35 درصد سبد شد خکاوه و حتما در مجمع شرکت میکنم احتمالا راه خپارس و بازگشایی خپارس را خواهد رفت ...
البته همانطور که همگان میدانند! این سهم در صورت توافق مذاکرات اعداد عجیب و غریبی را میبیند ...
35 درصد سبد شد خکاوه و حتما در مجمع شرکت میکنم احتمالا راه خپارس و بازگشایی خپارس را خواهد رفت ...
البته همانطور که همگان میدانند! این سهم در صورت توافق مذاکرات اعداد عجیب و غریبی را میبیند ...
جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
همانطور که عرض شد....جنس تمدید این بار با تمدید قبلی فرق میکنه.....
سهامداران مستعد و حرفه ایی بازار ایران با یک عقب نشینی تاکتیکی 2 روزه....
اکثر سهام پر بازده را از دست عده ایی عقل کل با 8 درصد کاهش قیمت درآوردند!!!!
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
bashash, m2020, mahzad, mba, rahnama, شهرام, لولی بربط زن, مخبرالدوله
درسته که راه خپارس رو میره ولی از خپارس بهتره . به این دلیل که قرارداد ش با ولو و قطعی شده و پیش فروش خوبی هم داشته وافزایش سرمایه هم در پیش داره.و........
حالا دوشنبه باید در موردش تصمیم بگیرن، احتمال اینکه افزایش سرمایه خوبی از محل تجدید ارزیابی دارایی بده زیاده
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
سلام دوستان
دوستاني که از اخرين تركيب سهام داران عمده سايپا ديزل خبر دارند.
لطف مي کنيد آخرين تركيب سهام دران عمده سايپا ديزل رو به شكل دقيق و روشن اعلام کنيد.
سپاس دار شماييم.
روند حرکت تجاری سازها با سواری سازها بسیار متفاوت است....
نوسان قیمت ارز در محدوده نوسانات تورمی تاثیر مهمی بر عرضه و تقاضا در بازار
تجاری سازها نخواهد داشت...
مهمترین متغیر برای رشد و سودآوری تجاری سازها راه اندازی تامین قطعات و تامین ارز لازم
و هم چنین نقدینگی لازم برای بگردش درآوردن تولید است که اینکار از ابتدای این دولت صورت گرفته
و روند آن تسریع میگردد...
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
یکی از دوستان بیاید سناریور پیش روی این سهم را بگوید
دوشنبه مجمع است
اگر افزایش سرمایه اکی شود (که می شود) ایا در همون جلسه اعمال می شود یا نه فقط تصمیمش تو اون جلسه است و در اینده بسته می شود
اگر بسته شد تقریبا چند وقت طول می شود سهام جایزه به سهم تبدیل شود. کارهای اداری سهم ها با هم متفاوت است. بعضی سهم ها خیلی زود این فرایند را انجام می دهند
اگرم افزایش را قبول نکنند چه اتفاقی می افتد ؟ چند وقت طول می کشد !
ممنون
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
در این مجمع در خصوص انحلال یا ابقای شرکت بحث میشود. یکی از راهکارهای ابقا افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی هاست که اگر در این مجمع تصمیم بر این موضوع بگیرند بعدا باید ارزیابی کارشناسی شود و درخواست افزایش و گزارش توجیهی ان برای بورس ارسال شود و بورس پس از بررسی و تایید انرا در کدال قرار میدهد و به شرکت 2 ماه وقت برای این کار میدهد. کل این فرایند بنظرم تا عید طول میکشد. اما چیزی که سهم را کوتاه مدتی تحت تاثیر قرار میدهد همان تصمیم مجمع است
طبق ماده 141 قانون تجارت، هر شرکتی که زیان انباشته ان به اندازه نصف سرمایه اصلی شود باید تصمیم گیری در مورد ان بشود. فعلا زیان انباشته خکاوه بیش از دو برابر اصل سرمایه است. پس طبق ماده 141 حداقل باید 300 درصد افزایش سرمایه بدهد ( اگر در مجمع تصمیم بگیرند ). حال شرکت میتواند این کار را در دو مرحله ولی طی یکسال انجام دهد
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
خکاوه داراییهایش که یحتمل زمین است چقدر است
خپارس هم قبلا خیلی داشت الان چقدر ارزش دارایی دارد
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)