مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
مخبر جون فکر میکنی با 1 گره بختت باز میشه یا سرخطی خالی کردی؟بازم فردا زود بزنی شاید تو-8% خالی کردی.خدا رو چی دیدی
![]()
واقعا متاسفم از اينهمه بي اخلاقي …
مخبر جون.من تحملم زیاده وگرنه مثل شما تو بورکس مسدود میشدمواقعا تاپیک خکاوه و فتواهایی که تو 1 ماه گذشته رو دادی ببین. در موردکسانی که به حرف جنابعالی 20% ضرر کردن نظرت چیه؟ اگرچه خون هر کسی پای خودشه.با کمال احترام
![]()
درود بر دوستان عزیز اقای مخبر جان تارگت نده چون بعضیها ظرفیت ندارند من گفتم بازم میگم این سهم تکمبای دیگر است من تکمبا رو از 80تومان دارم وخواهم داشت واین سهم واز75 تومان وحداقل با سودی چندصد درصدی شاید بفروشم شاید.
تکبیراین سهم ممکنه روزی 10000 تومن هم بشه ولی چه زمانیش مهمه؟!
اونهایی هم که چارتیستن وقتی fail میشه میگن خوب نشده دیگه.بعد میان 20 تا حمایت و مقاومت نقاشی میکنن، 99.99% هم به وقوع نمی پیونده.البته تقصیر شما نیست که نرفت بالا.شرکت رکب زد بجای انحلال و کاهش سرمایه ،افزایش سرمایه میخواد بده و...هیچوقت تحلیلهای 1000 تومنی اخابر آقای اع... و وساخت4444 تومنی آقای درخ... را یادم نرفته
ولی کسی هم نیومد بگه ثنوسای 250 تو دو ماه میشه 1200 یا کرمان440 میشه 1250 یا....بهر جهت دوست دارم چون حرف مرد یکیه.با ارادت.امیدوارم بدون گره جون سالم بدر ببری
دیگه هم ادامه نمیدم.بازار تو 20 روز با خوشبینی 30% بالا رفت تو 15 روز40% ریخت.افراط و تفریط.قهرمان پروری و اسطوره کشی(مختص ایرانیهای اصیل
).صفهای خرید+5 روزانه در 1 سهم و در همان روز صف فروش-5% آن سهم بدون تقاضا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بی فرهنگی بورسی و طمع سهامدارانی که 99.99% دراین بازار سراسر بوی کباب بدنبال برد یکروزه هستن که منجر به زیان سنگین میشه. با ارادت(نماینده اراذل و اوباش فروم
![]()
امروز فرصت خروج بود.
تا حل مشکل هسته ای ایران بازار رشد نخواهد کرد.
عمر خیلی کوتاه است.
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)