click to register
صفحه 106 از 509 نخست ... 65696103104105106107108109116156206 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1,051 به 1,060 از 5089

موضوع: سايپا ديزل‌ (خكاوه)

عضو فعال
    تشکر شده 106,904 بار در 32,688 ارسال

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

در روزهای گذشته و هفته پیش برخی دوستان اصرار داشتن که بگن خکاوه داره استارت میزنه !!! و اتفاقا در همون روزها که یکی دو روزی مثبت شد حقوقی هم فروشنده شد !

در دو روز گذشته هم زودتر از همه خودرویی ها صف فروش شد ! از اونطرف توی بازار وبصادر با p/e معادل 8 ! قیمتش تقریبا در محدوده همین خکاوه هست !!!

عضو فعال مصطفی مصری پور آواتار ها
    تشکر شده 37,784 بار در 6,672 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط negarminavi نمایش پست ها
    در روزهای گذشته و هفته پیش برخی دوستان اصرار داشتن که بگن خکاوه داره استارت میزنه !!! و اتفاقا در همون روزها که یکی دو روزی مثبت شد حقوقی هم فروشنده شد !

در دو روز گذشته هم زودتر از همه خودرویی ها صف فروش شد ! از اونطرف توی بازار وبصادر با p/e معادل 8 ! قیمتش تقریبا در محدوده همین خکاوه هست !!!
    از اون قیمتی که دوستان گفتن نهایت 70 ريال پایینتر اومده و ضمن اینکه الان صف فروش نیست که کسی گیر کرده باشه. هر تریدی حد ضرر داره و باید بهش پایبند باشید
    یادمه شما اونوقت که خکاوه 80 تومن، خودرو 218 و خساپا 200 بود از کشف نیرنگ و فریب دولت به وجد اومده و همه رو تشویق به فروش میکردید و چند هفته ای که بازار مثبت بود کمتر از شما خبر داشتیم!!!
    حالا هم بازار دوباره مثبت میشه. پیشاپیش روزه سکوت مقبول درگاه حق
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

3. 19 کاربر به خاطر ارسال مفید مصطفی مصری پور از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط مصطفی مصری پور نمایش پست ها
    از اون قیمتی که دوستان گفتن نهایت 70 ريال پایینتر اومده و ضمن اینکه الان صف فروش نیست که کسی گیر کرده باشه. هر تریدی حد ضرر داره و باید بهش پایبند باشید
    یادمه شما اونوقت که خکاوه 80 تومن، خودرو 218 و خساپا 200 بود از کشف نیرنگ و فریب دولت به وجد اومده و همه رو تشویق به فروش میکردید و چند هفته ای که بازار مثبت بود کمتر از شما خبر داشتیم!!!
    حالا هم بازار دوباره مثبت میشه. پیشاپیش روزه سکوت مقبول درگاه حق
    شاخص 2000 واحد رفته پایین تو همین چند روزی که روحانی اومد و گفت نشانه های رونق اقتصادی ملموس شده ! حالا 200 واحد اومده بالا اونم با این وضع میگید بازار مثبت !!!

بنده گفتم اونایی که هی میگفتن استارت خکاوه کجا هستن ؟ استارت یعنی یک روز 4 درصد مثبت خوردن و بعدش صف فروش شدن؟؟ تا خودرویی ها منفی میشن خکاوه میره به صف فروش !!! هر دفعه حقوقی اومد تو این سهم عرضه کرد رفت و قیمتهای پایینتر رو هم دید ولی یه عده هی میگن استارت خکاوه !!!!

در مورد فریب دولت همه دوستان تقریبا به اون نتیجه رسیدن و همین الان موضع برخی دوستان در تاپیکهای مختلف رو در مورد سخنان وزیر اقتصاد و نحوه حمایت از بازار بخونید تا متوجه بشید که کی روزه سکوت گرفته !!! 6 ماه پیش من همین حرفها رو میزدم و برخی از همین دوستان کلی بد و بیراه میگفتن و انگ میزدن که اینها مخالف دولت هستن و .... حالا خودشون به همون نتایج رسیدن

5. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید negarminavi از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال mjtb آواتار ها
    تشکر شده 2,711 بار در 559 ارسال

شاخص 2000 واحد رفته پایین تو همین چند روزی که روحانی اومد و گفت نشانه های رونق اقتصادی ملموس شده ! حالا 200 واحد اومده بالا اونم با این وضع میگید بازار مثبت !!!

بنده گفتم اونایی که هی میگفتن استارت خکاوه کجا هستن ؟ استارت یعنی یک روز 4 درصد مثبت خوردن و بعدش صف فروش شدن؟؟ تا خودرویی ها منفی میشن خکاوه میره به صف فروش !!! هر دفعه حقوقی اومد تو این سهم عرضه کرد رفت و قیمتهای پایینتر رو هم دید ولی یه عده هی میگن استارت خکاوه !!!!

در مورد فریب دولت همه دوستان تقریبا به اون نتیجه رسیدن و همین الان موضع برخی دوستان در تاپیکهای مختلف رو در مورد سخنان وزیر اقتصاد و نحوه حمایت از بازار بخونید تا متوجه بشید که کی روزه سکوت گرفته !!! 6 ماه پیش من همین حرفها رو میزدم و برخی از همین دوستان کلی بد و بیراه میگفتن و انگ میزدن که اینها مخالف دولت هستن و .... حالا خودشون به همون نتایج رسیدن
    خوشم مياد شما اعتقاد داري هر چي ميگي بقيه هم by default به همون نتيجه ميرسن.
    صددرصد صحبت رئيس جمهور محترم و "منتخب" آقاي روحاني مبني بر ملموس بودن نشانه هاي رونق اقتصادي باعث افت بازاره، نه اعلام اسامي دزداي دولت معجزه هزاره! بنده خداها پولي دستشون نبوده كه، يه چندهزار ميليارد ناقابل! اصن اين رقما كه تأثير نداره، مهم صحبتهاي روحانيه كه چون مقبوليت و محبوبيت رو داره از دست ميده بازار به حرفاش واكنش منفي نشون ميده، بعـــــله!

7. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید mjtb از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال m.r_moradi آواتار ها
    تشکر شده 16,670 بار در 2,579 ارسال

خانم مینوی فکر کنم شما هنوز درک روشنی از فروم و فروم نویسی ندارید،بخوام خیلی ساده براتون توضیح بدم فروم محل تبادل نظرات و اطلاعات است،بدیهی ترین نکته اینه که نظر هرکسی میتونه اشتباه باشه،ضمن اینکه درمورد درست یا اشتباه بودن نظرات در مودر خکاوه هم اقای مصری پور پاسخ شما رو دادن!

واقعا شما دیگه شورشو در اوردی!ما که تا حالا یه تحلیل از شما ندیدیم،کدوم سهم رو شما فرمودید صعود میکنه تا حالا؟!اخه من نمیفهمم چرا اینقدر از غر زدن لذت میبرید!خدار حم کنه به شوهر شما!

نمیخواستم جواب شما رو بدم،اما ظاهرا اگه جوابتون داده نشه فکر میکنید فرار کردیم!!!نه سر کار خانم،هستیم...

پ.ن:هرچند به شخصه هیچ اصراری به صعودی بودن خکاوه نکردم و صرفا نظرم رو گفتم،چون فکر میکردم 110 رو راحت ببینه اما اشتباه میکردم و نظر مصطفی عزیز درست بود و مقاومت 105 عمل کرد...
    تمام سال من بی تو...

9. 16 کاربر به خاطر ارسال مفید m.r_moradi از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال مصطفی مصری پور آواتار ها
    تشکر شده 37,784 بار در 6,672 ارسال

خدا رو شکر که همه به حرفهای شما رسیدن پس رسالتتون به خوبی انجام شده
    پیشاپیش ممنون بابت ارشاد همه
    فکر کنم از تعداد تشکر پای پستاتون بشه فهمید...
    خیلی نمیخوام بحث کنم چون ماشالا در هر حوزه ای استاد هستید. جامعه شناسی، سیاست، اقتصاد و ...
    من نگفتم بازار مثبته، گفتم بازار داره مثبت میشه آماده سکوت و لو چند روزه باشید وگرنه ما که عادت داریم شما رو در روزهای منفی پرکار و پرانرژی روی اعصاب بقیه ببینیم.
    ضمنا حتی اگر قبول کنیم که از 6 ماه پیش و دقیقا در پیک بازار هشدار دادید، الان خیلی از نمادهای خودرویی بالاتر از اون سقفها دارن معامله میشن...
    دوستان خکاوه ای هم ببخشید که توی تاپیکتون چند خطی حاشیه رفتیم
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

11. 13 کاربر به خاطر ارسال مفید مصطفی مصری پور از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط m.r_moradi نمایش پست ها
    خانم مینوی فکر کنم شما هنوز درک روشنی از فروم و فروم نویسی ندارید،بخوام خیلی ساده براتون توضیح بدم فروم محل تبادل نظرات و اطلاعات است،بدیهی ترین نکته اینه که نظر هرکسی میتونه اشتباه باشه،ضمن اینکه درمورد درست یا اشتباه بودن نظرات در مودر خکاوه هم اقای مصری پور پاسخ شما رو دادن!

واقعا شما دیگه شورشو در اوردی!ما که تا حالا یه تحلیل از شما ندیدیم،کدوم سهم رو شما فرمودید صعود میکنه تا حالا؟!اخه من نمیفهمم چرا اینقدر از غر زدن لذت میبرید!خدار حم کنه به شوهر شما!

نمیخواستم جواب شما رو بدم،اما ظاهرا اگه جوابتون داده نشه فکر میکنید فرار کردیم!!!نه سر کار خانم،هستیم...

پ.ن:هرچند به شخصه هیچ اصراری به صعودی بودن خکاوه نکردم و صرفا نظرم رو گفتم،چون فکر میکردم 110 رو راحت ببینه اما اشتباه میکردم و نظر مصطفی عزیز درست بود و مقاومت 105 عمل کرد...
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصطفی مصری پور نمایش پست ها
    خدا رو شکر که همه به حرفهای شما رسیدن پس رسالتتون به خوبی انجام شده
    پیشاپیش ممنون بابت ارشاد همه
    فکر کنم از تعداد تشکر پای پستاتون بشه فهمید...
    خیلی نمیخوام بحث کنم چون ماشالا در هر حوزه ای استاد هستید. جامعه شناسی، سیاست، اقتصاد و ...
    من نگفتم بازار مثبته، گفتم بازار داره مثبت میشه آماده سکوت و لو چند روزه باشید وگرنه ما که عادت داریم شما رو در روزهای منفی پرکار و پرانرژی روی اعصاب بقیه ببینیم.
    ضمنا حتی اگر قبول کنیم که از 6 ماه پیش و دقیقا در پیک بازار هشدار دادید، الان خیلی از نمادهای خودرویی بالاتر از اون سقفها دارن معامله میشن...
    دوستان خکاوه ای هم ببخشید که توی تاپیکتون چند خطی حاشیه رفتیم
    قبلا هم گفتم من صرفا برا تشکر پست نمیزنم ، یه عده هی پست بزنن استارت خکاوه و همه هم زیرش تشکر بزنن ! شاید این میشه درک روشنی از فروم و فروم نویسی !

13. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید negarminavi از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال سيد ياسر شريعت آواتار ها
    تشکر شده 37,217 بار در 4,825 ارسال

درود بر شما؛

سرکار خانم مینوی گرامی واقعیتش این چند ماهه که هر از چندگاهی مطالب شما رو در تاپیک های مد نظرم مثل اخبار و شاخص و... دنبال می کردم شاید 1 به 10 هم ازتون مطلب مثبت ندیدم. کاری به این دولت و اون دولت ندارم و اصلا بحث ماهوی نمی خوام با شما داشته باشم اما قطعا این همه بدبینی تاثیر بدی روی زندگی خودتون هم خواهد گذاشت. برادرانه عرض می کنم بهتره سعی کنیم دید منفی رو از نگاهمون پاک کنیم. انرژی مثبتی که دید مثبت به خود فرد برمیگردونه قطعا ارزشش بیشتر از "دیدی گفتم ها"ی بد بینان خواهد داشت.
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

15. 22 کاربر به خاطر ارسال مفید سيد ياسر شريعت از ایشان تشکر کرده اند:

Banned
    تشکر شده 776 بار در 235 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط سيد ياسر شريعت نمایش پست ها
    درود بر شما؛

سرکار خانم مینوی گرامی واقعیتش این چند ماهه که هر از چندگاهی مطالب شما رو در تاپیک های مد نظرم مثل اخبار و شاخص و... دنبال می کردم شاید 1 به 10 هم ازتون مطلب مثبت ندیدم. کاری به این دولت و اون دولت ندارم و اصلا بحث ماهوی نمی خوام با شما داشته باشم اما قطعا این همه بدبینی تاثیر بدی روی زندگی خودتون هم خواهد گذاشت. برادرانه عرض می کنم بهتره سعی کنیم دید منفی رو از نگاهمون پاک کنیم. انرژی مثبتی که دید مثبت به خود فرد برمیگردونه قطعا ارزشش بیشتر از "دیدی گفتم ها"ی بد بینان خواهد داشت.
    برای اولین باره می بینم کسی با شخصیت صحبت می کنه ، من به بحث خانوم میناوی کاری ندارم ، کلا خیلی شیک و با شخصیت صحبت کردید
    بنده خکاوه دارم و تا رسیدن به حداقل 600 تومن هم نخواهم فروخت
    هرچند به نظر من سرمایه گذاری در خودرو درست نیست و از مزیت اقتصادی برخوردار نیست ولی خوب در حال حاضر دولت عزمش برای حمایت از این صنعت راسخه
    و ما هم اومدیم بورس سود کنیم

17. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید sonami2616 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال m.r_moradi آواتار ها
    تشکر شده 16,670 بار در 2,579 ارسال

قبلا هم گفتم من صرفا برا تشکر پست نمیزنم ، یه عده هی پست بزنن استارت خکاوه و همه هم زیرش تشکر بزنن ! شاید این میشه درک روشنی از فروم و فروم نویسی !
    فروم نویسی یعنی تبادل اطلاعات و نظرات،نه مچ گیری،چون اصلا قرار نیست همه ی نظرات درست باشه و کسی هم نمیتونه چنین ادعایی بکنه که کسی مثل شما بخواد مچش رو بگیره!!!!

در ضمن تعداد تشکر زیر پست های امثال مصطفی و سید به خاطر سابقه ی خوبشون تو تحلیل و مرام و معرفت هست،چیزی که تا حالا از شما ندیدیم...

با عرض پوزش از همه ی دوستان و ناظر محترم سایت بابت پست های نامرتبط،بحث تمام.
    تمام سال من بی تو...

19. 9 کاربر به خاطر ارسال مفید m.r_moradi از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع