صفحه 112 از 164 نخست ... 1262102109110111112113114115122162 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1,111 به 1,120 از 1638

موضوع: صنايع پتروشيمي خليج فارس (فارس)

عضو فعال مصطفي رستمي آواتار ها
    تشکر شده 3,285 بار در 880 ارسال
    مدیرعامل پتروشیمی نوری:
    واحد سولفورزدایی پتروشیمی نوری آماده بهره برداری رسمی شد

۱۲:۴۲ (چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲)
    اخبار مرتبط

شانا – گروه پتروشیمی: طرح مهر ماندگار احداث واحد سولفورزدایی پتروشیمی نوری آماده بهره برداری رسمی شد.

به گزارش خبرنگار شانا از عسلویه مهندس حمیدرضا رستمی در حاشیه بازدید شرکت کنندگان در دهمین همایش بین المللی صنعت پتروشیمی ایران از مجتمع های پتروشیمی واقع در عسلویه اظهار کرد: واحد سولفورزدایی پتروشیمی نوری از بهمن ماه سال گذشته راه اندازی شده و به زودی به طور رسمی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
    مهندس حمیدرضا رستمی افزود: این طرح توسعه با هدف شیرین سازی LTE با ظرفیت ٨٩٤ هزار تن در سال آماده بهره برداری شده است.
    وی افزود: ارزش محصولات قابل فروش این طرح ٧١٧ میلیون دلار در سال است که می تواند به عنوان خوراک کوره های مایع واحدهای الفینی پتروشیمی جم مورد استفاده قرار گیرد.
    رستمی تصریح کرد: شرکت پتروشیمی نوری (برزویه) به عنوان بزرگ ترین مجتمع تولیدکننده مواد آروماتیک در دنیا نقش بزرگی در توسعه صنعت پتروشیمی ایران به ویژه در منطقه عسلویه داشته است.
    وی ادامه داد: محصولات اصلی مجتمع پتروشیمی نوری در تولید پلی استرها، الیاف مصنوعی، رنگ ها، رزین ها، بطری های یک بار مصرف، نایلون و ترکیبات دارویی کاربرد دارند و محصولات فرعی مجتمع نیز به عنوان یکی از مهم ترین خوراک های واحدهای الفینی و همچنین قابل استفاده در صنایع پالایشگاهی نفت و گازوئیل سنگین است.
    مدیرعامل پتروشیمی نوری افزود: کشورهای اروپایی، آسیای شرقی و جنوب شرقی از عمده ترین مقاصد صادراتی محصولات پتروشیمی نوری است.
    وی ادامه داد: محصولات اصلی مجتمع پارازایلین، بنزن و ارتوزایلین است که در مجموع سالیانه یک میلیون و ٢٨٠ هزار تن محصول تولید می کند.
    وی ادامه داد: محصولات سنگین (گازوئیل)، آروماتیک سنگین، راسینی، محصولات سبک و گاز مایع و نیز بنتان محصولات فرعی این مجتمع هستند.

http://www.shana.ir/fa/newsagency/204326
    خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید مصطفي رستمي از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال ata007 آواتار ها
    تشکر شده 31,931 بار در 5,976 ارسال
    چه معاملات روونی داره
    امروز آخرین روز اسارت زیر 1000 تومان می باشد
    شنبه انشاا... قدرت نمایی خواهد کرد

4. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید ata007 از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی
    تشکر شده 197 بار در 90 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ata007 نمایش پست ها
    چه معاملات روونی داره
    امروز آخرین روز اسارت زیر 1000 تومان می باشد
    شنبه انشاا... قدرت نمایی خواهد کرد
    موافق هستم

6. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید علیرضا110 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 59 بار در 30 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط بیل گیتس نمایش پست ها
    حرفاش در مورد اینده کمی فکر من رو مشغول کرده. و واقعا باید فکر کرد که محصولات پتروشیمی هم میخواد مسیری که نفت رفته رو بره.(البته مثالی که در مورد خودروئی ها زد نیز قابل تامل است).
    نمیدونم این تحریم به چه نیتی انجام شد.ضربه به خصوصی سازی؟ضربه به بورس؟ضربه به شرکت های دولتی؟ادامه تحریم ها و بستن مسیر فروش دومین منبع درامد ارزی ایران بعد از نفت؟یا به عبارتی ضربه به پتروشیمی؟قفل کردن هر چیزی که ایران صادر میکند؟ و یا در اخر سیم خاردار کشیدن دور کل مملکت و همون شعب ابی طالب بهمنی؟
    یه جوابایی براش دارم.ولی ته ذهنم ابهاماتی دارم که دارم سخت بهش فکر میکنم.

جناب بیل گیتس، هرچقدر گشتم تاپیک بیل گیتس رو که قبلا توش نظر میدادین پیدا نکردم نمیدونم چرا؟ امروز خبر دارین کدوم حقوقی فارس رو عرضه کرده؟

عضو فعال ata007 آواتار ها
    تشکر شده 31,931 بار در 5,976 ارسال
    فارس زیر 1000 تمام شد رفت پی کارش
    مبارک هم سهامداران

9. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید ata007 از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال بیل گیتس آواتار ها
    تشکر شده 9,172 بار در 1,704 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط manazmerrikh نمایش پست ها
    جناب بیل گیتس، هرچقدر گشتم تاپیک بیل گیتس رو که قبلا توش نظر میدادین پیدا نکردم نمیدونم چرا؟ امروز خبر دارین کدوم حقوقی فارس رو عرضه کرده؟
    چند وقتی که مسافرت بودم نبودم.بعدش هم توش کل کل زیاد بود خواستم دیگه هی کسی به گذشته برنگرده و اعصاب داغون کنه.یه کم هم استراحت کنیم.برای همین کلا پاکش کردم رفت.
    رفتار ایدی های جدید هم که بارها گفتم.کلا مشکوک است.

11. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید بیل گیتس از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 11,142 بار در 1,753 ارسال
    چند وقتی که مسافرت بودم نبودم.بعدش هم توش کل کل زیاد بود خواستم دیگه هی کسی به گذشته برنگرده و اعصاب داغون کنه.یه کم هم استراحت کنیم.برای همین کلا پاکش کردم رفت.
    رفتار ایدی های جدید هم که بارها گفتم.کلا مشکوک است.
    ...بیا تو تاپیک من بنویس....بوس...:یه امار از فارس و معادن میتونی در بیار جیگر من....حالا کجا رفته بودی ...*
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

13. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید مهربان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال بیل گیتس آواتار ها
    تشکر شده 9,172 بار در 1,704 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط مهربان نمایش پست ها
    ...بیا تو تاپیک من بنویس....بوس...:یه امار از فارس و معادن میتونی در بیار جیگر من....حالا کجا رفته بودی ...*
    هر چند که .... و نباید جواب بدم.ولی به دل نمیگیرم و خب مثل همیشه رد میشم.2 روز دنیا فرصتش نیست .نه جای بحث هست.نه جای توجیه دیگران.نه جای اصلاح تفکر غلط یا درست دیگران.فرصت ها کمه.(صحبتم کلی بود).به شخصه برای زمان ارزش ویژه ای قائلم.
    phuket بودم .طبیعت بکری داره.
    ویرایش توسط بیل گیتس : 2013/06/03 در ساعت 15:20

15. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید بیل گیتس از ایشان تشکر کرده اند:

کاربر ویژه بورسی rajabnejad آواتار ها
    تشکر شده 15,810 بار در 3,911 ارسال
    گمانه زنی ها پیرامون خریداران احتمالی بلوک 17 درصدی "فارس" (اخبار بورس)

بلوک 17 درصدی بزرگترین شرکت مشمول اصل 44 قانون اساسی، روز شنبه در حالی معامله خواهد شد که گمانه زنی ها پیرامون خریداران احتمالی بلوک "فارس" از حضور کنسرسیومی بزرگ به عنوان خریدار حکایت می کند.

در همین ارتباط مدیر سرمایه گذاری های شرکت سرمایه گذاری صندوق کارکنان بانک ها در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: خریداران احتمالی بلوک 17 درصدی "فارس" شامل سه کنسرسیوم بزرگ هستند که یکی از این کنسرسیوم ها متشکل از دو بانک تجارت و ملت و همچنین شرکت های سرمایه گذاری نفت و سرمایه گذاری نفت و گاز پارسیان می باشد.

عباسیون ادامه داد: دو کنسرسیوم احتمالی دیگر نیز یکی مجموعه "ساتا" و زیرمجموعه های آن است و دیگری گروه سهامداران "پترول" می باشند که طبق آخرین اطلاعات دریافتی احتمال حضور آنها تا حد زیادی قطعی است.

وی با اشاره به عدم قطعیت حضور کنسرسیوم متشکل از دو بانک و دو شرکت سرمایه گذاری مطرح شده به عنوان یکی از کنسرسیوم های خریدار، گفت: این کنسرسیوم در ابتدا با این شرط که بخشی از وجه نقد پرداختی بابت رد دیون دولت محاسبه شود، قصد حضور در معامله بلوکی مذکور را داشت. حال آنکه با اعلام سازمان خصوصی سازی مبنی بر لزوم پرداخت تمام وجوه مربوط به معامله بلوک "فارس" به صورت نقدی، احتمال حضور این کنسرسیوم با شک و تردیدهایی همراه شده است. از این رو اکنون باید دید مجموعه مذکور چه تصمیمی پیرامون حضور در رقابت معامله بلوکی هلدینگ خلیج فارس خواهد گرفت.

مدیر سرمایه گذاری های "سکاب" با اشاره به شرایط خریداری این بلوک و ارزندگی سهام "فارس" اظهار داشت: بلوک 1500 میلیارد تومانی "فارس" در حالی عرضه می شود که شرایط خرید به طور قطع برای خریداران آن، مناسب به نظر می رسد. چراکه اقساط پرداختی این بلوک با نرخ بهره 15 درصدی در نظر گرفته شده که در مقایسه با نرخ بهره 26 تا 27 درصدی بانک ها رقم بسیار مناسبی است.

وی همچنین اضافه کرد: علاوه بر همه این مسائل، بلوک مذکور یک مجموعه مدیریتی است و خریداران آن در صورت موفقیت در این رقابت، توانایی نفوذ در هیأت مدیره "فارس" را خواهند داشت که همین امر نیز ارزندگی این واگذاری را دو چندان می کند.

عباسیون در خصوص قیمت پایه یک هزار و 300 تومانی این بلوک نیز عنوان کرد: با توجه به برنامه واگذاری بلوک مذکور در روز شنبه هفته آینده و قیمت فعلی سهام "فارس" روی تابلوی بورس، معامله بلوک آن به قیمت 30 درصد بالاتر از قیمت روی تابلوی سهم انجام خواهد شد که این تفاوت نیز با احتساب نرخ بهره بسیار پایین اقساط بلوک 17 درصدی این سهم قابل جبران خواهد بود.

این مقام مسئول پیرامون ارزندگی سهام "فارس" و وضعیت این شرکت گفت: شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس از جمله مجموعه هایی است که شاید بتوان گفت سرمایه گذاری های انجام شده در آن به ندرت در شرکت های مشابه تکرار خواهد شد، در نتیجه این مجموعه از پتانسیل های بالایی در بلندمدت برخوردار است به گونه ای که براساس تحلیل های صورت گرفته، با کامل شدن ظرفیت های تولیدی زیرمجموعه های آن، سودآوری این شرکت توانایی رشد تا 400 تومان به ازای هر سهم را نیز خواهد داشت.

عباسیون در خاتمه با بی تأثیر دانستن تحریم های اعمال شده بر زیرمجموعه های "فارس" عنوان کرد: شرکت های پتروشیمی سال هاست که با تحریم ها مواجه هستند؛ به گونه ای که طی دو سال اخیر این محدودیت ها بیشتر نیز شده است. با این وجود شرکت ها طی سال های گذشته با راهکارهای گوناگون همواره با موانع مذکور کنار آمده و به فعالیت خود ادامه داده اند. بنابراین شرکت های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس نیز از این قاعده مستثنی نخواهند بود و به طور قطع توانایی مدیریت تغییرات به وجود آمده را خواهند داشت.
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

17. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید rajabnejad از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی gharoon آواتار ها
    تشکر شده 9 بار در 7 ارسال
    هر چند که .... و نباید جواب بدم.ولی به دل نمیگیرم و خب مثل همیشه رد میشم.2 روز دنیا فرصتش نیست .نه جای بحث هست.نه جای توجیه دیگران.نه جای اصلاح تفکر غلط یا درست دیگران.فرصت ها کمه.(صحبتم کلی بود).به شخصه برای زمان ارزش ویژه ای قائلم.
    phuket بودم .طبیعت بکری داره.
    سود سهام پهنه خليج هميشه فارس، اقيانوس ها رو هم در مينورده و به مردم پهنه گيتي هم ميرسه.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)