ديگه گفتن بوي كباب مياد، ديگه نه تا اين حد! ملت هميشه در صحنه، يكم اسكل تشريف دارن، نه تا اين حد ديگه!!!!!!!
حالا فروشنده ها برن توي صف سهم هاي فروخته شده!!!!! نامرد حقوقي غبشهر آخرين لحظه 2 ميليون سهم خريد! دقيقا آخرين لحظه!![]()
ديگه گفتن بوي كباب مياد، ديگه نه تا اين حد! ملت هميشه در صحنه، يكم اسكل تشريف دارن، نه تا اين حد ديگه!!!!!!!
حالا فروشنده ها برن توي صف سهم هاي فروخته شده!!!!! نامرد حقوقي غبشهر آخرين لحظه 2 ميليون سهم خريد! دقيقا آخرين لحظه!![]()
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
ای خاک بر اون سرتون
ای خاک بر عرضه ای که ندارید برای عرضه ی سهم
ای خاک بر مدیریتتون
فقط 2 ماهه از همه چی جا موندم
ی آن دیدم همه چی صف خریده !!!!! یارو قیمت پایانیش منفیه اما +4 صف خرید سنگین ( اینم از سهامدارای جو گیرمون)!!!!!!!!!!!!!!
اقا من عطای بورس رو به لقایش پیوند دادم
وقتی مارون 2000 تومنی منو با این کلکا میگیرن
وقتی پارسان 603 تومنی رو با حقه میگیرن و خیلی سهمای دیگه که بماند
تا چند ماه بای
ميخوام يه تشكر ويژه كنم از كارگزارها و سهامدارا بخاطر اخلاق حرفه اي...دوستانی هم که مفت سهم ها رو دادن از بعد تعطیلات هستیم در خدمتشون در صف خرید....باز هم معذرت ميخوام بقول دوستى اومدن بگوزن ري....
![]()
مارون و شپدیس و پارسان و کرمانشا رو زیر سر داشتم. مارون شپدیس منفی بودن دقیقه اخر صف خرید.... چند روز پیش برای وفارس نقد شدم تا دیدم 900 تومنه پریدم توی کرمانشا همشو کرمانشا خریدم. جالبه وقت نداشتم برم بگردم پارسان رو بخرم میخواستم پارسان بخرم دیدم کرمانشا دم دست تره سریع پریدم توی کرمانشاه... چه خنده بازاری شده بود. 900 فارس... مارگیر رو دست خوردی....
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!!
یعنی عاشق فارس شدم با این قمتش،دمشون گرم که یه عیدی توپول بمون دادن!!!حالا بازار کم کم ارزش اون سهمهایی که نام بردم و کلی سهمهای دیگه که مفت شده بودن رو میفهمه...![]()
تمام سال من بی تو...
اگه جالب ترین مضحکترین روز بازار از من بپرسن بیشک امروز بود
خوشحالم که دست به شبندر و پارسان غمارگعزیزم نزدم
آخ جون نفروختم .
خداروشکر این روزآخری یک نوسان تپل گرفتیم تاباشه از این عرضه ها کنور و شپدیس و مارون اساسی زدیم تو نوسان خودمونیم عجب حالی داد صبح بخریم ظهر هم بفروشیم
حالا جالبش اینجاست که سهمهایی که آخر بازار صف خرید شدند ، قیمت پایانی شان رو +1 و +2 بسته شده ، یعنی هفته آینده دیگه سهم گیر نمیاد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)