تبریک میگم و از تمامی دست اندرکاران این سایت و مدیریت محترم و تمامی کاربران تشکر میکنم. امیدوارم که این سایت هر روز بهتر از دیروز بشه و به پربیننده ترین سایت بورسی تبدیل بشه
تبریک میگم و از تمامی دست اندرکاران این سایت و مدیریت محترم و تمامی کاربران تشکر میکنم. امیدوارم که این سایت هر روز بهتر از دیروز بشه و به پربیننده ترین سایت بورسی تبدیل بشه
ویرایش توسط قاتل بروسلی : 2012/05/06 در ساعت 11:55
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
to continue, please follow me on my page
ما هم به نوبه خودمان ،به تمام دوستانی که دوستدار بورسی بودن تبریک می گیم به امید موفقیت روز افزون دوستان وسایت بورسی![]()
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
روزنامه عصر اقتصاد
http://www.asre-eqtesad.com/Exchange...575&cntid=2430
سلام به تموم بزرگواران بورسی
بنده هم به نوبه خودم این مهم رو به تمامی دوستان و کاربران بورسی و جناب آقای جمالی و تیم مدیریت سایت تبریک میگم و همچنین به جناب دکتر عمادی که بسیاری از تحلیل ها و آموزش هاشونو اینجا یادگاری گذاشتند و آرزوی موفیت برای ایشون دارم.
جاشون واقعا" خالیه
اینو امروز گرفتم ببینیم چکارمیکنه این بورسی
باتشکر
به امید موفقیت روز افزون کلیه دوستانی که بدون هیچ چشم داشتی در این عرصه گام بر می دارند و در این راستا منفعتی به دیگران ارزانی داشته و ضمن سیراب نمودن کام تشنه کاربران، خود نیز از این دریای بیکران بی نصیب نمی شوند.
در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی
با عرض معذرت
دوستان مسئول برگزاری مسابقه جناب برادران عزیز و جناب محاد گرامی را فراموش
نمودم . از این عزیزان هم واقعا تشکر و قدردانی مینمایم که واقعا وقت میگذارند و متحمل
زحمت میشوند ... همچنین از برگزار کنندگان قبلی هم که الان حضور ذهن ندارم نیز تشکر
مینمایم ... به امید موفقیت و توفیق همگی شما خوبان ...
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
baradaran, behnam, farhad_p, Mishow, PASHA, rad, rajabnejad, saeed_kazemiyan, sarcheshmehpour, VM511, آمن خادمی, احـد, انزلیچی, بابک 52, عليرضا جمالی, غزاله, ماهور, مجيد رادمنش, محاد, محسن مختاری, ناهید, وحید 20, کیوان
بازتاب خبر موفقیت یکی از بخشهای سایت بورسی در چندین خبرگزاری رسمی و معتبر حاصل تلاش تمامی اعضای فهیم این انجمن است که میتواند نقطه شروعی برای رشد و شکوفایی روز افزون این سایت باشد. به همین منظور محضر تمامی مدیران، اساتید و اعضای بزرگوار و با اخلاق خصوصا جناب آقای جمالی و سرکار خانم آمن تبریک عرض نموده و امید آن دارم که با همکاری تمامی دوستان بتوانیم جایگاهی شایسته جهت کارشناسان واقعی و علاقمندان بازار سرمایه فراهم آوریم.
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
دوستان عزیز من هم به نوبه خود این موفقیت بزرگ رو
به همه اعضای سایت تبریک می گم .![]()
دست همۀ دوستان ، زحمتکشان و مدیران سایت درد نکنه . جای تقدیر و تشکر فراوانی از شما عزیزان به خاطر زحمتهای شبانه روزیتان هست که بدون چشم داشتی در جهت پیشرفت و ترقی هم نوعانتان می کشید . واقعأ احساس غرور می کنم از اینکه در جمع شما دوستان عزیز هستم .
خسته نباشید
امیدوارم پاداش عملتان را به بهترین شکل بگیرید .![]()
ویرایش توسط farhad_p : 2012/05/08 در ساعت 09:32
گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)