عرضه فارس از امروز اغاز شد
عرضه فارس از امروز اغاز شد
کیوان خونتو کثیف نکن این سهم بلند مدتیه و تازه اگه میرفت گره بازم تو گره سهم بدرد بخوری که هم ردش باشه برا خرید پیدا نمیشه .....
من که کلا بی خیال این سهم شدم ....... فرض بر این گذاشتم که اصلا سهمو تو سبد ندارم ......
کف سود سال بعد 400 اگه بخواد با دلار 3500 ارزش رو تسعیر کنه قیمت سهم برابر میشه با قیمت دلار آزاد .....
این سهم 6 میلیارد دلار صادرات داره تازه اونم با 70 درصد ظرفیتش ...... شبندر سه و نیم میلیارد داره ....
به نظرم این سهمو توی سبدت ندیده بگیر و تا آخر سال دست بهش نزن ......
کف سهم بی برو برگرد 2000 تومن زیر این قیمت فرصت خرید مگر اینکه بورس شق القمر بشه ولی در حال حاضر سهمی تاپ تر از خودش از بین شرکتای بزرگ نیست ....
همین الان اگه پتروشیمی امام رو عرضه می کردند ارزشش به اندازه 70 درصد و بلکه بیشتر از فارس بود ......
این سهم تو این قیمت انگار فقط داره با دوتا از پتروشیمیاش محصول تولید میکنه و 9 تای دیگه کشکند ..... (مثلا پترو بندر امام و پترو برزوییه)
بهترین تفریح خوابه!
کرمی جان.
آخه وقتی سلیقه های شخصی و سیاست شاخص سازی را میبینم حرص میخورم.
این الان به قول خودتون از فردا یکی دو میل حجم میده و میره جلو یعنی روزی 4% هم نمی تونه بزنه و همونطور که گفتی بلند مدت رشد میکنه ( منهم که بلند مدتی نیستم خصوصا در شرایط فعلی کشور ) همینجوریش هم که 25% به بازار و به خود من بدهکاره و باعث شده من از سودی که میتونستم تو این 11 روز بگیرم عقب بیفتم.
من تعصبی روی سهمی ندارم و اگر بعضی سهمهایی که تعقیبشون دارم درست عمل کنند عطای اینرا به لقایش میبخشم و از سودی که این میخواد بهم بده میزنم جلو.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
والا چی بگم سلیقه است ..... قانون نیست که بشه باهاشون با زبون منطق حرف زد ..... خدا لعنتشون کنه که همیشه قانون کشکه حتی تو تصمیم های در رده مملکتی هم دچار سلیقه میشیم که اسمش میشه مصلحت اندیشی عاقا و بعد از یه هفته میشه دوراندیشی ای که عاقا داشتند و همینطور ادامه داره تا میشه چیزی که ما با دوربین لیزری نمیبینیم عاقا در خشت خام میبینه .....
اینا قانون گذاشتند برا اعمال خواستشون و هر وقت دیدند که در مواردی این قانون با خواستشون جور در نمیاد از سلیقه استفاده می کنند .... دستشون باز بازه .....
به قول آنگلوساکسون ها اگه تو یه کوچه بن بست گیر کردی و چند نفر گذاشتند دنبالت زیاد مقاومت نکن تو هم حالشو ببر ...... قضیه مام همین شده و به همین چهار درصد راضی هستیم و مقاومتی هم نمیکنیم ....
ولی وللش شسینا هم امروز پولبک رو زد ایشالا میریم به شکار 750![]()
ویرایش توسط وحید نصیری : 2013/05/06 در ساعت 13:28
بهترین تفریح خوابه!
این سهم رو فقط برای شاخص سازی اوردند،نمودار روزانه امروز شاخص گویای همه چی هست!
پالایشگاه ها و معدنی ها 11.30 میرفتن که شاخص رو ضربه فنی بکنن که فارس به داد آقایان رسید
واین قصه سر دراز دارد....
مدیر برنامهریزی و فناوری اطلاعات شرکت بازرگانی پتروشیمی:
پتروشیمی 50درصد از صادرات بخش صنعت کشور را تشکیل میدهد
» سرویس: اقتصادي - انرژي
کد خبر: 92021611081
دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۲
![]()
در حال حاضر سهم محصولات پتروشیمی از صادرات بخش غیر نفتی 38 درصد و صادرات بخش صنعت 50 درصد است و با تحقق ظرفیت تولید 100 میلیون تن تا پایان برنامه پنجم توسعه، این نقش در اقتصاد کشور مشهودتر هم خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یوسف مسافر، مدیر برنامه ریزی و فناوری اطلاعات شرکت بازرگانی پتروشیمی با اعلام این خبر، افزود: اگرچه دولت تاکنون حمایت های بسیار خوبی از صنعت پتروشیمی داشته است، اما انتظار می رود تصمیم گیری های کلان و تاثیرگذار در این صنعت با حضور فعالان عرصه تجارت محصولات پتروشیمی و با توجه به نیازهای واقعی بازارهای داخلی و صادراتی انجام شود تا هزینه های گزاف بازاریابی و فروش جهانی محصولات پتروشیمی بعضاً با تصمیمات نابجا خدشه دار نشود. برای نمونه محدودیت های اعمالی بر صادرات محصولات پتروشیمی در نیمه دوم سال گذشته، هزینه های قابل توجهی را برای این صنعت به همراه داشت.
مسافر مهمترین مصادیق ارتباط فعالان صنعت پتروشیمی با مسئولان حاکمیتی کشور را تعیین نرخ خوراک مجتمع های موجود و تامین خوراک موردنیاز طرح های جدید، تامین لجستیک صادرات محصولات پتروشیمی، تامین منابع مالی موردنیاز طرح های پتروشیمی، وضع قوانین مرتبط در حوزه های تولید و بازرگانی، نحوه تعیین ساز و کارهای فروش داخلی و صادرات برشمرد.
به گفته عضو کمیته علمی دهمین همایش بین المللی پتروشیمی ایران (10th IPF) در پایان سال 90 سهم ایران از تولید محصولات پتروشیمی در سطح منطقه 23.4 و در سطح جهان 2.4 درصد بوده است و انتظار می رود که افزایش تولیدات داخلی در شرایط عادی این سهم افزایش یابد.
وی همچنین معتقد است: خرید و فروش مواد خام (Commodities) در بورس های کالایی دنیا برمبنای ابزارهای مشتقه مالی نظیر قراردادهای فیوچر و آپشن انجام می شود که با هدف تامین منابع مالی، کشف قیمت و پوشش ریسک انجام می پذیرد. این درحالی است که در بورس کالای ایران، استفاده از این نوع قراردادها در حوزه صنعت پتروشیمی وجود ندارد و تنها به انجام معاملات نقدی و فیزیکی محصولات پتروشیمی بسنده می شود. قطعاً استفاده از ابزارهای پیشرفته مالی، ضمن اینکه کمک شایانی به رشد صنعت می نماید، سبب بلوغ بازیگران و توسعه زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی را نیز فراهم می آورد.
دهمین همایش بینالمللی پتروشیمی ایران (10th IPF-2013) همزمان با پنجاهمین سالگرد صنعت پتروشیمی، 23 و 24 اردیبهشت ماه با حضور بیش از هزار شرکت کننده داخلی و خارجی در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
روز جمعه با يكي از مديران عامل شركتهاي هلدينگ جايي ميرفتم.
ازش سوال كردم به نظر شما قيمت هلدينگ چنده . گفت 3000 تومان
پ ن : من حتي 1 سهم هم ندارم
خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
لیدر گروه پتروشیمی هم اکنون فارس است.................
آقای کرمی
پتروشیمی فجر رو دست کم نگیر...وقتی اون حوالی بودم قیمت خدماتش رو از بقیه پتروشیمی ها به دلار میگرفت
کارش چیه هوای مفت رو دوقسمت میکنه O2 , N2
گاز مفت میسوزونه با آب مفت دریا میکنه بخار...چی میگیره : دلار !!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)