یکی از دوستان پیشنهاد به تعویض با غبشهر داد ولی دلم نمیاد ردش کنم
یکی از دوستان پیشنهاد به تعویض با غبشهر داد ولی دلم نمیاد ردش کنم
دوست عزیز بنده خودم تو بورس زیاد اشتباه داشتم و دارم اما فروش این سهم تو این قیمت از نظر من اشتباهه. همین بهشهری که شما میگی سال قبل خیلیها رو از سهم خارج کرد و بعد به کسانیکه موندن سود عالی داد.و اون کسایی که موندن میدونستن تو سهم چه خبره.
من خودم همیشه اگر سهمی بهتر پیدا کنم با سهمی که نزول کرده تو سبدم بدون فکر کردن به ضررش تعویض میکنم تا از فرصت بازار استفاده کنم اما این سهم از نظر من فقط فرصته و سهمی نیست که بخوام براحتی ازش بگذرم.من هم متوسط خریدم تو این سهم 650 تومنه و امروز مقداری خریدم و میانگین کم کردم. سهم خشک شده و این چند تا سهمی که تو منفی میفروشن بنظر من خیلی ناشیانه هست و تابلو.
الان دو تا کار شما میتونی انجام بدی با این سهم بمونی و با توجه به اینکه الان تو کف قیمت هست و بنیادی هیچ مشکلی نداره که حتی خیلی هم خوبه یا اینکه با بهشهر تعویض کنی. تا زمانیکه سهمی رو نفروختی یعنی هنوز ضرر نکردی اما ضرری که از بابت فروش ابن سهم و تعویض با غبهشهر تقبل میکنی شاید بیشتر اذیتت کنه.
بنیادی سهم نشون میده سهم تا 200 سود داره و این فقط نظر من نیست و تکنیکال هم که آقا محسن مهر ورز کف کانال رو 600 عنوان کرد. این سهم از اون سهامیه که تو رشد خیلیها رو جا میزاره.همیشه ما نباید اسیر بازار باشیم بلکه باید از فرصتهاش استفاده کنیم و این سهم بنطر من تو این قیمتها و حتی بالاتر فرصت بوده و بس.
دوست خوبم farzin عزیز از بابت دلگرمی که دادی بسیار ممنون با سهم میمونم چون بهش اعتقاد داشتم خریدم . امیدوارم همراه هم سود خوبی داشته باشیم![]()
دوستان من خریدم میانگین 604 تومنه... چه کنیم بااین سهم!؟؟؟
این سهم یه دفعه میکشه بالا فکر کنم یه مدت نباید نگاهش کرد وگرنه همه جوره اوضاش خوبه
بعد از مدت ها دوباره وارد این سهم شدم
قیمت این سهم با غشان باید برابر باشد
فردا منفی این سهم نیز مورد استقبال واقع خواهد شد![]()
این سهم بدیش همینه ... وقتی می افته تو روند صعودی دیگه گیر نمیاد![]()
برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)