سلام. گزارش 12 ماهه خکاوه امد . توی گزارش 12 ماهه زیانش رو کاهش داده. از1347 که توی گزارش 9 ماهه بوده شده 288
سلام. گزارش 12 ماهه خکاوه امد . توی گزارش 12 ماهه زیانش رو کاهش داده. از1347 که توی گزارش 9 ماهه بوده شده 288
دوستان من هفته ی پیش تو جاده داشتم میومدم تهران ، تو راه یک کامیون fh نوی نو دیدم ، به نظرتون امکان داره تازه تولید شده باشه داخل یا از خارج واردش کردن ؟
پیرو تحلیل های قبلی که روی سهم داشتم امروز چند تا نمودار تو تایم های مختلف قرار میدم دوستان خودشون بررسی کنند . ( البته ناگفته نماند دوستانی که با معاملات بنده اشنایی دارن در جریان هستن بنده معمولا رو سهم هایی که فکر میکنم پتانسیل بالایی دارن تقریبا تک سهم میشم و سهامداری میکنم . شکربن 80 - کاذر 100 - وتوشه 200 سهم هایی بودن که تو تاپیکش معرفی کردم و خدا را شکر سود خوبی کردیم . من تصمیم داشتم خرید اصلیم توی سهمو با شکست 100 انجام بدم ولی از اونجایی که اصلاح قیمتی و از همه مهمتر اصلاح زمانی سهم را تموم شده میدونم از سه شنبه هفته قبل شروع به خرید سنگین توی سهم کردیم و ان شالله تا شنبه و یکشنبه هفته اینده خریدمون تکمیل میشه . تمامی مطالبی که عنوان میشه صرفا نظر شخصی بنده هست دوستان خودشون بررسی کنند )
الگوی زیبای کاپ در تایم ماهیانه
قیمت در حال خروج از چنگال اندروز
![]()
با سلام
تکنیکال جالبی داره منو یاد چندروز پیش وساپا میندازه، گیتور رو ببینید هربار که جمع شده یه جهش خوب داشته، 98 مقاومت سختی داره، باید منتظر موند تا مثلث رو با حجم زیاد(معمولا دو برابر یا بیشتر روزهای قبل) رو به بالا بشکنه.![]()
الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بندهاش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)
![]()
به سبك شبندر عرض كنم:
خريد 20 ميليون خكاوه و 50 ميليون هم در صف خريد هستم كه بصورت هيدن 23 ميليون سهم نشون داده ميشه. و مي خوام سفته بازي جديدي در خكاوه شروع كنم و سهم رو به تنهايي ببرم تا 500. اي واي آتو دادم به اون دوستمون!
البته همه اين كارها رو با حدود 10 ميليون تومان انجام خواهم داد. 10 ميليون تومان بهشتي البته نه زميني![]()
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
AkB@R, ali20005, amir2007dkn, amir_321, blue_eb1982, bourse, ebiman, hamid26967, javad60, lilium, m.r_moradi, mehr321, MOHSEN54, nahamya, rahjoo, reza202, sadeghmousavi, saeedte, trojan, ائلچی, ابوذر, ایرج اکبری, جعفرزاده, داود, فرشین, کاظمی, کيانوش
خکاوه نه تنها بايد دوباره 170تومان چند ماه پيش را ببينه بلکه بايد ان را در نورده.البته بعد از توافق هسته اي.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)