سايپا ديزل‌ (خكاوه)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Quince
    عضو عادی
    • Mar 2013
    • 189

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

در اصل توسط عليزاده پست شده است
    در اصل توسط Quince پست شده است
    اين همون استراتژيي هست كه تو خاور 1.5-2سال پيش گرفتم و مدام از 120 خريديم تا رسبد به 67 تومان و هي ميانگين كم شد و حول و حوش 78تومن . و خب ييهو رفت با افت و خيز تا 250-260 كه فروخته شد و رو 200 دوباره تا 180 جمع شد و رفت مجمع و 3.5 برابر شد … الانم ميگم خكاوه همون راه ثروتمندكردن رو پيش گرفته
    تا ميتونيد ميانگين كم كنيد تا همون راه خاور در يه بازه 1-2 ساله تكرار بشه
    دوستي هم كه ادعا ميكرد و متحول شده بود بعد فروختنش گفت بدرد نميخوره , اميدوارم تا زمان ديدن برگ قرارداد وارد سهم نشه تا شرمنده وجدان خودش حداقل نشه … ديدار ما در روز افزايش سرمايه با بالا آوردن اين پست قشنگتر خواهد شد … هستم در خدمتتون چه بالا بره و چه پايين بياد
    ان موقع خلق الله را به بهانه توافق هسته اي فريب داده بودند حالا ديگه به همه ثابت شده تمديد ادامه دارد و صندوق توسعه بازار هم تا بي نهايت سرمايه ندارد كه بطور مستمر از سهام بنجل خودرويي و سفته باز هاي فعال در انها حمايت كند.حقه ارزيابي مجدد هم ديگه وجود ندارد چون اغلب فهميدند با اين روش دو زار سود در نمي ايد ..نفت 60 دلاري هم ركود را عميق تر ميكند
    اونزمان خاور توافق كجا بود زمان مموتي؟!
    همين سهم خكاوه 15 دقيقه اي پيشفروش 500 مليونيش تموم شد و اخيرا ركورد تجاريا رو زد
    تجديد هم قواعد خودشو داره و بحث عرضه و تقاضاي سهم رقيق شده هست كه سر قيمتش رقابت ميشه
    شما يه سر به صورت خكاوه بزن روند كاهش زيان و سودسازي عملياتيشو ببين و بعد بيا اظهار نظر غير واقع كن اونايي كه خپارس و خاور 60-70 تومني خريدن با يكسال تحمل سهمشون 3.5 برابر شده و الانم تو همين قيمتاست پس پولشونم 3.5 برابر شد پس قواعد يادبگيريم و مدعي نباشيم
    [B][COLOR="#0000FF"]Today a [COLOR="#FF8C00"]Reader[/COLOR][COLOR="#FF8C00"][/COLOR] Tomorrow a [COLOR="#FF8C00"]Leader[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• asir
      ستاره دار(4)
      • Jan 2013
      • 416

جناب مخبر تکسهم خکاوه تشریف ندارن که در باره سقوط سهم اظهار نظر کنن فقط وقتی سهم چند درصدی رشد میکنه ایشون پیداشون میشه وچنین وچنان از سهم میگن /:.negaran.:/
      حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• omidvar
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 796

افزایش سهام سهمهای زیر صد تومن شدیدا قابل بررسی وقابل تامل میباشد
        شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• Quince
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 189

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
          افزایش سهام سهمهای زیر صد تومن شدیدا قابل بررسی وقابل تامل میباشد
          ممكنه منظورت رو واضح بگي
          ممنون
          [B][COLOR="#0000FF"]Today a [COLOR="#FF8C00"]Reader[/COLOR][COLOR="#FF8C00"][/COLOR] Tomorrow a [COLOR="#FF8C00"]Leader[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• m2020
            عضو عادی
            • May 2014
            • 293

آقای امیدوار عزیز چندروز پیش ازتون سوالی پرسیدم جوابی ندادید؟ازتون پرسیدم مقدار تولید وفروش سال92 و93 خکاوه رو اعلام کنید. ازتون خواهش میکنم جواب بدید(البته من خودم میدونم برا روشن شدن افکار عزیزانی که نمیدونن) پرسیدم

نظر

• omidvar
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 796

در اصل توسط Quince پست شده است View Post
              ممكنه منظورت رو واضح بگي
              ممنون

من از شما میپرسم ایا شما حاضرید برای سهمی که مثلا 50 تومن ارزش داره 100تومن برای خرید حق تقدم پرداخت کنیداونم بعداز شش ماه سهم بنامتون بشه ؟نوبت قبل هم خکاوه افزایش سرمایه داد کسی بجز سهامدار عمده حق تقدمهارو نخرید بعدشم کل شرکت رو با این روش مال خود کردنند ودر واقع با اجبا ر وسیاست سهامدار جز رو نقطه کردنند واین بازی ادامه دارد اصراری ندارم خودتون بیشتر تحقیق کنید

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• omidvar
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 796

در اصل توسط m2020 پست شده است View Post
                آقای امیدوار عزیز چندروز پیش ازتون سوالی پرسیدم جوابی ندادید؟ازتون پرسیدم مقدار تولید وفروش سال92 و93 خکاوه رو اعلام کنید. ازتون خواهش میکنم جواب بدید(البته من خودم میدونم برا روشن شدن افکار عزیزانی که نمیدونن) پرسیدم
                میبخشید سوالتون رو ندیدم فعلا خدمتتون عارضم که بنده بیشتر تکنیکال کار میکنم وکمی هم بنیادی ولی در رابطه با خکاوه به امار تولید وفروش واین قبیل مسایل کاری نداشته باشید اینکه این سهم سر زبونها افتاده دلیلش قرارداد اتی شرکت میباشد که با توافق هسته ای گره خورده حدودا سه سال پیش هم همین ماجرا بود وبنده ودوستان در الگوهای خکاوه یک سروشانه کف با هدف صد درصد رشدمشاهده کردیم وتکسهم شدیم ولی طولی نکشید که ان الگوی قطعی فیل شد ودفیفا سرمایه ما به نصف تقلیل پیدا کرد مخلص کلام اوضاع بهیچ وجه قابل پیش بینی نمیباشد فعلا دست به عسا حرکت میکنیم هیچ توصیه ای برای هیچ عزیزی ندارم به معبودم قسم خشنودم از منفعت دوستان ویسیار غمگین از ضررانها گر چه هیچیک از ما همدیگر را ندیده ایم ولی بطریقی قلبمان با هم وبرای هم باید بتپد واگر اینگونه نباشد بهتراست که نتپد ما نباید سود خود را در ضرر وگمراه کردن دیگری ببینیم بلکه باید با همفکری وروشنگری سهامی را انتخاب کنیم که از سود ورشد ان شرکت سود ببریم

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• Quince
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 189

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                  من از شما میپرسم ایا شما حاضرید برای سهمی که مثلا 50 تومن ارزش داره 100تومن برای خرید حق تقدم پرداخت کنیداونم بعداز شش ماه سهم بنامتون بشه ؟نوبت قبل هم خکاوه افزایش سرمایه داد کسی بجز سهامدار عمده حق تقدمهارو نخرید بعدشم کل شرکت رو با این روش مال خود کردنند ودر واقع با اجبا ر وسیاست سهامدار جز رو نقطه کردنند واین بازی ادامه دارد اصراری ندارم خودتون بیشتر تحقیق کنید
                  يعني اگه پيش فروش 15 دقيقه اي و پيش پرداخت 500 مليوني و شايعه فروش 20% شركت و … بيخيال شيم توليد و روند سودسازي عملياتي رو ميشه نديده گرفت بدون اينا پس چه بايد كرد؟ كدوم شركت بدون صورت هاش قابل تحليله. كاملا معلومه شركت در آستانه تحوله
                  اگه شما ركب خوردي و سرمايه شما نصف شده ما بايد بيخيال سهم بشيم ؟!
                  اينكه قيمت سهم زير 100 تومنه مثلا 50 تومن بعد افزايش سرمايه شما توجه كردي اول كه اين افزايش از تجديده و نيازي به خريد حق تقدم هاي خريداري نشده نداره؟!
                  اگه از آورده بود آره ولي مگه از تجديد هم نياز به واريز 100 تومنه ؟!؟!؟!؟!
                  بهتر يه ذره مطالعه بفرماييد راجع به قواعد افزايش از تجديد ارزيابي يا انباشته و متوجه بشيد كهاين نوع از افزايش نيازي به واريز نداره و بزودي هم قابل ثبته
                  ما هم اگه اينچيزا رو ندانيم مستحق ضررهاي بزرگي كه شما دچارش شدي هستيم !!!!
                  بنده استراتژيم رو گفتم و بهتره شما سمت اين سهما نياي بخصوص وقتي قواعدشو بلد نيستي
                  در ضمن منم همدرد ضررهاتون بدونيد دوست عزيز … ما هم راضي به ضرر كسي نيستيم البته شرطش اينه كه اطلاع كافي از عملكرد و عواقبمون داشته باشيم

----—----------------------------
                  در ضمن تسليت ميگم اربعين حسيني رو به شما و دوسنان
                  شهید مطهری ميفرمايد شهادت امام حسین ع سه مرحله دارد :
                  - شهادت تن به دست یزید
                  - شهادت نام به دست دشمنانش
                  - شهادت هدف به دست اهل منبر ناآگاه
                  آخرین ویرایش توسط Quince؛ 2014/12/13, 11:34.

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

خکاوه ولوو پیش فروش کرد ولی هنوز ولوو برنگشته ..جالبه ..مملکت ما همینه ...میگند اگر ولوو برنگشت چینی های بنجل را به جاش میفروشیم ..

نظر

• Quince
                      عضو عادی
                      • Mar 2013
                      • 189

خب اگه اينطوريه چرا رصد ميكني كه كجا و در چه قيمتي وارد شي
                      من جات بودم اين سهمو خط ميزدم نه هي حواسم بهش باشه … يعني انصافا تا ولوو نيومده از اين سهم بخري نشونگر خيلي چيزاست ؟!؟
                      جالبه يكي مياد هنو فرق افزايش تجديد با آورده رو نميدونه و بقيه رو از واريز 100 تومن ميترسونه
                      يكيم سهمو قبول نداره و هي منتظره وروده ولي نگران نيومدنه ولوو هست ؟!؟!
                      در ضمن قطعات اين پيش فروش موجوده و انجام ميشه

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

ریسک به ریوارد سهم مناسب است .
                        مثلا اگر 85 تومان خرید شود با نیامدن ولوو و عدم توافق بشه 50 تومان-60 تومان >>35% درصد ضرر
                        ولی اگر آمد85 میشود 180-200 تومان میشود 140% سود
                        نه تعصبی داریم و نه حرفی قطعی .بازار بازی احتمالات است و بس...
                        دوستانی که قصد ورود دارند از 90 در سه پله وارد شوند

نظر

• m2020
                          عضو عادی
                          • May 2014
                          • 293

سلام خدمت دوستان مخصوصا اقای امیدوار وحیدر ویک سوال از خدمت شما دوستان دارم. اگه شرکتی وضع تولید وفروشش خوب نباشه و با سرو صدا کردن تو سایتها وفرومها بیارنش بالا واز نظر تکنیکالی در اون لحظه خوب باشه شما دوستان با توجه به تکنیکال میخرین یا از نظر اوضاع داخلی شرکت .خواهشن طفره نرید ومطمینم فهمیدید منظورم از این سوال چیه پس شفاف باشید لطفا

نظر

• Quince
                            عضو عادی
                            • Mar 2013
                            • 189

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                            ریسک به ریوارد سهم مناسب است .
                            مثلا اگر 85 تومان خرید شود با نیامدن ولوو و عدم توافق بشه 50 تومان-60 تومان >>35% درصد ضرر
                            ولی اگر آمد85 میشود 180-200 تومان میشود 140% سود
                            نه تعصبی داریم و نه حرفی قطعی .بازار بازی احتمالات است و بس...
                            دوستانی که قصد ورود دارند از 90 در سه پله وارد شوند
                            حتما شمام چيزايي رو كه نميدوني ميزاري تا بياد پايين كه ريسك به ريواردت مناسب تر بشه
                            الان بگو ببينم از كجا فهميدي كه پيش فروشو انجام شده تحويل نميشه؟!
                            در ضمن با اومدن و قرارداد ولو سهم ميره براي قيمت بالار 500 نه 200
                            200 مال خبر افزايش و كليدخوردنشه رياضي دان احتمال دان
                            ناراحت نميشي بگم شما 2-3 ماهه ميبيني من همين پروسه رو برا قيمتاي 600-700 تا نهايت اسفند سال بعد ميدونم … همچين جا بمونين با اين نوسانگيريا كه …

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

در اصل توسط Quince پست شده است View Post
                              حتما شمام چيزايي رو كه نميدوني ميزاري تا بياد پايين كه ريسك به ريواردت مناسب تر بشه
                              الان بگو ببينم از كجا فهميدي كه پيش فروشو انجام شده تحويل نميشه؟!
                              در ضمن با اومدن و قرارداد ولو سهم ميره براي قيمت بالار 500 نه 200
                              200 مال خبر افزايش و كليدخوردنشه رياضي دان احتمال دان
                              ناراحت نميشي بگم شما 2-3 ماهه ميبيني من همين پروسه رو برا قيمتاي 600-700 تا نهايت اسفند سال بعد ميدونم … همچين جا بمونين با اين نوسانگيريا كه …
                              زیاد عصبانی نشید
                              کجا گفتم تحویل نمیشه گفتم اگر ولوو نیاد تحویل نمیشه اگر بیاد که تحویل میدند .
                              شما هم بهتره تعصب نداشته باشید همینطور که عرض شد بازی بازی احتمالات است ولوو ممکنه بیاد ممکنه نیاد. هیچ کس هم قطعی نمیتونه بگه..کسی که با قاطعیت صحبت میکنه ناشی بازار است
                              فکر کنم بیش از یک سالی هست خکاوه دارید؟! اگر 160 میفروختید 75 مجددا خرید میکردید چقدر سود برای شما داشت؟این همان نوسانگیری است که شما بر آن ایراد وارد کردید

نظر

• masoud ramezani
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 587

فروشی نیست

نظر

در حال کار...
                                X