هر قیمتی دادن بخرید
این سهم حیثیتی هست میره بالا
هر قیمتی دادن بخرید
این سهم حیثیتی هست میره بالا
وحید جان
در مورد 2 که اشاره داشتید به نظر من به این زودیها اتفاق نخواهد افتاد
به نوعی مورد 2 را در شماره 1 پرداخته شده... چون اگر که بابت افزایش نرخ ارز که کاملا پتروها منتفع میشن، قرار بود روی زیرمجموعه زیانده تأثیری میگذاشت باید تأثیرش الان هم مشخص میشد
همونظور که خیلی جاها اشاره شده زیانهای انباشته کلانی هم دارن+ وام هایی که ضامنش هم مشخصه
انتظار ندارم که زیرمجموعه زیانده بدون درنظرگرفتن دید بلندمدت و با اما و اگرها خیلی خبرهای خوبی ازشون شنیده بشه
در خصوص فارس ( شخلیج )
توی قیمتی که میخواد عرضه بشه باید سازمان خیلی حواسش جمع باشه
اگر خیلی بالاعرضه بشه ( بالاتر از 850 تومان ) احتمال منفی خوردن سهم زیاده و این یعنی چالش در کل پتروشمی ها و شاخص
باید حتما" سعی کنند که تو قیمت منطقی عرضه کنند وگرنه بازار بورس با مشکل روبرو میشه
بعد عید سرمایه گذاری تامین هم میخواد بیاد و اون هم سهم بزرگیه و سازمان باید خیلی مراقب قیمت عرضه باشه
سهم بزرگه و هر گونه اشتباه در قیمت گذاری موجب تاثیر به سزایی بر روی گروه پتروشیمی و به طبع کل بازار خواهد گذاشت.
به نظر من سال دیگه سال پتروشیمی ها خواهد بود و دولت مجبوره که کسری بودجه اش رو از طریق صادرات پتروشیمی ها جبران کنه
پتروشیمی ها همه در سال بعد شگفت انگیز خواهند شد.
مارون - زاگرس - شاراک - کرماشا - شکبیر همه ارزنده اند
ضمنا" نظر شخصیه من اینه که دولت مجبوره این سهم رو حمایت کنه و بالطبع حمایت از این سهم در واقع حمایت از پتروشیمی ها خواهد بود.
کل سهم 24 میلیارد و هشتصد میلیون سهمه که 5 درصدش که میخواد عرضه بشه میشه يک میلیارد و دویست و چهل میلیون سهم
که اگر هر سهمی 700 تومان هم قیمت بخوره در حدود 868 میلیارد تومان
البته هیچ بعید نیست که سال بعد به جای 118 تومان بتونه سود خیلی خوبی رو بسازه و شگفت انگیز بشه
نظر شخصی من اینه که زیر 700 تومان برای خرید عالیه
برای حمایت از این سهم بعد از عرضه پول زیادی را به بازار خواهند آورد و نظر شخصی من اینه که دولت مجبوره از سهم حمایت کنه تا بورس به چالش کشیده نشه حتی اگه سود حسابرسی شده اش رو هم به صورت سوری و غیر واقعی اعلام کنند .
این فقط یه نظر شخصیه و توصیه به خرید نیست
موفق و سلامت و تندرست باشید.
ویرایش توسط بابک 52 : 2013/03/18 در ساعت 01:39
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
فردا چه روز هیجان انگیزیه !!!!!
منکه بالای 200 نمیخرم اما شاید جو گیر شدم 1000 هم خریدمجوگیریه دیگه
تا فردا
اطلاعيه در خصوص سهميه صندوقهاي سرمايه گذاري مشترک در عرضه اوليه سهام شرکت صنايع پتروشيمي خليج فارس
http://www.irbourse.com/newsFiles/FILE/13563fars1.pdf
اطلاعات تکميلي اميدنامه شرکت صنايع پتروشيمي خليجفارس
http://www.irbourse.com/userfiles/file/amendment1.pdf
به نظرم بهترین کار اینه که تا خرخره بخریم ...
صندوق های سرمایه گذاری هم وارد شدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)