ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
تو چند پست قبلیم خدمت دوستان عرض کردم که سهامداری کنید و مطمین باشید سود حداقل چند صددرصدی بهتون میده.البته هرکس مختار هرطور که صلاح میدونه عمل بکنه.چون میزان فروش شرکت امسال خیلی خوب شده وسهم 40 درصدی فروش تو بازار داره.واین با اطمینان بهتون میگم که در گزارش 9 ماهه زیانش خیلی کمتر میشه وبا افزایش 200 درصدی از تجدید ارزیابی زیانش و صفر میکنه وبرا سال 94 حتما سود ده خواهد شد. بدون در نظر گرفتن قرارداد با ولوو.حالا تصمیم با شما عزیزان پر سود و سلامت باشید
تا دیروز کسی حاضر نبود قاسم رو توی منفی 5 بخره امروز مثبت 5 فردا هم خریدند خکاوه هم همینطور خیلی ها منتظرند صف جمع بشه بخرند ولی حیف کسی از این رفتارهای هیجانی درس نمیگیرد
90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معاملهگر
97 تومان حمایت خوبی داره خرید در این محدوده کم ریسک هست.
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
وضعیت شرکت روبه بهبوده ولی فقط از یک امر میترسم و آن عدم توافق و در نتیجه ی آن عدم برگشت ولوو است . اکر ولوو را قطعی بدانیم قیمتش مفت ااندر مفته ولی اگر ولوو برنگرده قیمتش مناسبه
اقای امیدوار عزیز بنده هیچ اصراری ندارم که کسی این سهم بخره بفروشه یا هرچیزی که شما فکر میکنی .من بخاطر کسانی پست میزنم که میخان با این سهم بمونن.احتیاجی هم به بز وبهار نداره یک سوال از شما دارم که امیدوارم جوابم بدید:میزان فروش سال92 و 93 خکاوه رو میتونید بهم بگید البته من خودم میدونم فقط به بنده منت بذارید و جواب این سوالم بدید. با تشکر
گزارشش بیش از پیش نشونه بهبود روند هست ..
مقداری از بهای تمام شده کم شده که حاشیه سود بالا رفته، با بالا رفتن تیراژ تولید اثراتش بیشتر نمایان میشه
ترازنامه گزارش اصلاحیه نسبت به قبلی تغییر کرده که من زیاد ازش سر در نمیارم
بهبود عملکرد توی گزارش 9 و 12 انتظار داریم
یکی از محل افزایش فروش
دوم که مهمتر هست از محل کاهش هزینه مالی یا بهتره بگیم عدم رشد تصاعدی هزینه مالی به خاطر دریافت پیش پرداخت کامیونهای پیشفروشی با نرخ 17 درصد که 10 درصد هزینه کمتری داره نسبت به بانک
طبق گفته مدیرعامل تو نیمه دوم سال 100 میلیارد سود داریم که سر جمع میشه 10 تومن سود خالص سال 93 ، به نظر قابل دسترسی میاد
صبر میخواد![]()
بهترین تفریح خوابه!
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)