اولا حرمت سن و سالت را نگه دار.....ثانیا نیازی به اظهار نظر ادم بی سوادی مثل شما نیست ....کارنامه شما در معرفی سهم فسدید و دادن تارگت های نجومی برای همه مشخصه....کارخانه تعطیل بود و شما داشتید اینجا دم از فسدید 600 تومانی میزدید....حداقل به این سن و سال رسیدی بجه گانه رفتار نکن و جو نده....
من میخوام ببینم تو که خیر سرت جیزی سرت میشه جطور به سود 100 تومنی فسدید برای امسال و 200 تومنی برای سال اینده رسیدی...
البته تو همین سایت هم تارگت 1500 و 1000 تومنی هم برای سال دادی که بماند...فقط اقای باسواد برای من مشخص کن فسدید با این بار هزینه های مالی جطور میتونه امسال سود ده بشه.
http://talarebourse.bourex.info/view...r=asc&start=80
در ضمن خدا اون روز را نیاره من بخوام از رو دست تو و امثال تو خرید و فروش کنم....حاظرم سرمایه ام را اتیش بزنم و دنباله رو ادمهای مثل شما نباشم.بنده نه فسدید دارم و نه خکاوه....تو تاپیک فسدید هم بودند کسایی که بوقجی نبودند و قابل احترام بودند و سهامدار بودند و صادقانه مطلب میزدند.تو همین تاپیک هم همینطور....
فقط دیگه از این به بعد جو نده....![]()
دوست عزیز قصد دخالت ندارم فسدید همان سهمی است که در 20 روز کاری 500 درصد رشد داشت یعنی از 100 تومان به 500 تومان رسید باید گاهی اوقات قبول کنیم تاریخ تکرار میشود بخصوص در ایران حال تا آخر سال حدود 6 ماه باقی است شاید هم بالاتر از آن هم را ببیند پلوله یکی از اون سهمهاست خکاوه بهتر از بقیه با تشکر
در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)