صفحه 132 از 164 نخست ... 3282122129130131132133134135142 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1,311 به 1,320 از 1638

موضوع: صنايع پتروشيمي خليج فارس (فارس)

عضو فعال محمد 66 آواتار ها
    تشکر شده 10,024 بار در 2,640 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط taherishahram نمایش پست ها
    سهمی مثل فارس رو اینجوری خشک میکنن که تو منفی حجم مبنا رو پر نمی کنه....
    -2.5 امروز اضافه شد
    منم اضافه کردم ، 2000 برسه فروختم .

2. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید محمد 66 از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی
    تشکر شده 35 بار در 20 ارسال
    فردا به 1730 برسه ، خرید داره ها . ببینم ، پترول به 245 می رسه یا فارس به 1730

هرکدوم به این قیمتا برسه خریدارم سنگین

عضو عادی
    تشکر شده 35 بار در 20 ارسال
    1715 ، فارس سنگین خرید شد . بدهکارم شدم به کارگزار

5. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید saboo از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال nazokdel آواتار ها
    تشکر شده 600 بار در 206 ارسال
    فارس پس از رسیدن به مقاومت 1800 تومان در 423درصد فیبوی انبساطی و پس از
    تشکیل الگوی ستاره ثاقب و عدو عبور از این مقاومت، روندی نزولی را در پیش گرفته
    است.
    اندیکاتور استوکاستیک نیز روند نزولی و پالس فروش را تایید نموده است.
    در حال حاضر توصیه به خرید سهم نداریم.

http://kasratechnical.blogfa.com/post/2643

عضو فعال nazokdel آواتار ها
    تشکر شده 600 بار در 206 ارسال
    سلام به همه دوستان عزیز.
    من خودم در یکی از شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس کار میکنم ولی متاسفانه هنوز سهام فارس رو نخریدم.

کسی میدونه بهترین نقطه ورود به این سهم چند میتونه باشه ؟؟
    از دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارن ممنون میشم پاسخ بدن.

8. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید nazokdel از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار(92) وحید 20 آواتار ها
    تشکر شده 116,998 بار در 26,785 ارسال
    شورای رقابت واگذاری هلدینگ خلیج فارس را ابطال کرد

شورای رقابت در جلسه اخیر خود ( چهارشنبه هفته گذشته) با بررسی نحوه واگذاری هلدینگ خلیج فارس، رای به ابطال این واگذاری داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بررسی نقطه نظرات وزارت صنعت معدن و تجارت، بررسی درخواست ابطال تصمیم شورا توسط شرکت جام آثار با موضوع پالایشگاه شیراز و تقاضای تجدید نظر در تصمیم، بررسی موضوع هلدینگ خلیج فارس-بررسی موضوع پتروشیمی فجر و مبین ، بررسی موضوع شرکت توزیع گاز ایران(هلدینگ)، بررسی دستورالعمل راه آهن، بررسی نامه انجمن صنفی تولیدکنندگان رزین ایران در خصوص کود اوره، بررسی موضوع شرکت مجتمع معدنی و صنعت آهن و فولاد بافق، بررسی شکایت شرکت ایوان باستان در دستور کار این جلسه شورای رقابت قرار داشت.

در این جلسه که یکصد و هفتاد و پنجمین جلسه شورای رقابت بود، تصمیم گرفته شد که با توجه به گزارش شماره 243105/121 مورخ 1392/08/15 رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، در جریان عرضه سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (هلدینگ ) و پیرو مصوبه مورخ 1391/2/31شورای رقابت که رعایت نشده است و براساس بند 1 ماده 61 قانون اصلاح موادی از قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و اجرای سیاست های کلی اصل چهل و چهارم قانون اساسی، معاملات مربوط به سهام عرضه شده به صندوق بازنشستگی و پس انداز کارکنان شرکت ملی نفت و 5 درصد سایر سهامداران فسخ شود.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

لغو واگذاری هلدینگ خلیج فارس/ باطل شدن تمام معاملات این هلدینگ در بورس

رییس شورای رقابت با تایید خبر لغو واگذاری هلدینگ خلیج فارس اظهار کرد: با توجه به مصوبه‌ی رسمی شورای رقابت تمامی معاملات این هلدینگ در بورس نیز باطل خواهد شد.

جمشید پژویان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تصریح کرد: شورای رقابت چند هفته پیش از واگذاری این هلدینگ اعلام کرده بود باید در ارائه‌ی برخی از بنگاه‌های تحت نظر هلدینگ خلیج‌فارس تجدید‌نظر شود و با توجه به انحصاری بودن بعضی از این بنگاه‌ها نمی‌توان تمام این هلدینگ را به صورت یکجا به بورس ارائه کرد.

وی با اشاره به دو بنگاه رسمی که در هلدینگ خلیج فارس انحصاری هستند، گفت: بنگاه‌های فجر و مبین با توجه به محصولاتی که تولید می‌کنند رسما در حیطه‌ی بازار‌های انحصاری جای می‌گیرند و نمی‌توان آن دو را با دیگر بنگاه‌ها در هلدینگ خلیج فارس یکجا به بورس ارائه کرد.

رییس شورای رقابت اضافه کرد: از این‌رو و با توجه به این‌که اخطار شورای رقابت در این حوزه نادیده انگاشته شد در جلسه‌ی هفته گذشته اعضای شورا با اکثریت آراء واگذاری این هلدینگ را تصویب کردند و به این ترتیب تمامی معاملات انجام شده در این هلدینگ در بازار بورس نیز لغو و فسخ خواهد بود.

به گزارش ایسنا، متن صورت جلسه یکصد و هفتاد و پنج شورای رقابت که به لغو واگذاری هلدینگ خلیج فارس انجامید در زیر می‌آید:

یکصد و هفتاد و پنجمین صورتجلسه جلسه شورای رقابت در تاریخ 29 آبان 92

موضوع جلسه : بررسی نقطه نظرات وزارت صنعت معدن و تجارت، بررسی درخواست ابطال تصمیم شورا توسط شرکت جام آثار با موضوع پالایشگاه شیراز و تقاضای تجدید نظر در تصمیم، بررسی موضوع هلدینگ خلیج فارس-بررسی موضوع پتروشیمی فجر و مبین، بررسی موضوع شرکت توزیع گاز ایران(هلدینگ)، بررسی دستورالعمل راه آهن، بررسی نامه انجمن صنفی تولیدکنندگان رزین ایران در خصوص کود اوره، بررسی موضوع شرکت مجتمع معدنی و صنعت آهن و فولاد بافق، بررسی شکایت شرکت ایوان باستان و ادامه بررسی دستورجلسات گذشته مطرح شده در شورا.

یکصد و هفتاد و پنجمین جلسه شورای رقابت راس ساعت 14 روز چهارشنبه در تاریخ 29 آبان 92 تشکیل و تصمیمات زیر اتخاذ شد:

با توجه به گزارش شماره 243105/121 تاریخ 15 آبان 92 رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، در جریان عرضه سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (هلدینگ ) و پیرو مصوبه 31 اردیبهشت 91 شورای رقابت که رعایت نشده است، لذا مقرر گردید بر اساس بند 1 ماده 61 قانون اصلاح موادی از قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و اجرای سیاست های کلی اصل چهل و چهارم قانون اساسی، معاملات مربوط به سهام عرضه شده به صندوق بازنشستگی و پس انداز کارکنان شرکت ملی نفت و 5% سایر سهامداران فسخ شود.

11. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید وحید 20 از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 1,117 بار در 359 ارسال
    سلام
    وحید جان خب این یعنی چی؟
    من تازه امروز رو 1680 تا 1700 بر اساس پالس خریدی که 2 هفته بود داشتم نظاره میکردم سنگین وارد این سهم شدم؟!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط samanmba نمایش پست ها
    سلام
    وحید جان خب این یعنی چی؟
    من تازه امروز رو 1680 تا 1700 بر اساس پالس خریدی که 2 هفته بود داشتم نظاره میکردم سنگین وارد این سهم شدم؟!!!!
    سلام
    حقیقتش نمیدونم

بنظرم اتفاق خاصی نمیافته ولی باز باید منتظر موند

14. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید وحید 20 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 1,117 بار در 359 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nazokdel نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان عزیز.
    من خودم در یکی از شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس کار میکنم ولی متاسفانه هنوز سهام فارس رو نخریدم.

کسی میدونه بهترین نقطه ورود به این سهم چند میتونه باشه ؟؟
    از دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارن ممنون میشم پاسخ بدن.
    دوست خوبم بر اساس خط روند و همینطور اسلایتورهای سی سی آی 23 و مکدی روزانه و از همه مهمتر ام اف آی ساعتی تقریبا اگر روند برگرده بهترین زمان ورود در نقطه 1670 تا 1730 میباشد و زمانش هم تقریبا باید امروز و فردا باشد

16. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید samanmba از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)