حقیقیها دیگه عاقل شدن نوسانگیرها هم همینطور جوگیر نمیشن اینو از معاملات شنبه میشد فهمید ولی با این وجود باید معاملات امروز رو رصد کرد
شمس وقمر هردو چو پنهان شوند
شب پره بازیگر میدان شود
دوستان فقط جو گیر نشوند و سهام با ارزش خود از قبیل غذایی ها ، قندی ها ، سیمان و دارو و لوازم خانگی و تجهیزاتی که دارند را چوب حراج نزنند تا اولا با قیمت مناسب عرضه شود.ثانیا 1.2 میلیارد سهم براحتی در قیمتهای بالا فروش نمی رود . ثالثا با توجه به حجم مبنای فارس در روزهای بعد احتمال درصد کامل مثبت کم است خصوصا اگر بالا باز شود. مطمئن باشید با این روندی که بازار دارد سبد موجودتان هم سود مناسب را خواهد داد.
از همون موقع که اینا عرضه شدن هم خیلی از سهم ها چند برابر شدن،پس صرف عرضه اولیه بودن و خریدن همه اصلا دلیل خوبی نیست،ضمن اینکه مثلا شبندر زیر قیمت عرضه اولیه هم رفت...
بنده ترجیح میدم سهم شفاف بخرم که بتونم روش تحلیل بررسی داشته باشم،شما هم برو وفارس بخر،انشالله که سود میکنی...![]()
تمام سال من بی تو...
بالای 500 تومن یک برگ سهم نخواهم خرید.... احتمالا قیمت قبلی عرضه می کنن...
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!!
یک سوال در مورد عرضه ی اولیه
فرض میگیریم وفارس 880 عرضه میشه و حقوقیهایی که دستور دارند سهم رو بخرند هم پیشهادشون رو روی همون قیمت بزارن، حالا اگر حجم درخواست خرید کمتر از کل سهام قابل عرضه باشه آیا عرضه انجام خواهد شد یا نه؟ اگر میشه تکلیف اون مقدار که خریدار نداره چی میشه؟ یا شاید خریدار داشته باشه ولی روی 600 تومن.
اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)