صفحه 12 از 164 نخست ... 291011121314152262112 ... آخرین
نمایش نتایج: از 111 به 120 از 1638

موضوع: صنايع پتروشيمي خليج فارس (فارس)

عضو فعال
    تشکر شده 3,119 بار در 824 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط CAPTAIN NEMO نمایش پست ها
    جناب MOSTAFA

من نمیدونم چه هدفی دارید از نقل قول پستهای من ؟؟!!

من فقط یک نقل قول ساده کردم ...
    روزانه صد ها نقل قول از این و اون توی فرومها انجام میشه ...

من بگم غلط کردم شما دست از سر حقیر بر میدارید ؟؟!!
    اگر ضرر و زیانی هم به کس دیگری خورده شما بیا اینجا وکالت بقیه را قبول کن

شاید من بگم فردا حکومت عوض میشه ... شما میری به زندگیت چوب حراج میزنی ؟؟!!
    بعد هم فرداش میای یقه من را میگیری اینجا .... !!!!

بابااااااااا ترمز اون هواپیماتو بکش

کسی با شما نبود عزیز دل برادر
    من خودم اون خبرو از بورکس دیدم منطور با همون بنده خدا بود
    چه به خودش میگیره

ستاره‌دار(92) وحید 20 آواتار ها
    تشکر شده 116,998 بار در 26,785 ارسال
    معاون سازمان خصوصی سازی در مورد عرضه اولیه 5 درصد سهام هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس هم گفت:پیگیری های برای عرضه اولیه سهام این شرکت بزرگ مشمول اصل 44 در سطح وزیر اقتصاد ادامه دارد.

محمد تبار ادامه داد: بنابراین در حالی مجمع عادی به طور فوق العاده این شرکت برای تصویب صورت های مالی منتهی به 31 خرداد 91 طی هفته جاری برگزار می شود که تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا عرضه اولیه سهام آن در نیمه اول اسفند انجام شود.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

3. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید وحید 20 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط وحید 20 نمایش پست ها
    معاون سازمان خصوصی سازی در مورد عرضه اولیه 5 درصد سهام هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس هم گفت:پیگیری های برای عرضه اولیه سهام این شرکت بزرگ مشمول اصل 44 در سطح وزیر اقتصاد ادامه دارد.

محمد تبار ادامه داد: بنابراین در حالی مجمع عادی به طور فوق العاده این شرکت برای تصویب صورت های مالی منتهی به 31 خرداد 91 طی هفته جاری برگزار می شود که تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا عرضه اولیه سهام آن در نیمه اول اسفند انجام شود.
    اینا تا دقیقه 90 برگزاری مجمع هم پیش رفتن یهو کنسلش کردن ...به این حرفا دیگه اعتباری نیس حتی ممکنه تا روز عرضه اولیه هم بیاد بعد یهو کنسلش کنن !!!

فکر کنم شخلیج رو عمو لولو ی بورس کردن....

5. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید MOSTAFA از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال سيد ياسر شريعت آواتار ها
    تشکر شده 37,217 بار در 4,825 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MOSTAFA نمایش پست ها
    اینا تا دقیقه 90 برگزاری مجمع هم پیش رفتن یهو کنسلش کردن ...به این حرفا دیگه اعتباری نیس حتی ممکنه تا روز عرضه اولیه هم بیاد بعد یهو کنسلش کنن !!!

فکر کنم شخلیج رو عمو لولو ی بورس کردن....
    درود؛ هلدینگ پتروشیمی تامین با سرمایه بزرگتر از شخلیج احتمال بسیار زیاد قبل از عید عرضه خواهد شد.
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

7. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید سيد ياسر شريعت از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال مخبرالدوله آواتار ها
    تشکر شده 17,307 بار در 4,846 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط سيد ياسر شريعت نمایش پست ها
    درود؛ هلدینگ پتروشیمی تامین با سرمایه بزرگتر از شخلیج احتمال بسیار زیاد قبل از عید عرضه خواهد شد.
    ضمن تایید مطلب فوق....
    ورود هلدینگ تامین میتونه یکی از دلایل تاخیر در عرضه شخلیج باشه...

9. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید مخبرالدوله از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    مورد عرضه اولیه 5 درصد سهام هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس هم معاون خصوصی سازی گفته:پیگیری های برای عرضه اولیه سهام این شرکت بزرگ مشمول اصل 44 ادامه دارد.گفته می شود مجمع عادی به طور فوق العاده این شرکت برای تصویب صورت های مالی منتهی به 31 خرداد 91 طی هفته جاری برگزار می شود و به احتمال زیاد نیمه اول اسفند سهم عرضه خواهد شد.

11. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید MOSTAFA از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار(92) وحید 20 آواتار ها
    تشکر شده 116,998 بار در 26,785 ارسال

عرضه 5 درصد از سهام هلدینگ خلیج فارس هفته آینده در بورس

رییس کل سازمان خصوصی سازی از عرضه پنج درصد از سهام هلدینگ خلیج فارس هفته آینده در بورس تهران خبر داد.

محمد رحیم احمدوند در گفتوگو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در مورد آخرین وضعیت عرضه هلدینگ خلیج فارس در بورس گفت:تمامی مقدمات عرضه هلدینگ خلیج فارس در حال انجام است و طبق برنامه ریزی قرار است پنج درصد از سهام این شرکت بزرگ هفته آینده در بورس تهران عرضه شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا نگرانی وزارت نفت در خصوص خوراک این شرکتها برطرف شده است،یا نه؟گفت:نظر وزارت نفت در خصوص نگرانی های مطرح شده جلب شده و با هماهنگی همکاران نگرانی های موجود در این خصوص برطرف شده است.

وی با بیان اینکه نگرانی های وزارت نفت بیشتر در حوزه عرضه بلوکی است و عرضه خرد شرکت نگرانی چندانی ندارد،عنوان کرد:هماهنگی و همکاری لازم در این خصوص انجام شده و وزیر نفت به حوزه مربوطه دستور داده است تا با توجه به حساسیت و اهمیت موضوع ،عرضه این شرکت با دقت و مراقبت لازم انجام شود.

به گفته احمدوند تمام مقدمات واگذاری در حال پیگیری است تا در آینده نزدیک پنج درصد از سهام این شرکت بزرگ در بورس تهران عرضه شود.

به گزارش ایسنا، رییس سازمان خصوصی سازی در آخرین نشست خبری خود در مورد واگذاری هلدینگ خلیج فارس گفته بود که نگرانیهایی توسط مسوولان وزارت نفت در خصوص قیمت خوراک هلدینگ خلیج فارس مطرح شده است که با برگزاری جلساتی قرار است نگرانی وزارت نفت برطرف شود تا در آینده نزدیک این شرکت برای کشف قیمت در بورس آماده شود.

هلدینگ پتروشیمی خلیجفارس با سرمایه 2400 میلیارد تومانی به عنوان بزرگترین شرکت بورسی متشکل از 15 شرکت پتروشیمی از طیفهای مختلف تولیدی، تامینکننده یوتیلیتی و خدماتی است که در اردیبهشت امسال در هیات پذیرش بورس اوراق بهادار مورد پذیرش قرار گرفت اما مهلت شش ماهه هیات پذیرش برای عرضه این شرکت در آبان ماه به پایان رسید و این شرکت به دلیل بحث های مربوط به واگذاری یا عدم واگذاری شرکتهای فجر و مبین، مجال حضور در بورس نیافت.

در حالی آخرین اقدامات واگذاری این شرکت بزرگ در حال انجام است و طبق وعده مسئولان قرار است به زودی 5 درصد از سهام آن وارد بورس شود که 42 درصد از سهام این شرکت به بانکهای رفاه، سپه، ملت، ملی و پستبانک بابت رد دیون دولت واگذار شده و قرار است40 درصد آن به سهام عدالت واگذار شود و مابقی منابع حاصل از فروش نیز بابت مطالبات صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت و تامین اجتماعی و پیمانکاران دستگاههای اجرایی اختصاص یابد.
    ویرایش توسط وحید 20 : 2013/02/19 در ساعت 11:06
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

13. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید وحید 20 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    انگار این دفعه جدیه !!خدا کنه ..منکه به خاطر ترس این یارو کلا از بازار خیلی عقب موندم

15. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید MOSTAFA از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 1,439 بار در 356 ارسال
    من امروز شنیدم به احتمال زیاد 16اسفند عرضه میشه

17. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید hamzeh از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 37 بار در 19 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamzeh نمایش پست ها
    من امروز شنیدم به احتمال زیاد 16اسفند عرضه میشه
    من شنیدم که بر سر قیمت اختلاف وجود دارد چنانچه ابتدا 400 قرار برعرضه بود الان صحبت از 800 تومان است که به نظرم برای شرکتی با این تعداد سهام مشکل ایجاد میکند.

19. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید milad87 از ایشان تشکر کرده است:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)