صفحه 23 از 164 نخست ... 13202122232425263373123 ... آخرین
نمایش نتایج: از 221 به 230 از 1638

موضوع: صنايع پتروشيمي خليج فارس (فارس)

Banned بچه کف بازار آواتار ها
    تشکر شده 1,988 بار در 438 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط meysam_sh_2020 نمایش پست ها
    به نظر من که میاد ..........قبل از عید .........حالا شما میگی نمیاد ....من میگم میاد .......کنتور که نمیندازه .............وقتی وزیر اقتصاد میگه میاد یعنی میاد ........
    میثم جان یه همین دلیل که وزیر اقتصاد گفته من فکر می کنم نمیاد
    مثلا" همین چند روز پیش ایشون فرمودند دلار همینطور می اید پایین یکله......................

2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید بچه کف بازار از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال reza ourom آواتار ها
    تشکر شده 281 بار در 122 ارسال
    من مطمئنم که نمیاد بیخودی سهامتونو حراج نکنین اگه قرار بر اومدنش باشه این همه طبل ودهل نمیخواد مثل بقیه میاد و عرضه میشه اینا میخوان بازارو منفی کنن تا شبندرو باز کنن تا یه هویی شاخص نپره بالا پس بیخودی سهامتونو مفت نفروشین
    خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم.

4. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید reza ourom از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار(92) وحید 20 آواتار ها
    تشکر شده 116,998 بار در 26,785 ارسال
    در اینکه سهم ارزنده ای هست شکی نیست و خودمم میخرم

ولی باید دید در چه قیمتی میاد
    ضمن اینکه فروش برخی سهم ها در قیمتهای مفت فعلی برای خرید این سهم که معلوم هم نیست چند بیاد و چقدر بالا بره صلاح نیست
    اگر قبلا نقد شدید که هیچ ولی در قیمتهای فعلی بهترین سهم های بازارو با پی بر ای تحلیلی 3 بفروشید برای وفارس درست نیست

مثلا فولاد که چند ماه بعد مجمعش هم هست رو در 410 فروختن و یا فملی 570تومانی و یا شپدیس/کنور و...

البته همه چیز بستگی به خواست حقوقی ها داره که وفارس چقدر بالا بره همچنین جو بازار هم مهمه.

اگر بخواییم سهمی شبیه وفارس رو در نظر بگیریم پارسان میتونه باشه که خب رشد عالی از زمان عرضه داشته ولی همین الانم در پرتفویش بهترین ها هستند

مثلا شپدیس واقعا عالیست و یا بقیه پرتفویش که 2 تا پالایشگاه خوب به همراه اخیرا حفاری هم اضافه شده
    به نظرم همین الان پارسان با وجود رشد بهتر از وفارس هست ولی اگر حمایت کنن خب وفارس میره بالا
    ======
    خلاصه اینکه وفارس سهم ارزنده ای هست ولی سهم های ارزنده خودتون رو در قیمتهای نازل کنونی فداش نکنید

یک چیزی هم که هست معمولا اگر از سهمی قبل از عرضه زیاد تعریف بشه خیلی بالا نمیره حداقل در کوتاه مدت که نمونش همراه بود که صفش به دو روز هم نکشید در حالی که قبل از عرضه.... ولی سهمی مثل ذوب و شبندر موقع عرضه که همه مفت هم گرونش میدونستن چند برابر شدند.(نمیگن وفارس هم اینجور میشه)
    =======
    در مورد وفارس باید دید شرکتهای پرتفوی اون فروششون رو به نرخ مبادله ای اوردن یا نه؟چون اگر اوایل سال عرضه میشد و با نرخ مرجع بودجشونو میدادن پتانسیل شرکت خیلی بیشتر میشد چون بعدا میتونست با تبدیل بودجه به مبادله ای تعدیل سنگین بده.

بنظرم برخی سهم ها الان با دید میان مدت بازده بمراتب بهتری خواهد داشت ولی خب وفارس رو هم از دست نمیدیم و اونم میخریم.

ضمنا من مدتیه که تقریبا نقد هستم و اخرین سهمی که معامله کردم فروش شرانلی بود که در عرضه اولیه خریده بودم که موقع عرضه صفش در 1174 فروختم. ولی در این قیمتها قصد خرید مجدد از سهم های خوب دارم.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

6. 10 کاربر به خاطر ارسال مفید وحید 20 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال ata007 آواتار ها
    تشکر شده 31,931 بار در 5,976 ارسال
    از صبح تا الان 3 تا اس ام اس تبلیغاتی راجع به عرضه خلیج اومده

مثل تبلیغات کرم حلزون شده فقط 99 هزار تومن

اگر از امروز تبلیغات تلویزیونی شروع کردن شک نکنید

8. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید ata007 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال zereshkkk آواتار ها
    تشکر شده 10,839 بار در 3,115 ارسال
    زمان عرضه هلدینگ خلیج فارس وپتروشیمی خراسان
    مدیر عامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران در حاشیه مراسم افتتاح بورس انرژی پیرامون زمان عرضه اولیه سهام هلدینگ خلیج فارس به خبرنگار بورس نیوز گفت که این شرکت هنوز گزارش های تلفیقی خود را به بورس ارایه نکرده است.
    مدیر عامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران در حاشیه مراسم افتتاح بورس انرژی پیرامون زمان عرضه اولیه سهام هلدینگ خلیج فارس به خبرنگار بورس نیوز گفت که این شرکت هنوز گزارش های تلفیقی خود را به بورس ارایه نکرده است.

حسن قالیباف اصل افزود: تا زمان ارایه این گزارش ها از سوی این مجموعه، عرضه سهام آن انجام نخواهد شد. هرچند تلاش داریم تا پایان هفته جاری سهم مذکور عرضه شود، اما تحقق این امر بستگی به تلاش مدیران هلدینگ برای تکمیل مدارک و گزارش های درخواستی دارد. بدین ترتیب در حال حاضر نمی توان روز دقیق عرضه اولیه این سهم را اعلام کرد.

محمودرضا خواجه نصیر نیز در گفتگو با خبرنگار ما طی این مراسم عرضه اولیه سهام پتروشیمی خراسان را تا پایان سال جاری بعید دانست و گفت: طبق برنامه زمان بندی شده، عرضه سهام "شخاس" به سال آینده موکول خواهد شد.

10. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید zereshkkk از ایشان تشکر کرده اند:

كاربر فعال
    تشکر شده 5,937 بار در 979 ارسال
    EPS سال 91 و 92 «هلدینگ خلیج فارس»

هلدینگ خليج فارسبه عنوان بزرگترین شرکت دولتی ( از نظر ارزش روز بازار ) با نماد «وفارس» در فهرست نرخهاي بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران درج شد و باید منتظر عرضه اولیه سهم در هفته جاری یا نهایتا اوایل هفته آتی باشیم. شرکت با همان 15 شرکت زیرمجموعه به بازار خواهد آمد و سال مالی شرکت نیز منتهی به 31 خرداد می باشد که سود هر سهم سال مالی 91 آن مبلغ 325 ریالمی باشد که برای سال مالی آتی نیز در اولین پیش بینی مبلغ 621 ریالبه ازای هر سهم اعلام کرده است. کل سود شرکت مربوط به سود حاصل از سرمایه گذاری ها می باشد و شرکت پیش بینی برای فروش سرمایه گذاری ها ندارد. سود حاصل از سرمایه گذاری ها برای سال 91 مبلغ 813 میلیارد تومان بوده که این رقم برای سال 92 مبلغ بیش از 1538 میلیارد تومان پیش بینی شده است که سود خالص شرکت نیز پس از کسر هزینه ها و اضافه شدن سایر درآمد ها نهایتا همین مبلغ پیش بینی شده است

12. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید مجیدشمسعلی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال metitondar آواتار ها
    تشکر شده 1,545 بار در 421 ارسال
    سلام به همه ی دوستان عزیز
    آقا ما آماتورا چکار کنیم؟ هلدینگ بخریم؟ نخریم؟ بقیه ی سهمامونو بفروشیم؟ نگهداریم؟ با این اوضاع و احوال خونی بورس اصلاً تو بورس بمونیم یا کلاً نقد بشیم بکشیم بیرون از بورس؟
    یکی نیست دست ما رو بگیره و راهنماییمون کنه به راه راست؟

14. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید metitondar از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال metitondar آواتار ها
    تشکر شده 1,545 بار در 421 ارسال
    اساساً به نظر دوستان خرید هلدینگ تا چه قیمتی معقوله؟ آیا سود آوری هلدینگ اینقدر زیاده که همه از هولش دارن هستیشونو به آتیش میکشن؟

16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید metitondar از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 1,496 بار در 550 ارسال
    اين سهم خيلي ها رو ديگر خواهد كرد و شايد زيان دو طرفه ببينند

از يك طرف با زدن چوب حراج به سهامهاي بنيادين وارد وفارس ميشوند و از طرفي هم اين غول لش

با ان حجم و مبناي وحشتناكش معلوم نيست بالايي رو كه دوستان انتظار دارند داشته

شايد بيمه داناي ديگري رقم بخورد دوستان مواظب باشند كه در هر قيمتي ارزش خريد ندارد و

صرف اينكه عرضه اوليه است خود را گرفتار اين غول لش نكنند

18. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید اسمان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال امیر2309 آواتار ها
    تشکر شده 5,895 بار در 1,749 ارسال
    مگه چقدر سهمه
    بازار 10 درصد پارسان و بلعيد
    اينكه 3 درصده تازه حقوقي هاي مثل غدير و ساتا و صندوق و .....دنبال سهم هستن
    من خريدارم ولي فكر نكنيد هر چقدر هر كي بخواد بهش مي دن و بيفته همه سهامش و نقد كنه
    تازه قيمت خريدش براي حقوقي جذابه نه براي حقيقي كه فردا دست به اينتر براي فروش
    قيمت هم بالاي 300 حدود 400 عرضه مي شه حالا اگه به اميد سود مي خري پي به اي 10 كه الان سهامهاي ديگه هستن زير 3 و4
    دليل خريد من هم اينه كه چون 2 درصد مي خوان بعدش عرضه كنن بنابراين به صف مي دن و غدير شديدا خريدار خواهد بود
    www.mahak-charity.org

20. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید امیر2309 از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)