این سهم صبر 2 ساله نمیخواهد زیرا تا خرداد سال بعد گین اساسی برای افزایش سرمایه میدهد. هر کس خواست میماند و هر کس خواست میرود
با توافق هسته ای حتی خپارس هم به پای این سهم نمیرسد
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
شما درست ميگي لوطي بربط نواز
من حداكثر رو گفتم در ضمن مقايسه وضعيت فعلي خپارس با خكاوه زياد منطقي نيست چون خكاوه درست اول راه خاور و خپارس فعلي هست درواقع خپارس و خاور قبل از افزايش ناشي از تجديد و 141 همين قيمتاي الان خكاوه بودن كه رفتن تا 250-270 و بعدشم افزايش تجديد و بازشدن با قيمتاي 60-70 تومن كه الان تا 90-100 هم رفتن اين دوتا حالا خكاوه بايد اول تا قيمتاي 250-300 بخاطر خبر افزايش حداقل 200 و حداكثر 300%و بعدش افزايش در قيمتاي تئوريك 50-60 تومن تازه ميشن وضعيت فعلي خاور و خپارس كه حدود 400% رشد ميشه يعني قيمتاي واقعي اين دو در واقع حدوداي 350 تا 400 هستن پس منتظر ميمونيم … در ضمن هر چي خالي بشه از سهامداراي كوتاه مدتي بهتره با زور كه نميشه ديگران رو وارد بهشت كرد كه ***.
من از پارسال این موقع بودم ویک ریال نوسان هم نگرفتم وحدود 50درصد سبدم.ولی اگه نزدیک 80 بیاد این بار تک سهم میشم هرچه باداباد
اونزمان خاور توافق كجا بود زمان مموتي؟!نوشته اصلی توسط عليزاده
همين سهم خكاوه 15 دقيقه اي پيشفروش 500 مليونيش تموم شد و اخيرا ركورد تجاريا رو زد
تجديد هم قواعد خودشو داره و بحث عرضه و تقاضاي سهم رقيق شده هست كه سر قيمتش رقابت ميشه
شما يه سر به صورت خكاوه بزن روند كاهش زيان و سودسازي عملياتيشو ببين و بعد بيا اظهار نظر غير واقع كن اونايي كه خپارس و خاور 60-70 تومني خريدن با يكسال تحمل سهمشون 3.5 برابر شده و الانم تو همين قيمتاست پس پولشونم 3.5 برابر شد پس قواعد يادبگيريم و مدعي نباشيم
جناب مخبر تکسهم خکاوه تشریف ندارن که در باره سقوط سهم اظهار نظر کنن فقط وقتی سهم چند درصدی رشد میکنه ایشون پیداشون میشه وچنین وچنان از سهم میگن![]()
حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت
افزایش سهام سهمهای زیر صد تومن شدیدا قابل بررسی وقابل تامل میباشد
شمس وقمر هردو چو پنهان شوند
شب پره بازیگر میدان شود
آقای امیدوار عزیز چندروز پیش ازتون سوالی پرسیدم جوابی ندادید؟ازتون پرسیدم مقدار تولید وفروش سال92 و93 خکاوه رو اعلام کنید. ازتون خواهش میکنم جواب بدید(البته من خودم میدونم برا روشن شدن افکار عزیزانی که نمیدونن) پرسیدم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)