صفحه 5 از 6 نخست ... 23456 آخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 54

موضوع: مبتدي ها بخوانند

عضو فعال
    تشکر شده 1,625 بار در 415 ارسال
    سلام دوستان عزیز من میخوام پاسخ با نقل قول بدم کلی طول میکشه واصلا انجام نمیشه و ابزارهای پاسخگویی در پنجره تایپم نمیاد لطفا راهنمایی کنید

2. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید alirezasa از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 3,620 بار در 859 ارسال
    علیرضا جان برای من هم همین مشکل چند وقتی است وجود دارد
    امیدورام دوستان راهنمایی لازم را بفرمایند

4. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید بورس دوست از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 180 بار در 56 ارسال
    حکایت این روزهای ما
    (بورس24)
    آه.قیمت هاداردبالا می رود.بایدمراقب بازاربود.
    2-روندصعودی داره حفظ میشه .دراولین فرصتی که قیمت ثبات پیداکنه آن رامی خرم
    3-اوه قیمت همچنان افزایش یافت ونتوانستم آن رابه دست آورم.اما اگربیشترصبرکنم دیگرنمی توانم ازروندصعودی منتفع شوم سهم رامی خرم
    4-آفرین به خودم خوب شدصبرنکردم.
    5-ازاین اصلاح قیمت برای افزایش تعدادسهام خوداستفاده می کنم.
    6-عالیه بایدتواین قیمت تامی توانم اضافه کنم.
    7-آه بهمحض اینکه قیمت بالا بره آن رامی فروشم
    8-نمی توانم باورکنم قینت سهم خیلی پایین اومده.واقعی قیمته
    9-خوب صبر میکنم تاقیمت کمی بالاتربره درغیراینصورت بایدبلندمدت روی این سهم فکرکنم
    10-سهامداره وبورس دارند چه.......میکنند
    11-دیگه کافیه می فروشم ومیام بیرون
    12-خوب شدبالخره همش روفروختم
    13-عیبی نداره .بازهم پایین میره حتما
    14-بهت نگفتم؟
    15چی شد؟
    16-چی؟آخ داره میره بالا
    17-دراین قیمت افرادساده لوح دیگه ای هستند که سهم کسانی راکه میخواهندسهامشون رو آب کنندبخرند.

6. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید aida16955 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 89 بار در 41 ارسال
    بورس تنها محلی است برای نابودی سرمایه سهامدار.تجربه یازده سال حضوردربورس من چیزی جزاین نمی گوید.اگرکسی دراین مورد نظرمخالفی داردوهمچنان تعصب دارد پس ازمدتی که بدلایلی چون این نحوه گزارش دهی وشفاف سازی ومقررات خلق الساعه و...سرمایه خود رادرحال آب شدن دید.عملا این موضوع رالمس کرد.خداحافظی عده بسیاری با بورس دراین چند ماه موید این مطلب است.حال که تشت بی آبروییشان برزمین افتاده دم ازحمایت ازبورس وحقوق سهامدار میزنند.
    شاید چندباری سود راضی کننده ای هم نصیب شود ولی به یکباره تلافی آن درخواهد آمد وباید اضافه کرد استرس و...را.

8. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید علوی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    قوانینی که توسط ویلیام گن به بورس بازان توصیه شده اند:

1.توجه به مبلغ سرمایه :سرمایه تان را به 10 بخش مساوی تقسیم کنید و هرگز بیشتر از یک دهم سرمایه تان را برای یک معامله به ریسک نیاندازید

2.برای سفارشات خریدتان توقف زیان تعیین کنید: همیشه با قرارداد نقطه توقف زیان در فاصله 3 تا 5 واحد اقدام به خرید کنید

3.هرگز بیش از سرمایه تان اقدام به خرید نکنید. این امر را به عنوان قانون تغییر ناپذیر خود در بازار قرار دهید.

4.هرگز اجازه ندهید یک معامله سودآور وارد زیان شود. وقتی سود شما به 3 واحد و بیشتر از آن رسید نقطه توقف ضرر را به جایی که نه سود و نه زیان باشد بیاورید.

5.بر خلاف روند بازار معامله نکنید.هرگز تا وقتی از روند بازار (صعودی یا نزولی بودن روند در نمودار) مطمئن نشدید اقدام به خرید و فروش نکنید.

6. وقتی شک کردید از بازار خارج شوید و تا زمانی که تردید دارید وارد بازار نشوید

7.تنها سهامی که فعال هستند را خرید کنید . سراغ سهامی که حرکت آهسته ای دارند یا متوقف هستند نروید.

8.ریسک را به نسبت مساوی تقسیم کنید. در صورت امکان 4 یا 5 سهم را خریداری کنید. از اینکه تمامی سرمایه تان را تنها روی یک سهم سرمایه گذاری کنید به شدت پرهیز کنید.

10. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید aida16955 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 3,620 بار در 859 ارسال
    مطلب ۳۵۸۳۳۸
    توسط بورس دوست : ۱۳۹۱/۵/۶ - ۱۶:۳۶:۱۶
    سلام
    آدینه تان بخیر باد
    ایامتان بکام و اعمالتان مقبول
    -----------------------------------------
    ابتدا خواستم تحلیل ونقدی داشته باشم از آخرین گزارش شمواد و نحوه معاملات و عملکرد حقوقی اش و پیش بینی از بازگشایی
    ولی

حقیقتا مباحثی که در مطالب دوست خوبم محسن عزیز در هفته گذشته توسط بعضی از دوستان در پی اش آمد
    برایم جذاب تر شد . شاید برای شما نیز این سئوال پیش بیاد که بهتر است فقط به مباحث بورسی و اقتصادی پرداخت وانجام همین عمل احتباج به مباحث پیرامونی نیز دارد یا خیر

بنده در جواب دوستی که قصد تخریب دیگران را با نوع ادبیات خاص به خود را دارد جوابی ندارم و بقولی آخرین سنگر سکوت را انتخاب میکنم ولی در مورد دوستان عزیز دیگرم نظری دارم که خدمتتان ارائه میدهم

مقدمه -
    همانطورکه بارها عرض کردم قریب 35 سال بیشتر سابقه کسب و تجارت دارم . رشته تحصیلی م بازرگانی - درسن 20 سالگی شرکت بازرگانی در مشهد بنام اینترنشنال کلین را به کمک یکی از دوستان همکلاسی راه اندازی کردم و صاحب و مدیریتش را داشتم - سال 74 شرکت حمل ونقل بین المللی بنام پسرم ...... ترابر را به همراه یکی از اقوام ومدیر عاملی همسرم که رشته تحصیلی اش مدیریت دولتی است تاسیس کردم و البته بعد از چند سال فروختم ولی همسرم هنوز در سمتش شاغل است
    دو مغازه و فروشگاه داشتم که فعلا با ملک دیگر اجاره داده ام و چندین تجربه ساخت وساز و خرید وفروش دینار عراقی در ده سال پیش و ورود به عرصه بورس از ده سال پیش و سود و زیانهای بیشمار بورسی
    با این سابقه به این نتیجه رسیدم که

نتیجه-

در کنار معاملات و خرید و فروش حاشیه های شخصی وجود دارد که گاه مهمتر از متن میباشد و لازم است برای کسب موفقیت به آنها پرداخت
    همان حاشیه ای که کاسب و تاجر بازار صبح که از منزل بیرون میرود میگوید خدایا به امید تو و
    خداپاسخ میدهد بنده خوبم حتما .... ازتو حرکت از من برکت

شایدبعضی از دوستان برداشتشان این شود که من مذهبی هستم ویا این مطالب برای افراد بخصوصی کارکرد دارد
    ولی اصل مطلب اینست که همه افراد احتیاج به حاشیه هایی دارند که به عبارتی باطری و دینام کسب است
    و باید شارژ روحی باشد تا معاملاتشان جفت و جور شود

مواردی مثل توکل - نیت - هدف - تمرکز - تفریح - ورزش - مطالعه -سیاست -طنز - آرامش - توسل -نقل تجربه مفید ویا آموزنده دیگران و داستانهی پند گونه بزرگان . و غیره موقعیت مناسبی بدنبال میاورد که حتما باید به آنهاپرداخت تا زمینه موفقیت بهتر فراهم و انرژی لازم همراه تر باشد

با توکل به موفقیتی ماندگار میرسیم و بدون آرامش آسایشی ندارییم
    با طنز -تفریح و خلق خوش و مطالعه روحیه لازم مباحثه شاداب را پیدا میکنیم و

حتما برای موفقیت در بورس لازمه اش داشتن اطلاعات غیر بورسی لازم است و همراه و هماهنگ سودهاست

مگر میشود فقط با کپی مطلب بورسی سایتهای دیگر حضوری فعال و پیشرو داشت

و ضروریست که در زمان سودها به دیگران تبریک گفت و زمان زیان بدنبال اسباب صبر و حوصله گردید

به نظرم بررسی ها و تحقیق ها حتما باید عمیق بوده تا بکار خود و دیگران بیاید و سطحی پیشنهاد خریدو فروش دادن زیانکارییست

موقع خرید به علت خرید سهم خود بروشنی بپردازم زمان نگهداری را اندیشه کرد و حسابشده عمل کنیم

بارها در جواب دوستان که میپرسند بورس چطور است گفته ام اگر بتوانیم صحیح عمل کنیم در بدترین بازار میتوان سودمند شد
    و برعکسش در بهترین بازار متضرر

نتیجه اینکه برای سود بردن لازم است سود برسانیم افکارمان هدفمان در جهت خیر باشد -

ضروریست مطالبمان در جهت نیازهای حاشیه ای مهمتر از متن نیز قرار بگیر اما در زمان مقتضی اش تا حسابشده تر به نیازها و احتیاجات لازم برسیم
    بدانیم و روحیه لازم را داشته باشیم تا بتوانیم خوب معامله کنیم و قادرباشیم در موقع سود وزیان ظرفیت لازم و هماهنگ بازار را همراه داشته باشیم
    با کمی سود مغرور نشیوم و با اندکی ضرر افسرده که هر دو آفت روزگار است پی آن باشیم که چه باید بکنیم تا نتیجه باز هم بهتر باشد
    و همه اینها حواشی است که اصل را تامین میکند

واما مطلب بورسی نیز دارم
    به شکر خدا و شهادت دوستان همین اتاق طی دوسال اخیر که باهم هستیم و در بازای حدودا منفی به لطف خودش توانستم استفاده لازم را ببرم و روش کار بدین صورت است که با توکل به حق بدنبال سهمی باشیم که حتما خیلی زیر قیمت واقعی اش معامله میشود و گرنه ارزش سرمایه گذاری را نداردو پتانسیل لازم را در محدوده زمانی خاص داشته تا به قیمتهای واقعی اش برسد
    با مطالعه و گزارشات و عملکرد حقوقی و روند وتکنیکال و نوع صنعت و جایگاه سهم و هوشیاری مطالعه لازم میتوان فهمید که چکار باید کرد
    پس توصیه بنده خرید سهم زیر قیمت وااقعی اش البته در بازار منفی و احتساب زمان لازم است
    بهر حال باز هم بنده تابع جمع هستم و اگر لازم باشد باز هم در این مورد مطلب میزنم
    هر چند آخرین سنگر سکوت است
    سلامت و سودمند باشید
    دوستارتان
    بورس دوست

12. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید بورس دوست از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار (2) اشکبوس کهنه سوار آواتار ها
    تشکر شده 22,232 بار در 2,375 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aiming نمایش پست ها
    حرفتون کاملا درسته موندن با شکست اصلا کار صحیحی نیست ولی دوست من قرار گرفتن در صف فروش سهم هایی که به بنیادیشون اعتقاد راسخ داری و میدونی که این صف فروش در اثر هیجان بازاره که کم هم تو این جند سال حضورم تو بورس ندیدم و باید مجدد برا خریدش تو صف خرید بری فک نمیکنم کار عاقلانه ای باشه
    من خودم کرماشا ندارم و این صحبت هام راجع به این سهم خاص نیست....... سهمی که من دارم پارسان هست و با وجود ضرر هنوز ازش خارج نشدم و اگه قیمتها اجازه بده میانگینم رو روش کم میکنم آخه تو پیک 671 خریدم امید به خدا ببینیم چی میشه حالا نمیدونم کارم درسته یا نه ...
    البته جنابعالی استاد ما هستین اما توجه شما رو به چند نکته از کتاب" خطاهاي رايج سرمايه گذاران مبتدي" جلب می کنم:
    اصل 4-خريد در بالاترين قيمت ( گران خريدن) اشتباه است.
    نخستين اصل سرمايه گذاري خريد در پايين ترين قيمت و فروش در بالاترين قيمت ممكن است.
    اصل 5-فروش در پايي نترين قيمت (ارزان فروختن) اشتباه است.
    از سوي ديگر خطاي گران خريدن و ارزان فروختن هم براي سرمايه گذار گران تمام مي شود . بسياري از سرمايه گذاران تا زيان شان جبران نشود حاضر به فروش سهام خود نيستند . غرور اين افراد اجازه نمي دهد كه قبول كنند اشتباه كرده اند و سها م شان را به قي مت بالايي خريده اند. اما افراد باهوش واقعيت را مي پذيرند و به سرعت جلوي ضرر بيشتر را مي گيرند.
    لینک دانلود: http://www.irvex.ir/download/khatahaye_rayej.pdf

14. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید اشکبوس کهنه سوار از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    این 10نکته رابه خاطربسپارید

1- در بازار سرمايه مواظب پول خود باشد.
    2- در بازار بي رحم سرمايه كمتر كسي پيدا مي شود كه به اصول اخلاقي پايبند باشد
    3- بازار سرمايه به فكر ما توجه ندارد بلكه اين ما هستيم كه بايد فكر و جهت بازار را بخوانيم.
    4- روند ها در جهت دلخواه ما حركت نمي كنند و هر گز نبايد بر خلاف جهت بازار حركت كنيم.
    5- مديريت سرمايه را هر گز فراموش نكنيم و همواره از سود خود مواظبت كنيم.
    6- خروج به موقع از ضرر شرط عقل است.
    7- اخبار و شايعات همان قدر كه مفيد هستند صد ها برابر ضرر رسان.
    8- تشكيل سبد سهام ريسك سرمايه گذاري را كاهش مي دهد.
    9- انتظار از فعاليت در بازار سرمايه و تعريف جايگاه خود در بازار.
    10- هرگز زندگي را فداي درآمد در بازار سرمايه نكنيم.

16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید aida16955 از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار (27) بابک 52 آواتار ها
    تشکر شده 63,387 بار در 15,431 ارسال
    روانشناسي بازار سهام
    چگونه در يك معامله دو برابر سود كنيم؟

بورس24- توماس اس بولكووسكي متخصص روانشناسي بازارهاي سهام در يكي از مطالب جذاب خود با عنوان «تعيين اهداف سرمايه گذاري» در خصوص سهامدار و معامله گري به نام باب مينويسد: ايميلي را از شخصي كه به او باب ميگويم، دريافت كردم كه ميگفت: موجودي حساب كارگزاري خود را ظرف شش ماه از 15000 دلار به 25000 دلار افزايش خواهد داد.

بازار با او مهربان بود و توانست حتي چند روز پيش از برنامه به اين هدف برسد. پس از اين موفقيت، او پول بيشتري را به حساب كارگزاري خود افزود تا مجموع آن به 50000 دلار برسد. هدف جديد او چه بود؟ 100000 دلار تا پايان سال! تصور ميكنم هدف دشواري باشد، زيرا تنها 4 درصد معاملهگران به اين هدف دست مييابند. باب معامله گر با تجربهاي نيست. در واقع، او اين كار را تنها چند ماه پيش آغاز كرده و شغل تمام وقتي دارد. او چگونه موفق شد پول خود را تقريبا دو برابر كند؟ او عاشق سهام ارزانقيمت شركتهاي بيمهاي و بانكي است. او دستور خريد سهام را با قيمتي حدود 15 تا 20 درصد پايينتر از آخرين قيمت بسته شدن تنظيم ميكند و هنگامي كه سهم در حدود 30 درصد رشد قيمت را تجربه كرده است، به فروش آن اقدام ميكند. چنين جهشي در قيمت در مدت اخير كه بازار با آشوب و افت و خيز فراوان همراه بوده، در كمتر از يك هفته اتفاق افتاده است. اما اگر قيمت سهام افت كند، او چه ميكند؟ استراتژي او به «بخر و نگه دار» تغيير مييابد. اما هنگامي كه چيزها خوب پيش نميرود، اين استراتژي مناسبي نخواهد بود. در واقع باب اصلا استراتژي خوبي براي خروج (فروش) ندارد.
    اما چيزي كه در مورد او قابل تقدير است، اين است كه او هدف خود را دو برابر كردن پولش تا پايان سال قرار داده است. چند نفر از شما هدف سرمايهگذاري خود را تعيين كردهايد؟
    تعيين اهداف: تعيين هدف و مشخص كردن چگونگي دستيابي به آن ميتواند به معامله گران كمك كند بر ترسهاي خود فائق آيند. باب تنها يك نمونه است. او از اشتباهات خود نكاتي ياد گرفت. او به مطالعه معاملههاي موفق و ناموفق پرداخت تا بتواند بفهمد، چگونه ميتواند تكنيك خود را بهبود بخشد. در طول زمان او توانست معاملات خود را بهبود بخشد، تغييراتي را در تكنيك خود به وجود آورد و تنظيمات دستورهاي معاملاتي خود را پالايش نمايد. او تنظيمات جديد، متدهاي جديد و ايدههاي جديدي را كشف كرد كه توانستند به او در رسيدن به اهدافش كمك كنند.مي دانم هنگامي كه هدفي تعيين ميكنم، وقت بيشتري را بر روي يك پروژه صرف ميكنم و در طول زمان دستاوردهاي بيشتري خواهم داشت و كارآمدتر و اثربخشتر خواهم بود.
    پرداختن به جزئيات: تنها تعيين اهداف مالي كلي براي موفقيت كافي نيست. بايد بدانيد كه چگونه ميخواهيد به آن اهداف دست يابيد. در زير ايدههايي براي عمل در اين زمينه آمده است:
    1. اهدافي واقعگرايانه از لحاظ سودآوري براي خود تعيين كنيد.
    2.اهداف خود را هم از جنبه ميزان سود و هم از نظر زمان به بخشهاي كوچكتري تقسيم كنيد. شما نميتوانيد در يك معامله و ظرف يك ساعت پول خود را دو برابر نماييد، اما ميتوانيد در x معامله و در مدت زمان y پول خود را دو برابر كنيد.
    3.به دنبال اشكالهاي احتمالي در استراتژي فعلي خود بگرديد. آيا به طور مثال خيلي زود يا خيلي دير سهامي را ميخريد يا زمان خروج (فروش) شما نامناسب است؟
    4.آيا تعيين يك هدف قيمتي به جاي منتظر شدن براي تغيير در روند قيمت سود را افزايش ميدهد؟ ممكن است به طور مثال به اين نتيجه برسيد كه براي معاملات كوتاه مدت، تعيين اهداف قيمتي (مثلا: اگر قيمت به 95/19 دلار برسد، خواهم فروخت.) كارآمدتر خواهد بود.
    5. براي معاملات خود برنامهريزي نماييد و از آنها پيروي كنيد.
    6.ميتوانيد حجم خريد سهام را طوري تنظيم نماييد كه در عين كسب بيشترين سود ريسكهاي بازار را هم در كنترل خود داشته باشيد.
    7.آيا سهام مناسبي را ميخريد يا ميفروشيد؟ آيا اصلا سهام مناسب شماست؟ ميتوانيد معامله اوراق بهادار ديگري مانند اوراق املاك كه با ريسك كمتري همراه هستند را در نظر بگيريد.
    8.رويكرد مشخصتری نسبت به معاملات خود داشته باشيد و به خود اجازه دهيد سدهاي ترس و عادت شكسته شود. به عبارت ديگر، محدودههايي كه در آن احساس راحتي ميكنيد را تغيير دهيد تا نتايج بهتري به دست آوريد. ممكن است اين مورد به طور مثال به معناي خريد ميزان بيشتري از سهام از درصدي از كل پرتفوي كه به طور معمول رعايت ميكرديد، يا تعيين دستور توقف زياني با محدوده قيمتي بيشتر و همزمان مراقبت بيشتر و دقيقتر تغييرات قيمتي سهم باشد.
    9.اهداف خود را مرتب در ذهن نگه داريد و اجازه ندهيد احساسات مانع شما در رسيدن به آن اهداف شوند.
    10.اشتباهها هميشه رخ ميدهند و هنگامي كه يك معامله به زيان تبديل ميشود استرس افزايش مييابد؛ بنابر اين، اين همان زماني است كه بايد بر اهداف سرمايهگذاري خود متمركز شويد. به هر زيان و شكستي به عنوان فرصتي براي آزمودن خود و مهارتهايتان نگاه كنيد. از تجربه زيانها به عنوان كمكي براي هدايت احساساتتان به سوي ايجاد انرژي بيشتر براي موفقيت بيشتر استفاده كنيد.
    11. ياد بگيريد كه ريسك را بپذيريد و هر گونه دغدغه يا ترس كه بتواند روند معاملات شما را مختل كند متوقف نماييد.
    12. هنگامي كه به معاملات خود نگاه ميكنيد، از خود بپرسيد كه چه عاملي باعث شده است كه سود بيشتري نكنيد.
    13. دوستي را پيدا كنيد كه بتواند مهارتهاي معاملاتي شما را كامل كند. اگر شما نمیدانید كه چه زماني بايد سهام خود را بفروشيد، احتمالا معامله گر ديگري وجود دارد كه بتوانيد با راهنمایی او مهارتهاي يكديگر را كامل كنيد. تكميل اين مهارتها براي هر دوي شما منفعتهايي در پيش خواهد داشت.
    14.عادتهايي را در خود پرورش دهيد كه به شما كمك ميكنند بر مسووليتهاي خود فائق آييد. ياد بگيريد هنگامي كه ناراحت هستيد يا بازار به شما ميگويد معامله نكنيد، از معامله دست بكشيد.
    15.ياد بگيريد كه به خاطر هيجان معامله نكنيد.
    من هنگامي كه در افت شديد سال 2008 وارد معاملات شدم، به ميزان زيادي متضرر شدم. هنگامي كه قيمتها در ماه مارس 2009 به كف خود رسيد، ديگر نميتوانستم باور كنم كه زمان تغيير روند فرا رسيده است.
    با اين حال بر ترس خود غلبه كردم و تنها از طريق كم كردن ميزان سرمايهگذاري نسبت به ميزان معمول، مقداري سهام خريدم. مقداري سهام خريدم و دو ماه بعد هنوز هم برخي از آن سهام در حال پرداخت سود سهام سالانه خود هستند. در مورد سرمايه گذاريهاي جديدي كه انجام دادهام، هدفم سه برابر كردن پولم در مدت كمتر از سه سال است. اين هدف من است. زماني پولم را در زمان اوج بازار در مدت يك هفته دو برابر كردم، بنابر اين ميدانم كه انجام اين كار ممكن است. بنابراين بايد نسبت به هدفم متمركز باشم و به خوبي از فرصتهاي جديد استفاده كنم. شايد بتوانيم در اين سودها با يكديگر همراه شويم. هدفي را براي خود تعيين نماييد و تلاش كنيد به آن دست يابيد. سپس ميتوانيم با هم به بانك برويم!
    منبع:
    www.bourse24.ir
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

18. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید بابک 52 از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار (27) بابک 52 آواتار ها
    تشکر شده 63,387 بار در 15,431 ارسال
    وارنر بافت

دومين مرد ثروتمند دنيا كه مبلغ 31 بيليون دلار به موسسه خيريه بخشيده بود.

2- او از درآمد مربوط به شغل توزيع روزنامه ها، يك مزرعه كوچك در سن 14 سالگي خريد.
    3- او هنوز در همان خانه كوچك 3 اتاق خوابه واقع در مركز شهر اوماها زندگي مي كند كه 50 سال قبل پس از ازدواج آنرا خريد.
    او مي گويد هر آنچه كه نيازمند آن مي باشد، درآن خانه وجود دارد. خانه اش فاقد هرگونه ديوار يا حصاري مي باشد.
    4- او همواره خودش اتومبيل شخصي خود را مي راند و هيچ راننده يا محافظ شخصي ندارد.
    5- او هرگز بوسيله جت شخصي سفر نمي كند هرچند كه مالك بزرگترين شركت جت شخصي دنيا مي باشد.
    6- شركت وي به نام بركشاير هات وي، مشتمل بر 63 شركت مي باشد.. او هرساله تنها يك نامه به مديران اجرائي اين شركتها مي نويسد و اهداف آن سال را به ايشان ابلاغ مي نمايد. او هرگز جلسات يا مكالمات تلفني را بر مبناي يك شيوه قاعده مند برگزار نمي نمايد. او به مديران اجرائي خود 2 اصل آموخته است:
    اصل اول: هرگز ذره اي از پول سهامداران خود را هدر ندهيد.
    اصل دوم: اصل اول را فراموش نكنيد.

7- او به كارهاي اجتماعي شلوغ تمايلي ندارد. سرگرمي او پس از بازگشتن به منزل،
    درست كردن مقداري ذرت بوداده (پاپكورن) و تماشاي تلويزيون مي باشد.
    8- تنها 5 سال پيش بود كه بيل گيتس، ثروتمندترين مرد دنيا، او را براي اولين بار ملاقات نمود.
    بيل گيتس فكر نمي كرد وجه مشتركي با وارنر بافيت داشته باشد. به همين دليل او ملاقاتش را تنها براي نيم ساعت برنامه ريزي نموده بود. اما هنگامي كه بيل گيتس او را ملاقات نمود، ملاقات آنها به مدت 10 ساعت به طول انجاميد و بيل گيتس يكي از شيفتگان وارنر بافيت شده بود.
    9- وارنر بافيت نه با خودش تلفن همراه حمل مي كند و نه كامپيوتري بر روي ميزكارش دارد. توصيه اش به جوانان اينست كه: از كارتهاي اعتباري دوري نموده و به خود متكي بوده و بخاطر داشته باشند كه:

الف) پول انسان را نمي سازد، بلكه انسان است كه پول را ساخته.
    ب) تا حد امكان ساده زندگي كنيد.
    ج) آنچه كه ديگران مي گويند انجام ندهيد. تنها به آنها گوش فرا دهيد و فقط آن چيزي را انجام دهيد كه احساس خوبي را به شما عرضه مي كند.
    د) بدنبال ماركهاي معروف نباشد. آن چيزهائي را بپوشيد كه به شما احساس راحتي دست ميدهد.
    ه) پول خود را بخاطر چيزهاي غير ضروري هدر ندهيد. تنها بخاطر چيزهائي خرج كنيد كه واقعا به آنها نياز داريد.
    و) نكته آخر اينكه، اين زندگي شماست. چرا به ديگران اين فرصت را مي دهيد كه براي زندگيتان تعيين تكليف نمايند؟
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

20. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید بابک 52 از ایشان تشکر کرده اند:

صفحه 5 از 6 نخست ... 23456 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)