نوشته اصلی توسط maral_safa
اينم نظر مارال تو سايت بوركس
نوشته اصلی توسط maral_safa
اينم نظر مارال تو سايت بوركس
خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
فردا می زنم باز تو کار خلیج
به راحتی سودش رو میتونه بالای 250 برسونه
من 5000 سهم امروز خریدم .خرید 5000 سهم این غول بی شاخ و دم =
خرید 1831 سهم پتروشیمی بندر امام
خرید 756 سهم پتروشیمی تندگویان
خرید 726 سهم پتروشیمی پارس
خرید 605 سهم پتروشیمی مبین
خرید 463 سهم پتروشیمی برزویه
خرید 353 سهم پتروشیمی فجر
خرید 71 سهم پتروشیمی بوعلی
خرید 64 سهم پتروشیمی اروند
خرید 51 سهم پتروشیمی خوزستان
این فارس عجب پرتفوی قوی در سهام پتروشیمی های بزرگ دارد .
سلام
با این همه بحث و جدل که روی سهم است و مجلس بقیه پتروشیمی فارس را در نظر دارد قیمت خیلی بالاتر بفروشد، احتمال می دهم تو این هفته قیمت کاملا روند صعودی داشته باشد.
سلام همه فریادمیزدند که حقوقی ها گران خریدند پس جرا برای ججم مبنا اقدام بفروش سهام گران خود نمیکنند ؟؟
انقدر آدم احمق و بی تحلیل در بازار بورس ما ریخته که میلیونی سهم خود را زیر 900 یا 860 میفروشند و حالا رو 930 حتی حجم مبنا را هم نمیدن و حتی کل فروشنده سهم تا % فقط 2 میل بوده
واقعا بازار بی تحلیل و بی منطقی در کل داریم که همش هم برمیگرده به بی تحلیلی اشخاص حقیقی
سهم اگه بالای 950 تثبیت بشه اون حقوقیایی که فروختند دو دستی میزنند تو سر خودشون ..... اگه بالای 950 تثبیت بشه داغش بر دل اونایی میمونه که پول گنده وارد بازار کرده بودند که پایینتر وارد بشند ....
تقریبا نیمی از عرضه اولیه بالای 900 تومن جابه جا شده و فروشنده های روی 900 تا 1000 جارو شدند و بازار برای خرید این سهم باید بره بالای 1000 .....
اگه اتفاق خاصی بیرون نیفته که بخواد ریسک بازار رو ببره بالا ..... این سهم داغش بر دل خیلیا میمونه .....
================
در ضمن تقریبا یه هفته رو سهم کار کردند تا بتونند لیدر بازارش کنند ..... این عملکردشون قابل تحسینه چون موفقیت آمیز بود .........![]()
بهترین تفریح خوابه!
مشکل حجم مبنا .........![]()
فارس در نبود شبندر شده ليدر بازار
من استقبال مي کنم.
فارس قسمتي از پرتفوي من شده است.
امسال سال بازار سرمايه هست.هر دولتي سر کار بيايد بايد به بازار سرمايه بپردازد.خصوصا اينکه همه نامزدها بورس را تاييد کرده اند.
احتمالا اين هفته وقتي برنامه هاشون را در خصوص بازار سرمايه ارايه کنند بازار بهتر هم خواهد شد.
امروز ديگر کسي بازار سرمايه را قمار خونه نمي داند.
امسال هر دولتي سر کار بيايد ميبايست 30هزارميليارد تومان شرکتهاي پالايشگاهي و نيروگاهي و پتروشيمي و...را در بورس بفروشد لذا امسال سال بازار سرمايه هست.
من به فارس تارگت 2000توماني مي دهم.
با فارس باشيم.
سلام
وقتی کله می کنه پایین چند برابر حجم مبنا را پر می کند، ولی وقتی می خواهد بالا برود انگار دارد جان می کند!!!
حجم مبنا کجایی، بالاغیرتا بیا.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)