click to register
صفحه 112 از 509 نخست ... 1262102109110111112113114115122162212 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1,111 به 1,120 از 5089

موضوع: سايپا ديزل‌ (خكاوه)

عضو عادی
    تشکر شده 120 بار در 51 ارسال

پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

یک دو سال پیش پلوله خریدیم 40-50 تومن، همه میگفتن شرکت زیانده، زیان انباشته، بدبخت خوار، ذلیل و ... برا چی میخری اتفاقا بسته شد برا اعلام ورشکستگی کلا، نماد هم بسته شد و از بورسم انداختنش بیرون! سال قبل هم باز شد رفت تا 300 تومن الانم که بعضیا منتظرن بره بالا 500 تومن، حالا کدوم سهام رو ما نگه داشتیم تا 7-8 برابر شد که پلوله شد و برا ما خیر داشت. پس دوستان بهتره دعا کنید خکاوه هم بیشتر زیان ده بشه و کلا ورشکست بشه و از بورس بندازنش بیرون!!! این " نحس های آیه یاس خونم " کمک کنن، ببینیم اگه خدا بخواد بشه یه پلوله دیگه.

2. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید Reza1313 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 106,904 بار در 32,688 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط Reza1313 نمایش پست ها
    یک دو سال پیش پلوله خریدیم 40-50 تومن، همه میگفتن شرکت زیانده، زیان انباشته، بدبخت خوار، ذلیل و ... برا چی میخری اتفاقا بسته شد برا اعلام ورشکستگی کلا، نماد هم بسته شد و از بورسم انداختنش بیرون! سال قبل هم باز شد رفت تا 300 تومن الانم که بعضیا منتظرن بره بالا 500 تومن، حالا کدوم سهام رو ما نگه داشتیم تا 7-8 برابر شد که پلوله شد و برا ما خیر داشت. پس دوستان بهتره دعا کنید خکاوه هم بیشتر زیان ده بشه و کلا ورشکست بشه و از بورس بندازنش بیرون!!! این " نحس های آیه یاس خونم " کمک کنن، ببینیم اگه خدا بخواد بشه یه پلوله دیگه.
    دوست عزیز من خودم با مسایل پلوله از سالهای قبل آشنا هستم و در سالهای مختلف سهامدار اون بودم و در سالهای اخیر هم همینطور، اما پلوله یکی از دلایل تغییر وضعیتش شکایت به دادگاه بابت بهره های اخذ شده ناشی از دیرکرد اقساط بوده و دادگاه هم موافقت کرده و صورتهای مالی 4-5 سال اخیر این شرکت قرار شده اصلاح بشه و زیان انباشته شرکت تبدیل به سود میشه به احتمال زیاد. این روند تا گرفتن حکم دادگاه چندین سال طول کشید و این مورد در مورد خکاوه اصلا مطرح نشده تا حالا و اگر هم بشه روند دادگاه و .... چندین سال طول خواهد کشید !

از طرف دیگه پلوله از بحث تحریم و افزایش نرخ ارز هم با افزایش تقاضای برای فروش محصول مواجه شده و در این مورد خکاوه وضعیتی کاملا معکوس داره نسبت به پلوله. درواقع تغییراتی که در پلوله اتفاق افتاده از لحاظ بنیادی قابل توجه و بسیار حایز اهمیت هست در حالیکه خکاوه شرایط دیگری داره

4. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید negarminavi از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی

نقل قول نوشته اصلی توسط negarminavi نمایش پست ها
    دوست عزیز من خودم با مسایل پلوله از سالهای قبل آشنا هستم و در سالهای مختلف سهامدار اون بودم و در سالهای اخیر هم همینطور، اما پلوله یکی از دلایل تغییر وضعیتش شکایت به دادگاه بابت بهره های اخذ شده ناشی از دیرکرد اقساط بوده و دادگاه هم موافقت کرده و صورتهای مالی 4-5 سال اخیر این شرکت قرار شده اصلاح بشه و زیان انباشته شرکت تبدیل به سود میشه به احتمال زیاد. این روند تا گرفتن حکم دادگاه چندین سال طول کشید و این مورد در مورد خکاوه اصلا مطرح نشده تا حالا و اگر هم بشه روند دادگاه و .... چندین سال طول خواهد کشید !

از طرف دیگه پلوله از بحث تحریم و افزایش نرخ ارز هم با افزایش تقاضای برای فروش محصول مواجه شده و در این مورد خکاوه وضعیتی کاملا معکوس داره نسبت به پلوله. درواقع تغییراتی که در پلوله اتفاق افتاده از لحاظ بنیادی قابل توجه و بسیار حایز اهمیت هست در حالیکه خکاوه شرایط دیگری داره
    درسته پلوله یکی از دلایل تغییر وضعیتش شکایت به دادگاه بود و حکم دادگاه هم چندین سال طول کشید، ولی سهم یکسال، یکسال و نیم بسته بود، اما موضوع اصلی اینه که پلوله جدای از این شکایت، سود عملیاتیشم بالا رفته و این تحلیل ها و بررسی دلایل سوددهیش الان داره انجام میشه و بقول معروف " معما چو حل گشت آسان شوده " در حالی که سالهای قبل در مورد همین پلوله میگفتن کارش تمومه باید درش تخته بشه بره پی کارش و ....
    بحث الان در مورد خکاوه هم همینه، طوری در موردش حرف میزنن که انگار شرکتیه مال دو نفر و اگه جواب نداد جم میکنن میرن دنبال یه کار دیگه، بالاخره این شرکت ( بهمراه خاور ) دارن مقداری از نیاز کشور رو به ماشین سنگین تامین میکنن ( مونتاژ) و بسیار بعیده که دولت بیاد در این دو شرکتو تخته کنه بره مستقیم ماشین وارد کنه، اگه برای سروسامان دادن یا بهبود و یا هر کار دیگه ای هم بنا به تغییری باشه دولت زیر بنای کار رو تو همین دو شرکت انجام میده و این دو شرکت ( و شاید بهمراه شرکت های جدید دیگه ای که بعدا بیان ) باید شرایطی رو ایجاد کنن تا نیاز کشور خیلی بهتر از الان تامین بشه. و این با گذشت زمان انجام خواهد شد. علت زیاد افت قیمت الانشم اینه که یه عده برا نوسان میخرن دو دقیقه نگذشته میگن حد ضرر فعال شد خدا بده برکت، کف قیمت میزارن برا فروش، سهمم 4 درصد منفی میخوره و فردا روز از نو روزی از نو همین آش و همین کاسه. ( پلوله هم اون موقع میشد 40 میرفت تا 80 و بالاتر دوباره میشد 40 تومن ) غیر از پلوله کمباین سازی هم شباهت بیشتری به خکاوه داره قیمت 50 تومنش با افزایش سرمایه چقدر شده
    ویرایش توسط Reza1313 : 2014/06/23 در ساعت 23:57

عضو فعال ابوذر آواتار ها
    تشکر شده 2,513 بار در 603 ارسال

من هم این سهم را حدود 9 سال پیش مثلا قیمت کف اون موقع 320 تومان !!!خریدم سهم های دیگری هم طی این سالها خریدم مثل پارس قوطی که 100 تومان هم همان موقع سود داد اما الان حداقل 5 ساله که اسم اون رو هیچ کجا پیدا نمیکنید قند پارس -فرومولیبدین و...که اصلا اصل وفرع پول سهامدار را خوردن وسازمان بورس هم میگه به من چه صد رحمت به گلد کوئیست یه سکه فلزی به طرف میداد سهام شرکتهای اینجوری ریسک بسیار زیادی دارد که یک طرفش دود شدن اصل پول میباشد .

عضو عادی

نقل قول نوشته اصلی توسط ابوذر نمایش پست ها
    من هم این سهم را حدود 9 سال پیش مثلا قیمت کف اون موقع 320 تومان !!!خریدم سهم های دیگری هم طی این سالها خریدم مثل پارس قوطی که 100 تومان هم همان موقع سود داد اما الان حداقل 5 ساله که اسم اون رو هیچ کجا پیدا نمیکنید قند پارس -فرومولیبدین و...که اصلا اصل وفرع پول سهامدار را خوردن وسازمان بورس هم میگه به من چه صد رحمت به گلد کوئیست یه سکه فلزی به طرف میداد سهام شرکتهای اینجوری ریسک بسیار زیادی دارد که یک طرفش دود شدن اصل پول میباشد .
    اول : قیمت خرید 55 تا 35 تومن یک دو سال پیش رو داریم میگیم نه قیمت 4000-5000 تومن چند سال پیش اونو!!! تو پست قبلم گفتم امیدوارم این سهم مث پلوله یا کمباین سازی که شباهت بیشتری به خکاوه داره بشه.( گر چه این سهم فعلا اینطور نیست و قیمتش دو برابر قیمت الان بشه شاهکار کرده.)
    دوم : مگه تو این اوضاع سهم های دیگه تو سودن، اکثرا قیمتها نصف شده، اینم مث بقیه.

8. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید Reza1313 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال ابوذر آواتار ها
    تشکر شده 2,513 بار در 603 ارسال

اول : قیمت خرید 55 تا 35 تومن یک دو سال پیش رو داریم میگیم نه قیمت 4000-5000 تومن چند سال پیش اونو!!! تو پست قبلم گفتم امیدوارم این سهم مث پلوله یا کمباین سازی که شباهت بیشتری به خکاوه داره بشه.( گر چه این سهم فعلا اینطور نیست و قیمتش دو برابر قیمت الان بشه شاهکار کرده.)
    دوم : مگه تو این اوضاع سهم های دیگه تو سودن، اکثرا قیمتها نصف شده، اینم مث بقیه.
    متوجه منظور من نشدی من فروردین 90 رفتم فرومولیبدین تعداد زیادی خریدم چون با حساب کتاب خودم تمام معدنیها رشد کرده بودند جزئ این وقیمتش 70 تومان بود ولی چه شد سهامدار عمده اون ملی مس ماده اولیه به اون نداد وشرکت اعلام ورشکستگی کرد ولی مثل پلوله نشد چون شرکت مادر ملی مس اومد در مناقصه شرکت را بزخری کرد والان دست سهامداران فقط یک برگه سهام است وهر وقت حال داشتن اگر چیزی مانده بود حساب کتاب کنن به سهامدارا بدن .که اون موقع پولی که دست ما رو میگیره با این تورم صفر است .

10. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید ابوذر از ایشان تشکر کرده است:

کاربر ویژه بورسی farshidu آواتار ها
    تشکر شده 27,135 بار در 2,214 ارسال

خکاوه

12. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید farshidu از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی

نقل قول نوشته اصلی توسط ابوذر نمایش پست ها
    متوجه منظور من نشدی من فروردین 90 رفتم فرومولیبدین تعداد زیادی خریدم چون با حساب کتاب خودم تمام معدنیها رشد کرده بودند جزئ این وقیمتش 70 تومان بود ولی چه شد سهامدار عمده اون ملی مس ماده اولیه به اون نداد وشرکت اعلام ورشکستگی کرد ولی مثل پلوله نشد چون شرکت مادر ملی مس اومد در مناقصه شرکت را بزخری کرد والان دست سهامداران فقط یک برگه سهام است وهر وقت حال داشتن اگر چیزی مانده بود حساب کتاب کنن به سهامدارا بدن .که اون موقع پولی که دست ما رو میگیره با این تورم صفر است .
    دوست عزیز من حرف شما رو در مورد فروموليبدن‌كرمان‌ قبول دارم، اما در مورد خکاوه مشکلات شرکت فقط مخصوص این شرکت نیست و کل گروه خودرویی بدلیل تحریم و مشکلات دیگه، کم یا زیاد این مشکلات رو دارن نه مث فروم که به گفته خودتون "با حساب کتاب خودت تمام معدنیها رشد کرده بودند جز فروم" بالاخره کشور نیاز به خودرو داره و باید یک راهی براش پیدا بشه، اگه راهی برای ورود خودرو باشه از همون راه هم قطعات رو میارن داخل مونتاژ میکنن یا شاید هم رفتن برا طراحی داخلی، آخرش باید تکلیف تحریم مشخص بشه، ضمن اینکه بورس هم یعنی پر ریسکترین سرمایه گذاری و دوستان هم نباید 20-25 درصد از سرمایشون رو به هر سهمی تعلق بدن که در شرایط خراب یک سهم با آرامش بتونن جبران کنن.
    بشخصه برای من موردی مثل فروموليبدن‌كرمان‌ پیش نیومده اما یه بنده خدای با سابقه ای یه سهامی داشت مشابه این و زیاد نگران نبود(البته اونقدر تو بورس پول داشت که نگران نباشه) و میگفت هر سال محاسبه کنن دارایی های اون شرکت هم بالا رفته، انشاالله شما هم تو فروموليبدن‌ به حقتون با سود برسی.

14. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Reza1313 از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال bourse آواتار ها
    تشکر شده 8,276 بار در 1,297 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط farshidu نمایش پست ها
    خکاوه

ای بابا شما هم که هر سری یه موج شماری از این سهم میزارید ! جالبه تو همشم 60 تومنو نشونه گرفتن

16. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال bourse آواتار ها
    تشکر شده 8,276 بار در 1,297 ارسال

تا به امروز نمودار های مختلفی از خکاوه تو تایم های مختلف قرار دادم که البته اکثرا تو تایم های بالا بود و برای تشخیص درست یا غلط بودنش به زمان حداقل یکساله نیازه . چند تا نمودار هم تو تایم های پایین قرار دادم که البته تو مواردی تحلیل اشتباه هم داشتم و قیمت بر خلاف اون چیزی که انتظار داشتم حرکت کرد البته همچنان اعتقاد دارم سهم داره کاملا تکنیکالی رفتار میکنه و اگه گهگاهی تحلیلی غلط از اب در میاد مشکل از تحلیلگر هست نه سهم این مورد را هم باید در نظر داشته باشیم نمودار هر چی تو تایم بالاتر باشه تکنیکال پذیر تره . مطمئنا دوستانی که اشنایی مختصری با تکنیکال داشته باشن متوجه نظم و هارمونی زیبایی که تو سیکل های زمانی یکسان شکل گرفته شدن . فکر میکنم از این به بعد شاهد اصلاح زمانی باشیم تا قیمتی حدود 50 روز کاری و بعد از اون شاهد شکل گیری موج 3 بزرگ . این اخرین تحلیل بنده تو تایم های پایین بود و بعد از اون مجددا چارت سهم تو تایم های بالا از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار میگیره . ارادتمند زین العابدینی

18. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید bourse از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع