کارشناسهایم با تمام دقت به این تحلیل رسیده اند که فارس هنوز برای رسیدن به سود راه زیادی داره زیرا طرحهای در دست اجرا بسیار هزینه بر بوده و تمام درآمد فارس و شاید بخش بزرگی از این درامد باید صرف این طرحهای توسعه گرددبله به نظر میاد برای سود کردن بهتره سهامهای همگروه که سابقه خوبی در تقسیم سود دارند خریداری شود تا سهمی که با این قیمت حتی 50تومان هم تقسیم سود نداشته بنده از هرسهمی دارم این هم به دلیل تفکر سه جانبه هست یک نوسانی دو میان مدت سه طولانی مدت و سرمایه متوسط,در درجه اول این حرفها سود بنده را ممکنه کاهش بده ولی نمیخواهم حقیقی ها با خواب پولشون و یا ضررهای هنگفت مواجه بشوند من روزانه بالغ بر 500پیام دارم که از ضرر و زیان این گونه سهمها می گویند جواب همگی را در این سایت دادم ضمنادوستانی که سرمایه کوچیکی دارند و بین 10 تا 50 میلیارد تومانه حیفه در سهمی که من برایش تا حداقل 5 سال آینده سودی نمیبینم سرمایه گذاری کنند از طرفی این سهم قیمتش دیگه فول شده حتی با 200تومان سود دیگه نمی تونه از این قیمت بالاتر بره بنابراین عاقلانه ترین کار صرف نظر کردن از این سهم و رفتن به سوی سهامهای همگروه و سود ده می باشد.