خوب
تحلیلهای اب دوغ خیاری بازار مثل همیشه کشک بود.اونایی که گفتن نیمخرن و من که گفته بودم میخرم
البته من چون 85 % سغرب دارم دیگه پولی نبود که بخرم ولی اونایی که .......بله دیگه![]()
خوب
تحلیلهای اب دوغ خیاری بازار مثل همیشه کشک بود.اونایی که گفتن نیمخرن و من که گفته بودم میخرم
البته من چون 85 % سغرب دارم دیگه پولی نبود که بخرم ولی اونایی که .......بله دیگه![]()
فاتحه بازارو شاخصو ماخصو همرو خوند رفت اکثرا منفی شدن صف بعضی سیمانی هارو هم دادن شاخص 41 برگشت رو 40 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
فارس لیدر نیست ریدره.........
یکی (شبندر) برای همه نه همه برای یکی (فارس)
وقتی شبندر +بود اکثرا +میشدن اما الان فارس + و همه منفی !!!!
احتمال افزایش بیش از 400 درصدی نرخ گاز متان مصرفی شرکت های پتروشیمی تصمیمی است که در صورت به واقعیت پیوستن این امر باید منتظر رخداد فاجعه ای بزرگ در این صنعت باشیم.
دبیر کل انجمن صنفی پتروشیمی با بیان این مطلب طی تماس تلفنی با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: با اطلاعاتی که تاکنون از بدنه دولت به دست ما رسیده تصمیمات جدی مبنی بر افزایش نرخ خوراک متان از 70 تومان به 325 تومان در حال نهایی شدن است که در صورت تحقق چنین امری دیر یا زود باید چشم انتظار رخداد فاجعه ای عظیم در این صنعت باشیم.
احمد مهدوی ادامه داد: افزایش غیر معقول قیمت خوراک مصرفی شرکت های پتروشیمی در ایران و دو برابر شدن این نرخ در مقایسه با قیمت خوراک مصرفی در کشورهای حوزه خلیج فارس و شمال آفریقا، به معنای از بین بردن مزیت رقابتی این صنعت در منطقه است. چراکه با شرایط کنونی اقتصاد ایران تنها مزیت رقابتی مناسب صنعت پتروشیمی این کشور همین نرخ مناسب خوراک است.
وی با تأکید بر لزوم تجدیدنظر دولت و پیگیری نمایندگان مجلس جهت جلوگیری از به وقوع پیوستن این امر گفت: انتظار تولیدکنندگان و فعالین این صنعت از مجلس و دولت در خصوص چنین تصمیم ناپخته ای، پیگیری جدی جهت جلوگیری از بروز چنین اتفاقی است.
مهدوی افزود: بحث خوراک واحدهای پتروشیمی با گاز صادراتی کاملاً متفاوت است و به طور قطع هر گونه افزایشی در خوراک مصرفی واحدها باید معقول باشد.
این مقام مسئول در خاتمه با فاجعه خواندن این تصمیم اظهار داشت: به واقع اگر مجلس و دولت جلوی چنین تصمیمی را نگیرند، صنعت پتروشیمی و پالایشی کشور با مشکلاتی جدی مواجه خواهد شد و در شرایطی که سعی همگان بر جلوگیری از خام فروشی محصولات نفتی و پالایشی است، دولت با چنین تصمیمی ضربه مهلکی را به این گروه وارد خواهند آورد.
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل*****
شنبه صفش خون راه میوفته
کارگزار مام که 10 تا به زور داده بهمون!
به قول یکی از بچه های سایت کارگزارم باهام شوخی داره
سهم تازه داره هندل میشه
بدون توجه به مثبت و منفی بودن سهمتون رو تا یک ماه نگه دارید اون موقع تصمیم بگیرید با سود 50 درصدی بفروشید یا نگه دارید
یعنی دیروز حقیقی 61میل سهم خریده بود که امروز نهیتا با 2.5 درصد سود بفروشه!!؟
ولی اونایی که قلبی قوی دارن رو سهم وایسن چون از اون سهمهایی هست که به سرعت صفهای خرید و فروش جاشون رو باهم عوض خواهند کرد و ادم رو به اصطلاح جون به لب خواهند کرد ولی در نهایت سهم به هدف اصلی میرسه چون که قراره برسه![]()
کماکان به این سهم و خریداراش مشکوکم
دوستان گل من نه قلب دارم نه صبر اگه بشه یک 20 درصدی ازش می گیرم و میام بیرون .
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)