ویرایش توسط Nasser Rahmani : 2013/05/15 در ساعت 19:39
سلام رفیق...
من مدت هاست خرید و فروش هایت را دنبال می کنم...
متاسفانه خرید و فروش هایت اصلا "عاقلانه" نیست...
آخریش رو که من یادمه فکر کنم شرانول بود و در آخر امروز واتی !!
امیدوارم برای مدتی هم که شده کلا نقد کنی و از بازار برای 1 ماه هم که شده فقط نظاره گر باشی و یه تجدید نظر در خرید و فروش هایت و نحوه ی معاملاتت و کنترل احساست در ترید...
بعد از 1 ماه دوری از بازار و تجدید نظر در رفتار معاملاتیت مشاهده خواهی کرد که عملکردت پیشرفت شگرفی نسبت به الان خواهد داشت...
فقط یک نصیحت بود ...
امیدوارم گوش بدهید به حرفم...
برای خودت می گویم...
کمک هم خواستی خودم کوچیکتم...
یا علی...
دوستانی که فارس دارن به نظرم باید با این سهم سهامداری کرد شناور این سهم فکر می کنم 400 میلیونی حدودا باشه ولی امروز 10 درصد آن دست به دست شد پس بدانید خیلی ها این سهمو خریدن و به آن اعتماد دارن و در این قیمتا فروشنده نیستند.این سهم بسیار بزرگ است و عملکرد یه شخص حقیقی هیچ وقت نمی تواند روی آن اثر گذارد.ببینید تو این دو روزی که نتوانسته بالای 1000 تثبیت بشه کدوم سهم رشد کرده!ذوب؟ومعادن؟مپنا؟نوشت� � های من توصیه ای به خرید و فروش نیست.
دوستان کسی از خرید و فروشهای امروز سهم اطلاعاتی داره؟؟
نقل قول از سایت همسایه :
عرضه های زیاد امروز جدا از موارد سیاسی, بخاطر تسویه اعتباریها نیز بود بخصوص تو شبندر که باید تسویه میشد اما به دلیل عرضه زیاد, این سهم تو صف فروش قفل شد و مجبور شدن از سهام دیگه مایه بزارن. تو فارس هم عده ای از حقیقی ها, بخصوص بخصوص اونایی که اعتباری خریده بودند (حتی به بعضیاشون میلیاردی اعتبار داده بودند) اقدام به شناسایی اجباری (یعنی بی برو برگرد باید امروز تسویه می کردند) سود کردند.
سلام و عرض ادب خدمت دوست خودم ...
اولا ممنونم بخاطر لطفی که به بنده دارین
من به جهت مشغله ی درسی نمیتوانم روزی بیشتر از یک ساعت
بازار رو رصد کنم بخاطر همین سعی میکنم از سهام بنیادی استفاده کنم
و هراز گاهی که خیلی کم هست نوسانگیری !با این کلام شما موافقم که گاهی ممکنه تصمیم عجولانه ی گرفته شه
اما بدین بخاطر است که من همیشه در بازار نیستم و سریع ترید خودم رو انجام میدم . و درسته شاید هیچ وقت در کف خرید نکنم
و د راوج نفروشم ... اما خوب این فقط بخاطر اینه که همیشه سر بازار نیستم که رصد کنم . و تقریبا به سود کم قانعم.. چون بیش از این از دستم بر نمیاد
مثلا بقول شما شرانول رو 1083خالی کردم ! وواتی سهم قوی هست و 20 تومن پایین بالا گرچه خیلی تاثیر توی سود نوسان داره اما برای من نه ،! چونکه دیدمن میان و بلند مدت هست
در هر صورت از لطف و دلسوزی شما بینهایت سپاسگذارم.
سبد پرتفوی خودم رو در اختیارتون قرار میدم که اگر جایی ایرادی دیدین بهم بفرماین.
شپاس 22% میانگین 2750
کرمانشا 13% .... 945
کهمدا 10% .... 315
واتی 7% .... 351
*** و این بخش از سبدمم که بسته ست :
زاگرس 10%.... 2050
غمارگ 12%....420
غبشهر 25%...1372
دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
وقتی شبندر صف فروش میشه فارس در مرز صفر تابلو و یک تا دو درصد منفی میشه
وقتی شبندر مثبت میشه فارس صف خرید میشه
شنبه با به تعادل رسیدن شبندر فارس نشون میده چند چنده
امیدوارم دکتر با انصافی شوید...
در خصوص سبد باید عرض کنم که..
از گروه ش به شخصه اگر خودم بودم به صورت پله ای به جای شپاس .. من شرانول 950-900 خرید می کردم(به دید مجمع)
یا با شپنا در رنج 2200-2400 عوض می کردم...
با کرمانشا به مجمع برو.. سهم خوبیه...(می توانی به جای کرمانشا با شخارک به مجمع بری)
کهمدا در صورت دیدن 280-285 یک پله "حتما" اضافه کن...(اخبار مجلس رو حتما دنبال کن ببین تکلیف شرکت هایی که تسهبلات گرفتن چه می شود 1226 یا 2450... اگر شد 2450 اضافه نکن...)
واتی رو خیلی زود گرفتی.._خدا به خیر کنه... (در میانمدت سود خوبی بهت می ده با همین قیمت خرید) در رنج 290-300 یک پله "حتما" سنگین اضافه کن...(شاید این قیمت هم نبیند...)
من هم درس می خونم... ولی درسا رو بپیچون!!!
مشروطی حق مسلم ماست...![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)