنیم هرطور شده.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)